Snapchat Lately

– follow me at snapchat @ladyyyka –

Hei på dere, fininger I går ble det en hel dag med datafri, alt er lov når det er ferie 😉 Er det mange av dere også som har fri, eller? Jeg merker jo på lesertallene at det ikke er like mange som sitter på dataen akkurat nå, og det skjønner jeg godt. Sommeren er jo til for å nytes! Jeg har nettopp kommet inn døren etter en god treningsøkt, og skal straks gjøre meg klar til en koselig lunsjdate med Mommo. Hun kommer til byen, så skal vi hygge oss med shopping og cafebesøk. Gleder meg!

25 kommentarer

 1. kriistine

  Mange fine bilder. Hvordan får du til formen på øyebrynene dine? de er så fine =)

 2. Kristina, jeg har lest bloggen din så og si hver dag siden 2009 og det er så gøy og motiverende å klikke seg inn her hver dag!! 🙂 Bloggen din er en skikkelig vitamininnsprøytning!! Må også si at du ser fantastisk ut om dagen, det syns såå godt at du har det bra, du stråler happiness! 🙂 Kos deg og nyyyt sommeren og det/den som gjør deg så glad! <3

 3. Jeanette

  leser alltid bloggen din jeg,sommer eller ikke. har du fått deg type forresten? vet du sikkert ikke vil kommentere det,men gratulerer i såfall!

 4. worldofliz

  Coooole bilder 🙂

  Ha en fin sommer

 5. Kriiiistiiina, hyyyl! Har du fått det kjæreste? :O Isåfall: Gratulerer så mye <3<3<3 Kjærleik <3

 6. Camilla

  Oooh, er det Matoma som er den nye typen din?

 7. Hihi, er du og Matoma et par snart eller? ;*

 8. Får nesten litt dårlig samvittighet siden jeg ikke har hatt tid å klikket inn på bloggen din i det siste, haha. Så jeg har mye å ta igjen!

  Håper du har hatt en fin sommer så langt, Kristina 🙂 og at du koser deg resten av sommeren!

 9. LisaLDN

  Har nettopp flytta bloggen min frå WordPress.com til eige domene, so eg har ikkje tatt fri, for å sei det sånn 🙂

 10. Sandra Viví

  Kos deg, sporty spice 😉 Må inn å følge!

 11. Kristina Andersen

  Maiken: I like så Maiken <3

 12. Kristina Andersen

  Camilla: Nei, det kan jeg avkrefte med en gang.. Haha! 🙂

 13. Kristina Andersen

  Sola31: Takk for fine ord, snille gode du <3

 14. Kristina Andersen

  kriistine: De er tattovert 🙂

 15. Hei! Jeg er en skikkelig Kardashians fan og har jo lest på bloggen din at du også er det. Jeg har prøvd å finne ut når resten av sesong 10 av KUWTK har premiere, uten hell. Men så kom jeg til å tenke på at du kanskje vet det? 🙂

 16. Wow, så hyggelig at du og Matoma er sammen.. Nydelig par!! <3

 17. Når skal du vise hermès innkjøptet? Holder på å dø av nysgjerrighet :))))

  God sommer fine deg

 18. Har en snikende mistanke om at du har skaffet deg en fotball-kjæreste? 😉 Koselig er det uansett! Skjønner at du ikke vil dele identitet på bloggen, enkelte ting må holdes privat! =)

 19. Marthe Sofie

  Der fikk jeg nesten hjertet i halsen! Trodde med et at du og Matoma var et par! Er DØDSforelska i han (haha) og ble nesten knust, men «heldigvis» såg jeg du avkreftet det!

  neida, haha! Dere hadde jo vært et supersøtt par egentlig! <3 😀

 20. Caroline

  Det er så koselig å se det gode forholdet du har det din Mommo! Kvalitetstid! Jeg har akkurat det samme forholdet med min Mommo, er så takknemlig for det og setter så stor pris på det! Ha en fantastisk fin kveld 🙂

 21. instafashion2015

  Så masse gøye snap bilder 😀 Fortsatt god sommer 🙂

 22. Oda: det ryktes at det vil starte i begynnelsen av september om ikke før………

 23. Hehe stalker som jeg er, tror jeg kjæresten til Kristina er manageren til Matoma;-) så hyggelig Kristina, du stråler 🙂

 24. Okei da, manageren til Matoma da 😉 Så koselig 😀

 25. okey...

  Hva har du gjort for å få så tynne lår så fort?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *