One more time

Tidligere denne uken så ble det gjenbruk av jumpsuiten jeg viste dere for noen måneder siden. Er det innafor å do it one more time? I think so! Jeg elsker den, men samtidig er det et plagg som fort kan bli litt overkill dersom man bruker den annen hver dag. På meg kom den uansett igjen, og selv om de jeg var i møte med sikkert trodde de hadde fått en mekaniker på besøk, så syns jeg personlig at den er råkul 😉 Haha!

H&M jumpsuit

Her har jeg nettopp våknet opp etter en god natts søvn, i går hadde jeg en skikkelig vittig fredag…. Hehehe! I dag er formen på topp igjen, og jeg er klar for å gripe lørdagen 🙂 Først på planen står crossfit sammen med Maren Sofie og Andrea, vi skal ha TeamWod sammen på Solsiden. Etterpå kommer min lillebror til meg for å jobbe her i noen timer, før jeg senere skal møte Hilde for kos i sola. Lurer på om jeg får lurt henne med meg på fiskebrygga? Det er allerede 26 grader utendørs, så ingen tvil om at dette blir en deilig lørdag! Vi sees igjen litt senere, ønsker deg en super start på dagen

27 kommentarer

 1. Karoline

  Heilt nydelig!!

 2. Er det innafor å bruke plagg flere enn en gang??? JA! Herregud…

 3. Så utrolig fin du var.

 4. Helén Haugan

  Du stråler 🙂 Ingen som kler det plagget mer enn deg. God lørdag <3

 5. Charlotte

  Synes det er helt innafor jeg!! Du ser stunning ut <3

 6. Fromfat2phat

  Synes også den er kjempekul og ikke minst at du kler den enormt godt:D Så ekstra fint med slik farge på jumpsuiten til det nydelige mørke håret:D Ha en fortreffelig fin lørdag!!

 7. Kamilla Haaland

  Lekkert antrekk! 🙂

 8. Kristina Andersen

  Fromfat2phat: Takk snille snille deg <3

 9. Kristina Andersen

  Alle sammen: Takk, dere er best 😀

 10. Venninna di er klar over at denne veska er falsk, sant? Det er ganske åpenbart. Kvaliteten på denne er dårlig – skjev og uproporsjonal. Også er lenken feil 🙂

 11. Therese

  Fineste bloggeren i Norge <3

 12. Jumpsuiten er superfin på deg, men jeg synes det er utrolig dumt at du bruker en fake Chanel. Industrien bak fake vesker/varer er alt annet enn grei! CC-logoen har c’er som krysser hverandre og høyre krysser over, venstre krysser under. Det gjør de ikke på vesken du har lånt. Ikke støtt en industri med så grusomme bakmenn! Du bryr deg jo om dyr, få øynene opp for mennesker også!

 13. Syns det er kjempe gøy at du bruker ting om igjen og styler det på ulike måter. Er veldig inspirerende å se hvordan man kan bruke de samme klærne med ulikt tilbehør 🙂

 14. Nydelig!

 15. Kristina Andersen

  Cathy: Det er ikke min veske, og hvis den er falsk, er det ikke noe jeg aner noe om….

 16. Grusom kopi den vesken der. Veldig lett å se, skjønner ikke hvorfor du bruker den med stolthet.

 17. Dersom veska er laget av ekte skinn, så kan det også tenkes at det er av hund. Det vil du ikke gå med, Kristina!

 18. Jeg er i Forsvaret og vant med å se lignende dresser på folk som jobber som for eksempel teknikere i Luftforsvaret. Jeg synes derfor det er helt grusomt når jeg ser sånt i vanlige klesbutikker. Samme med kamuflasjemønster…grøss!

 19. https://www.change.org/p/president-of-the-people-s-republic-of-china-stop-the-yulin-dog-meat-eating-festival

  Synes du burde skrive om dette, du som er så glad i dyr og som har mulighet til å få det ut til så mange som mulig 🙁

 20. Ja du kan bruke samme klær 2 ganger. Du kan også ta bilde av samme plagg to ganger. Og du kan style samme plagg på ulike måter..

  Tenk om alle bare hadde brukt klærne en gang.. Det hadde vært bra for miljøet det 😉

 21. Søta!

 22. Så du har lånt vesken av din venninne som du byttelåner vesker med (ref. svar fra deg i kommentarfeltet til innlegget der du viste frem den første gang), og hun sa ikke til deg at vesken er en kopi…? Jaja, nå har du blitt gjort oppmerksom på det iaf. Ikke bruk den mer, ikke støtt industrien den kommer fra! Chanel-konsernet «overlever» kopiere, men industrien bak de fake veskene/varene er også ansvarlige for menneskehandel, slaveri og barnearbeid!

 23. Kristina Andersen

  Cathy: Jeg er mildt sagt FORBANNA over å i går ha funnet ut at vesken var falsk, da jeg IKKE fikk beskjed om dette. Falske vesker brukte jeg når jeg var 17 år og uvitende. Ikke når jeg er et voksent menneske, og vet hvor falske vesker kommer fra. Dyre-torturering, barnearbeid og mafiavirksomhet. Jeg dør inni meg at jeg har brukt denne vesken, og for å si det sånn – så kommer dere ikke til å se den her igjen.

 24. Madeleine

  Beklager å måtte si det, men det var veldig lett å se at det var en kopi fra første bildet av den… :/ Men men, bra du faktisk innrømmer og bryr deg, det skal du ha cred for 🙂

 25. Så bra at du har det synet på saken! 🙂 Vi kan ikke redde hele verden alene, men vi kan droppe å støtte oppunder ting vi VET ikke er bra. Litt trist at din venninne ikke er ærlig med deg fra starten. Hun burde jo vite hva du står for :/ Nyt resten av dagen og ikke minst; Ha en fantastisk ferie! Du skal til verdens fineste byer 🙂

 26. Kristina Andersen

  Cathy: Enig.. Takk Cathy <3

 27. Selvsagt er det innafor å bruke samme klærne igjen? Eller er det noe ille i det? :s Spesielt når antrekket er fint i tillegg, så må man jo kunne bruke det mer enn èn gang 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *