Fridge Tour

– filled up and ready for a new week –

Da var endelig kjøleskapet mitt fylt opp igjen! Det har vært dårlig med mat der i hele sommer, så nå var det virkelig på tide å ta seg litt sammen. Og ikke nok med det, jeg har skrubbet leiligheten fra gulv til tak. Alt er vasket, nye blomster er kjøpt inn og det lukter grønnsåpe i hvert eneste rom. Så nå kan dere tro denne jenta er fornøyd!

– ukens matvarehandel –

Dette ble med meg hjem i dag 🙂 Masse frukt, bær og meieriprodukter, energidrikker og litt diverse. Det er som vanlig dårlig med middager i kjøleskapet mitt, jeg klarte kun å planlegge det som blir mandagens litt sene middag. Nemlig fullkornspizza! Jeg sier alltid jeg skal skjerpe meg på nettopp dette med middag, jeg har vel sagt det samme i ett år nå, men lite har skjedd…. Kremt! Hehehe.. Men, det er ingen tvil om at et velfylt kjøleskap er en skikkelig hverdagslykke for meg. Flere som er enig? Jaa!

29 kommentarer

 1. bloggen din er kjempe fin:) lyst til å ta en tur innom min blogg kanskje? <3

 2. JuliaSofie

  Skal vi bytte kjøeskap;) Mitt er så uorganisert som det går an hehe;) Var hvert fall mye godt hos deg;)

 3. Synes du er veldig flink jeg,Kristina 😀 (mitt kjøleskap består mest av det samme+litt rom;) hihihihihhi,bare ut denne uka-lover,så er det «påán»igjen;) wuhuuuu..YOU ROCK!!!

 4. Har du funnet den første episoden av I am Cait? Kan du i såfall legge den ut her på bloggen, slik du gjorde med noen av kardashian episodene?:)

 5. Jeanette

  hvordan klarer du å spise alt det før det går ut på dato?!

 6. Malin♡

  Hvor kjøper du de celsius drikkene?:)

 7. hvor har du kjøpt energidrikkene? har bare funnet dem i Sverige før

  jeg:( :/ så herlig ut med masse sunne ting i et fullt kjøleskap forresten, ha en fin uke søte deg!

 8. Victoria

  Har du kjøpt Celsius i Norge?

 9. Hei Kristina!

  Jeg er ei jente på 19 år som pågrunn av sykdom ikke klarer verken jobb eller skole – å vurderer derfor veldig å faktisk ordentlig starte opp en blogg å gjøre det beste jeg kan ut av det. Jeg har alltid elsket skriving og fotografering, og har også blogget tidligere.

  Problemet er at jeg føler det er… flaut. At blogg er en flau ting å starte med – spesielt når du en ikke har vært på toppen siden 2009 og forsatt siden da – men tar det opp i 2015. Jeg burde ikke bry meg hva andre tenker men jeg klarer ikke la være. Redd folk skal snakke piss bak ryggen på en.

 10. Hvor får du kjøpt celsius appelsin henn?? skulle gjerne fått tak i disse eg også!

 11. Marlene Nilsen

  HERREGUD SÅ DIGG!

 12. Å eg er så enig med deg!! 🙂 Det er skikkelig lykkefølelse å sjå inn i eit velfyllt kjøleskap, spesielt med nyeinnkjøpte produkter som bare venter på å bli åpnet 😀

 13. Karoline

  Du som brenner for dyr burde jo virkelif sette deg ned og skrive en innleg om bamse(hjelp bamse med å få rettferdighet)på facebook

 14. Ingrid Eriksen

  Hvor kjøper du Celsius-drikken? <3 🙂

 15. Åh, det er så deilig med litt inspirasjon for matinnkjøp altså! 😀 ser ut som en haug med godt det her. Men hva bruker du egentlig all cottage cheesen til? Heh, jeg sliter med å bruke opp én boks.

 16. Er du sponset av Tine? Husker jeg fikk en snap med bilde av et brett med yoghurter som du skrev å ha «fått på døren».

 17. Hei!

  Så mye godt du har handlet!

  Jeg lurer veldig på hvor du har kjøpt celsius?:D

 18. Hvor kjøper du celsius drikken hen?:)

 19. Marianne

  Hei! Hvor kjøper du de boksene med appelsin med kullsyre i? 😀 Er det mye sukker i dem?

  Liker innholdet i kjøleskapet ditt, ser omtrent ut som mitt(bare ditt er litt mer organisert, hehe) 🙂

 20. Hei Kristina 🙂

  Kan du skrive et innlegg eller bare svare i kommentar feltet om hvilke produkter du bruker til eks gulvvask, kjøkken, skrubbing av gulv og vegger, badet og hva du bruker for at det skal lukte godt etter eks matlaging. Fordi jeg har også åpen kjøkken løsning så da lukter det alltid på stua også. Håper Du kan ta deg tid til å svare, setter veldig stor pris på det 🙂 siden du alltid har det kjempe rent og fint hos deg. Åssen rutiner har du på det, rydder du og vasker litt hver dag eller har du faste dager til forskjellige ting? Klem fra fast leser ☺️

 21. Marthe Dagsland

  åååå så mye godt og sunt du har i kjøleskatep… Det er så smart, for da er det ganske lett og velge de sunne altarnativene! Ha en super flott tirsdag Kristina! :))

 22. Kristina Andersen

  Maria: Sverige 🙂

 23. Kristina Andersen

  Miriam: Ble sponset en gang, og merket innlegget med annonse. Alt av matvarer kjøper jeg selv, som alle andre normale mennesker 🙂

 24. Kamilla Haaland

  så mye godt 🙂

 25. Alle kjøleskap bildene dine er jo helt like 😒

 26. Brun bamse.

  Kult. Selv har jeg trent ungdommer på et senter lenge. Sa en mann. Post 1. E-posten/jeg er posten. Nå skal jeg roe meg etter en skikkelig hard økt. 😉

 27. LisaLDN

  Alltid like inspirerande disse innlegga! 🙂

 28. WencheS

  Ønsker også veldig gjerne et slikt innlegg som Mila her foreslår:-)

 29. Yoghurt og frukt.. Ikke veldig sunt kosthold du har. Og altfor lite kjøtt i det kjøleskapet. Hvor er grønnsakene………..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *