Good Food Makes A Good Day

Litt inspirasjon både til meg selv og dere, av sunn og fristende mat 🙂 Jeg er så sløv på kostholdet nå i sommer at jeg nesten blir flau, men slik blir det fort når man har ferie. I august er det rett tilbake til gode vaner, og jeg må si jeg gleder meg! Både til å komme tilbake til normale jobb- og treningsrutiner, men også i matveien. Man får jo så ekstremt mye mer energi av riktig mat! Ikke bare mer energi, men også finere hud og glød. Om litt tenkte jeg å dra på butikken for å fylle opp kjøleskapet, så kanskje jeg kan begynne å komme litt svakt i gang med å være sunn igjen… Haha! I dag har jeg faktisk litt tid å slå ihjel, så det er mulig at jeg prøver meg på en sunnere blåbærpai. Oppskrift kommer dersom det blir så bra som jeg håper!

Ønsker deg en fin start på den nye uken!

7 kommentarer

 1. Lizbeth Osnes

  Mmmmhh, digg! Takk for litt sunn inspirasjon, det kom godt med 🙂 Jeg har vel og merke trykt i meg nybakte boller i hele dag, så den sunnhetsgreia får vi ta en annen dag, haha! Ha en herlig dag, håper på oppskrift på blåbærpai senere 🙂

 2. LisaLDN

  Kjempeinspirerende bilder! Har vore ekstremt sløv på kostholdet i sommer sjølv, men starter veka med ny energi til å komme back on track igjen! Lykke til! 🙂

 3. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Har nettopp spist, men nå ble jeg jammen meg sulten igjen gitt, haha.

 4. Kristina Andersen

  Lizbeth Osnes: NAM! Send over noen til meg også, da :p

 5. Ragnhild

  Så fristende bildet!

  Jeg tenker at det er viktig å finne det kostholdet man liker så godt at man IKKE spiser usunn mat når man skal kose seg- da har man funnet sitt perfekte kosthold 🙂 Det beste er jo å kunne spise den maten man elsker hver eneste dag, og vite at det kun gjør kroppen godt.

  God Sommer videre til deg 🙂

 6. Lizbeth Osnes

  Nystekte boller, on its way! 😀 Haha 😀

 7. Så fine bilder du har tatt her, og så mye godt du lager på kjøkkenet!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *