Noe jeg gleder meg til

Er det innafor å glede seg til høsten allerede nå? Alle årstidene i Norge har sin sjarm, men jeg må si at høsten muligens er min favoritt. Spasere en god tur i skog og mark, med en kald vind som røsker i kinnene. Følelsen av å komme hjem igjen, være kald i kroppen og kjenne at man har vært ute i ordentlig friskt vær. Det liker jeg så godt! Krype opp i sofaen etter en lang dag og kose seg med at det begynner å bli mørkere ute. Stearinlyse, fyre i peisen, varm kakao og myke pledd med en god film eller bok som selskap, mens vinden herjer på utsiden. Og ikke minst, fine høstklær! Myke strikkegensere, varme tøfler og store skjerf. Som jeg gleder meg! En kopp varm te, stearinlys som lyser opp i mørket og gode samtaler med de man er glad i. Filmkvelder og sleepovers. Ting som dette er så mye mer koselig på høsten, for på sommeren – da er man gjerne ute hele tiden og nyter finværet. Så når denne årstiden er over, skal det bli deilig med rolige tider. Ekte høstkos

– cant wait for this to come –

35 kommentarer

 1. Nei, det er ikke innafor!! Vi i Bergen har ikke hatt sommer mer enn en dag her og der, absolutt ikke klar for høst enda! 🙁

 2. skal du ikke til California likevel?

 3. Jeanette

  kjempeflotte bilder! Du fikk meg til å glede meg til høsten selv. Det er en fin årstid:)

 4. LisaLDN

  Høsten er min favoritt også! Elsker sommer og ferie selvfølgelig, men det er noko heilt spesielt med mørke kvelder og innetid med god samvittigheit! 🙂

 5. Åhh guud, nå begynte jeg også å glede meg til høsten!! Håper du får en fin dag, Kristina! Du er såå inspirerende <3

 6. Åå! Nå gleder jeg meg virkelig til høsten- er en utrolig koselig årstid! 🙂

 7. Nydelige bilder.

 8. Julia Sofie

  Det er absolutt innafor å glede seg til høsten, for det gjør jeg også;) elsker når det blåser og er kaldt ute mens vi fyrer i peisen med masse telys å alt det du skrev i innlegget ditt;) Utrolig fine og inspirerende bilder:)

 9. Elsker at du er så positiv. Du får meg til å se på høsten slik som deg. Nå gleder jeg meg også. 😀😀

 10. Charlotte

  Skulle ikke du til USA i høst med noen venninner for å bo der en stund?

 11. Du er virkelig ikke den eneste som gleder deg til høsten kommer! Det skal bli fantastisk å kunne kose seg inne med kakao og stearinlys og myke tepper og alt som hører høsten med.

 12. For et herlig inspirasjonsinnlegg!

  Må forresten si at headeren din er utrolig fin!

  Ha en god dag. NYT!

 13. Jenny Viktoria

  Er egentlig ikke så glad i høsten, men nå begynte jeg å glede meg pga det fine innlegget ditt 🙂 Når du skriver om jula får jeg alltid gåsehud(haha). Du er så flink til å skrive!

 14. Marielle

  Å, Kristina, jeg er så enig med deg! Du beskriver det akkurat som jeg selv ser på høsten:) Men hver gang jeg sier at jeg ser frem til høsten får jeg noen rare blikk, haha! Ha en flott dag, fine Kristina 🙂

 15. Marita-Susan Smarting

  Føler det samme, her er det allerede litt høststemning i lufta <3

 16. Har du ikke tenkt å skrive innlegg om nye typen din?

 17. GlamGirl

  Fine bilder og høsten er en vakker årstid 🙂

  Men jeg må innrømme jeg fortsatt håper på mer sommer, føler meg litt snytt så langt.

 18. cuskima

  ikkje innafor vi på vestlandet fryser ihjel denne sommeren..med max 5 dager over 20 C…..helt sad altså….

  skal du ikkje flytte til California med de venninnene dine til høsten?

  ha en super dag 😀

 19. Caroline

  Åå, disse bildene ga meg skikkelig stemning. Lov å si man gleder seg til jul også?

 20. er du sammen med han du legger ut bilder og videoer med på snap?

 21. Haha, det er absolutt innafor! 🙂 Jeg tok meg selv i å ville rydde bort sommerklær her om dagen, elsker høstklær og den herlige, crispy høstluften!! 🙂 Får vel kanskje vente til august er over med å finne frem høstgarderoben! 🙂

 22. Solveig

  Gleder meg til høsten ja! 🙂 Har du noen spennende planer for høsten da? Usa? 🙂

 23. Kristina Andersen

  cuskima: Nei, så kjedelig! Sender noen solstråler opp til dere 🙂 Nei, det blir ikke noe Cali på meg likevel, er for mye som skjer her hjemme nå.. Ha en super dag søta!

 24. Kristina Andersen

  Jenny Viktoria: Åå, så søt du er! Gøy du liker det, Jenny 😀

 25. cuskima

  jippiiiii tar i mot alllle solstrålene 😉

  ha en smashings kveld 🙂

 26. Ingvild

  Hei søte Kristina!

  Jeg skal en liten weekend-tur til Kristiansand fra tor-lør, og lurer på om du har noen gode tips til hva jeg bør få med meg? Noen anbefalinger?

  Ha en fin kveld! Klem fra meg, Ingvild.

 27. Lisa K.

  I’m also looking forward to Fall! Cozy evenings at home 🙂

 28. Høsten er herlig, men skulle gjerne hatt litt ordentlig sommer først, haha 🙂

 29. Jeanette

  enig med deg 😀 ut på tur om høster er jo det fineste som fins.elsker den friske høstluften

 30. Du er ikke den eneste som gleder seg til høsten!

  Så mange koselige bilder!

  Nesten så jeg må finne strikkepinnene og strikke et godt skjerf 🙂

  Ha en fin uke videre 🙂

 31. Kommer du til å skrive et innlegg om hvorfor du ikke drar til Cali? Bloggen din har blitt så upersonlig i det siste, veldig synd :-/

 32. Lizbeth Osnes

  Aaahhh, høsten <3 Den ene årstiden vi har som ALLTID holder det den lover 🙂 Utvilsomt min favoritt, og jeg gleder meg til alt høsten har å by på. Takk for en deilig collage som virkelig satte meg i stemning 🙂

 33. Er helt lik 😀 Eeelsker også høsten (alle syntes jeg er så sær, haha:-D), selv om alle de andre årstidene også har sin sjarm <3

 34. Æsj vi har jo hatt høst siden i fjor høst og nå er det snart høst igjen jo! :,(

 35. Er alle disse bildene dine? Kan ikke finne noen link til hvor du har funnet dem…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *