Scary movie kinda night

*klokken 23.00, snakker om livet og er gira på noe godt*Hilde: Jeg liker alle best å være med deg når du ikke har sukkerstopp.Meg: Jeg også. La oss bake muffins!

Hehehe, jeg ler! Disse to jentene vet å kose seg 🙂 I går var det filmkveld med bestis på planen, og det var skikkelig kos. Deilig å ha en helt rolig kveld hjemme, etterfulgt av sleepover. Vi så en superbra skrekkfilm som jeg skal fortelle dere mer om, tenkte å komme med et filmtips senere hvis dere vil det? Vi koste oss med rykende varme muffins, sorbetis og puta foran ansiktet. Hver gang jeg og Hilde skal ha filmkveld, faller alltid valget på skrekk. Så ender det opp med at begge blir livredde, og jeg sitter å skriker at jeg angrer på filmvalg og spør meg selv hvorfor vi gjør dette hver eneste gang…… Haha!

15 kommentarer

 1. Perfekt jentekveld!! Og de muffinsene ser FARLIG gode ut…….!!! Er det vanlige lyse muffins? Mmmmmmmmmm :p

 2. Kristina Andersen

  bell: Det er det 😀 NAM!

 3. Cecilie

  Muffinsene ser utrolig gode ut, og sammen med den isen, som e heilt fantastisk! Sikkert en perfekt jentekveld det!

  http://www.livetsbilder.com

 4. Helén Haugan

  De muffinsene så gode ut! Liker og interiøret ditt så godt 🙂 Ønsker deg en fin dag

 5. Ingvild

  Hei!

  Jeg lurer på hvor sengegavlen din er fra? 🙂

 6. Kristina Andersen

  Ingvild: HØYE 🙂

 7. Ranveig

  Fikk lyst på 🙂 Oppskrift? Ha en fin dag 🙂

 8. Får du ikke dårlig samvittighet? :/

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Nei 😀

 10. Ser du har fått reklamerefs fra forbrukerombudet, igjen….

  Noen kommentar?

 11. Kamilla Haaland

  Haha, viktig å kose seg da! 😀

 12. Ingvild

  Hahaha jeg må le av dere anonyme d…..kjerringer… Klarer liksom ikke la være å spy ut galle dere hæ? Får dårlig samvittighet? Av hva? Og spise noen små muffinser en kveld i ferien? Og hva med om hun har fått refs pga reklame? Hun trenger iallfall ikke å måtte forsvare seg for en anonym i kommentarfeltet.. Jeg er lite inne på blogger og hver eneste gang er det noen som må irritere nok til at jeg ikke klarer å lese mer. Forstå at denne jenta har oppnådd suksess med bloggen, sunn, frisk, vettet i behold og humor. Synd sjalusi og misunnelse styrer dere jenter. Stå på Kristina!!!

 13. Karoline Marie

  Jeg la nettopp ut oppskrift på sunne muffins på bloggen min, når man spiser de trenger man ikke å ha dårlig samvittighet etterpå, så kan anbefaler om man har godterforbud eller bare prøve å spise litt sunnere 🙂

 14. Text by Tina

  Ååå, det så fantastisk hyggelig ut! Men liker ikke skrekkfilmer da, hehe.

 15. Hei. Lurte på om du kunne fortelle hvor det hvite serveringsbrettet er fra? På utkikk etter et sånt selv!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *