Kongen på havet

Gjett hvor jeg var i går da? I Dyreparken, på Kaptein Sabeltann-show! Er det noe som gir meg flashback til barndommen, så er det vel nettopp Sabeltann. Mine foreldre tok oss med dit på show hver sommer, og jeg husker jeg var helt i hundre. Både glad og livredd på samme gang, for kongen på havet var jo fryktelig skummel på den tiden. Og Magakan, da! Var det noen som skremte livet av meg som liten jente, så var det vel den galningen… Haha!

-kaptein sabeltann og jakten på den magiske diamant –

En nydelig sommerkveld, med noen helt fantastiske mennesker Vi dro ut litt før forestillingen begynte, og fikk til vår store glede tid til å leke oss litt på tivoli. Det ble verken seier eller bamser på noen av oss, men så fort Susanne kom med sukkerspinn – var smilet på plass igjen 😉 Haha! Dersom dere får muligheten i løpet av sommeren, burde dere absolutt ta turen for å se på årets Sabeltann. Fy søren, det er jo så bra! Like gøy for både store og små, jeg var helt i hundre fra start til slutt. Forestillingen var helt ekstremt bra og godt laget, med de kuleste lyseffektene og gøyeste sangene. Anbefales!

20 kommentarer

 1. Du har en av de enkleste jobbene å søke seg ferie fra, da burde du i det minste klare å si ifra til leserne dine på forhånd. Jeg liker bloggen din veldig godt, derfor blir jeg småirritert når du plutselig blir borte uten videre. Jeg synes det er kjempekoselig at du har fått kjæreste og nyter sommeren, men et lite «hei, vi snakkes om etpar-tre dager» tar jo ikke så alt for lang tid å få slengt ut på bloggen.

 2. Kristina Andersen

  Linna: Jeg har fortalt dere gjentatte ganger at jeg har sommerferie 🙂 Sommerferie i denne jobben er å ikke dra rundt på kamera døgnet rundt, og faktisk klare å være litt offline. Det å ikke måtte tenke på å levere hele tiden er utrolig deilig, og jeg kjenner virkelig behovet for disse dagene med fri. Alt vil gå tilbake som før i August, med 2-3 innlegg daglig. Men ikke nå i Juli 🙂 Håper du får en fin lørdag, Linna 🙂

 3. Åååå. Koselig bilde av deg og en kjekkas <3 du stråler! Ser tvers igjennom lykkelig ut <3 god sommer!

 4. Kristina Andersen

  Bell: Tall snille <3

 5. Katrine

  Ser ut som du koser deg masse med ferie, og håper du gjør det med verdens beste samvittighet:)Det som er så fint med fri er at man får samlet krefter, og kommer sterkere tilbake, hvis man kan si det sånn :p Gleder meg til masse god blogging fra deg når du er tilbake 🙂 Klem fra finnmark!

 6. Betalte dere inngang alle sammen?

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Ja?

 8. Hei Kristina! Åh så fint du har det, så fint å se. Nyt ferien, kjærligheten og livet. Misunner deg ikke kommentarene du mottar da:( noen skjeller deg ut fordi du har ferie og andre som vil vite om du betaler for deg på kaptein sabeltann. .. Hva feiler det folk? Jeg ønsker deg all lykke:)

 9. Kos deg med ferie, Kristina! De som bruker tid på å klage over ferien din koser seg tydligvis ikke like mye som det du gjør i sin ferie 😉 ha en fin lørdag og helg videre <3 Selv tar jeg ferie i morgen kl. 1500! GLEDER MEG

 10. Elisabet

  Jeg synes denne bloggen er en av de desidert beste i Norge.

 11. Kristina Andersen

  Monics: Takk kjære deg <3 Takknemlig for gode lesere som deg, Monica 🙂

 12. Karoline Bjerknes

  Ååh, sabeltann er så gøy!!! Vi var der ifjor med vår gutt som da var tre år, og han diiigger kongen på havet! Men det var virkelig minst like moro for oss voksne 🙂 Nå venter vi bare på at minstemann skal bli litt større så blir det tur tilbake med begge to. Vi bor desverre 12 timers kjøring fra fantastiske Kristiansand, hadde det ikke vert for det hadde vi reist dit hver sommer! For en herlig by!

  Nyt sommerferien din, skjønne! 🙂

 13. Text by Tina

  Ååå, så koselig! 🙂 Man blir aldri for gammel for sånne ting hehe.

 14. Yael Anita

  kjempe fin blogg..

  Glad hvis du kunne sett på min også.

  Å kanskje sendt meg noen tips? Og hjulpet meg? 🙂

 15. Du stråler <3

 16. Helen Haugan

  Så fine bilder! Du stråler som vanlig 🙂 nyt resten av ferien også gleder jeg meg masse til du er tilbake 😀

 17. Åh, Kaptein Sabeltann må være et av mine beste barndomsminner <3 Han var min store helt da jeg var liten 🙂 Var heldig nok å oppleve at Terje Formoe var Kaptein Sabeltann, som sagt, et av mine beste og kjæreste barndomsminner 🙂

 18. LisaLDN

  Misunnelig! Elsker Kaptein Sabeltann, var hans største fan som barn, haha! 🙂

 19. Ta deg fri med den beste samvittighet!! De som klager har virkelig for lite å gjøre på.

 20. Вы и ваш бойфренд прекрасная пара!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *