Best thing about sundays

– the family dinner –

Mamma ass! Er det noen som kan svinge seg på kjøkkenet, så er det vel den dama der 🙂 Lurer på hvorfor ikke dette ble medfødt hos meg? Mamma mener jeg kan hvis jeg bare legger godviljen til, men at jeg er for lat til å i det hele tatt prøve….. Jeg skjønner selvfølgelig ikke hva hun snakker om? Haha! Jeg skylder på at jeg bor midt i byen, hvor restauranter og takeaway bare er et steinkast unna. Da blir man automatisk litt lat på kokkeleringen, i hvert fall nå som det er sommer. I dag stod det masse godt på menyen, grillet biff med fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Magisk godt! Mommo og FarFar Finn var selvfølgelig også invitert, så sammen koste vi oss masse. Nå skal jeg straks i Salem med en gjeng fine jenter. Gleder meg!

18 kommentarer

 1. Linn Jeanette

  Nydelige bilder, Kristina. Nå er jeg innom bloggen din for første gang på veldig lenge fordi depresjonen gjorde meg så forferdelig sjalu på alle som fikk til ting. Men jeg tenkte jeg skulle ta turen innom deg nå for å legge det bak meg, og si at jeg syns du er fantastisk sterk og ei utrolig flott dame. Du har fått til så utrolig mye, og jeg ser veldig opp til det! Gleder meg til å følge deg, med beundring istedenfor sjalusi :p For bloggen din er skikkelig fin!

  (ingenting som påvirker deg selvfølgelig, men jeg vil bare beklage at jeg har vært så misunnelig.. for min egen del!) haha

  Dere har det så utrolig fint hjemme også! Nå skal jeg sette med ned å binge- lese alle innleggene jeg har gått glipp av siden sist!

 2. Hva er Salem?

 3. Kristina Andersen

  Linn Jeanette: Så utrolig koselig å høre kjære deg! Måtte livet smile til deg fremover, god klem fra meg 🙂

 4. Hva er Salem?:)

 5. Marianne

  Hei Kristina! Først og fremst vil jeg bare si at du har en utrolig bra blogg, du er en av de beste bloggerne etter min mening! Også lurte jeg på en ting. Du skriver at du skal i Salem med noen venninner. Skal dere på møte? Er du religiøs? Bare lurer! Er kristen selv, og er litt gøy å vite hvem kjente personer som er religiøse og ikke 🙂 Håper du får en fin kveld!

 6. Synne Jørgensen Livang

  Det så ut som en herlig søndagsmiddag:) Ingenting er bedre enn å komme hjem til mor som disker opp med alt det gode!

 7. Er du kristen, siden du skal i menigheten?:) i så fall er det veldig hyggelig

 8. sunniva

  Hei. Lurer på hvilken shampo, balsam og hårkur du bruker? du har så fint hår! 🙂

 9. Hei nydelige du, jeg ble så glad når det sto du skulle en tur i Salem, som jeg antar er en menighet. Selv bor jeg på østlandet og vet det er personlig og privat om du har en barnetro som mange kaller det og jeg skal ikke spørre deg om du er kristen eller på vei til å bli det, men jeg håper det for din del! Det er det viktigste valget et menneske tar, mens det er her på jorden – for vi er alle her bare en kort stund, men hvor man kommer til å tilbringe evigheten er avgjørende. Den som har Sønnen har livet, men den som ikke har Guds sønn, har ikke livet.

 10. Kristina Andersen

  C: Kristen har jeg vært hele livet 🙂 Men det er noe jeg har valgt å holde privat her på bloggen, i hvert fall for det meste 🙂

 11. Hei:)

  Jeg lurer sånn på hvor den svarte stjerna er kjøpt hen?

 12. Kristina Andersen

  Julie: House Doctor:)

 13. C.H: hyggelig at du er kristen, samme med deg Kristina. Men det er på ingen måte et viktig valg i alle menneskers liv. Om dette er noe dere tror på ok, men ikke fortell meg hvor jeg skal tilbringe min evighet.

  PS føler at jeg har livet selvom jeg ikke har hverken sønnen eller gud.

  Mvh Ateist og realist

 14. Du er heldig som bor på sørlandet 🙂 Litt lettere å finne en menighet med ungdom/unge voksne, enn det det er på østlandet :/ Håper du hadde en fin søndag! 🙂

  Jeg skal bruke ettermiddagen min på å se første istrening for hockeylaget jeg heier på 😉

 15. CH: Og der viser de kristne sitt sanne jeg nok en gang. «Vi er bedre enn andre» holdningen! Dere er ikke mer verdt selvom dere er kristne! Det er denne holdningen som gjør at folk melder seg ut av statskirka og ikke vil ha kristendom i skolen eller i andre sammenhenger! Det er en viktig ting du og andre religiøse glemmer: det er ikke din oppgave å dømme, det er ikke din oppgave å diktere hvordan andre skal leve livet sitt, og det er ikke din oppgave å uttale seg om hvem som har livet eller ikke, eller hva som skjer etter døden.

 16. Maren: du er like dømmende selv, som drar alle kristne under samme kam, basert på en kommentar fra en person. Hvilken rett har du til å dømme alle kristne, basert på en liten del av en stor tro? Det blir som å si at alle terrorister er muslimer, eller omvendt.

 17. Maren: jeg googlet og det er et sitat fra bibelen du angriper dette med den som har sønnen har livet etc. Så hva er poenget ditt? Det er jo ingen her som prakker på deg å tro på at det finnes en Gud så hvorfor angriper du da andre som tror på kjernen i å være kristen; å tro på et liv etter døden basert på Jesus døde for å gi mennesker evig liv.

 18. Tipper du koste deg i Vennesla. Fin bygd du kommer fra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *