At home

– snuggling up at home –

Når det går fra deilig varme og strålende sol, til plaskende regn, tordenvær og lyn – da blir det litt forandring i planene. Så hva er vel da bedre enn å kose seg litt ekstra hjemme? Det passer meg helt perfekt i kveld! Stakkars Milo har vært under vasken på badet i flere timer nå, han blir så ekstremt redd av uværet og smellingen ute… Så da søker han ly under der, og skjelver seg halvt ihjel…. Haha! Nå blir det film og kos resten av kvelden. Håper du har det kjempefint

21 kommentarer

 1. Det så kjempedeilig ut. Kos deg masse!

 2. elisebr

  Så godt alt så ut! 🙂 Ønsker deg en fin kveld 🙂

 3. Ingrid Eriksen

  Åååh det så koselig ut! <3 Kunne du delt oppskriften på de muffinsene? De så fantastisk gode ut! Elsker bloggen din foressten!

 4. karoline solsvik

  Herlig, inspirerende bilder:) Ha en fin kveld:)

 5. liseannie

  Det ser alltid så fristende og innbydende ut når du viser frem mat på bloggen din. Blir alltid så fysen på noe godt 😛 haha. Veldig søte cupcake-former også! En vakker dag skal jeg kjøpe slike og lage noen cupcakes selv – men ikke nå som jeg prøver å passe på inntak av søtsaker 😉

  Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

 6. Ååå så utrolig herlig! Kos dere 🙂

  Blir det California på deg til høsten?

 7. Hei på deg. Jeg leser bloggen både til deg og Belinda. Ser hun skriver mye om California reisen sin. Når reiser du? Vet du skrev i mai at du skulle «over there» i 3.mnd, så jeg bare lurte på når du reiser? Blir sikkert en KJEMPEOPPLEVELSE og gleeeder meg til å følge bloggen din fra Cali 🙂

 8. foodbyvictoria

  Ser herlig ut!! Den sjokoladen er min favoritt 🙂 God helg til deg og dine Kristina

 9. Kamilla Haaland

  Yum!

 10. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg reiser ikke, det ble bestemt for lenge siden 🙂

 11. Kristina Andersen

  Ingrid Eriksen: Det kan jeg gjøre neste gang! 😀

 12. Hei!

  Jeg leser bloggen din ofte, og liker den godt!

  Nå ble jeg imidlertid litt nysgjerrig etter dette innlegget : er noe av det produkter som du reklamerer for? For eksempel cola eller sjokoladen? Jeg kunne ikke finne noe om at dette var et innlegg som er reklame, samtidig som det virket litt sånn 🙂 jeg er rett og slett bare nysgjerrig etter debatten om sponsede innlegg som har vært oppe den siste tiden, det gjør at man legger mer merke til ting 😉 klem

 13. Helen Haugan

  Så koslig dag! Du ser så bra ut om dagen, smiler og gjør det kjempebra 😀 Unner deg alt godt og nyt de siste sommerdagene <3

 14. Hei!! Kan du fikse en rabattkode på Nelly? Det hadde vært såå bra 😀

 15. Kristin

  Ser du på Keeping up with the Kardashians? Isåfall hvor ser du det? 🙂

 16. AnnIren -

  Jeg har nevnt deg i et innlegg på bloggen min, håper ikke det gjør noe! 🙂

 17. Kan jeg lukte at du har fått en kjæreste? 😀 Hvis jeg leser litt igjennom linjene så har jeg en mage følelse på det. hehe (Få jenter som drikker cocacola nå til dag. hihi)

 18. LisaLDN

  Kos deg! Noken filmtips å komme med?

 19. Kristina Andersen

  LisaLDN: FOCUS! Så den nettopp, skikkelig bra film med Will Smith 😀

 20. Stine Barthel

  Åååå det så utroligt fint og godt ut<3 Hadde satt utrolig stor pris på om du kunne tatt en titt på bloggen min:)

 21. Sandra Viví

  NAM! Så godt ut… Her i Thailand smaker vannmelonen bare vann 🙁

  http://www.sandravivi.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *