Uken som gikk

Ukens motivasjon: Her må jeg svare samme som forrige uke. Trening og kosthold! Nå har jeg holdt meg unna alt av snoperier i to uker, og er så sykt fornøyd med meg selv 🙂 Og flere uker skal det bli! Jeg har blitt så god på å lage meg middager og ting som metter nå, at jeg ikke lengre har søtsug. Latterlig deilig å klare å holde seg unna alt dette sukkeret, kroppen både er og føles mye bedre. Måtte denne gode tiden fortsette!

Ukens høydepunkt: Denne uken har vært veldig fin generelt! Men det absolutte høydepunktet må være helgen. Jeg har fått masse tid sammen med fine folk, både familie og venner. Vært på crosstrening, hatt jentekveld, slappet godt av og bare kost meg. Og i dag ble helgen toppen med grilling sammen med mine foreldre og Mommo. Så koselig!

Ukens kjiping: Hendelsen med iPhonen skulle jeg mildt sagt gjerne vært foruten..

Ukens latterkrampe: På kveldstur sammen med Belinda. På en runde som vanligvis tar 40 minutter, går det mildt sagt litt lengre tid når man tar turen sammen med meg. Jeg hilser nemlig på og snakker med alle jeg møter på min vei! Haha…

*menneskekjenneren Andersen stopper å snakker med gammel mann nr. 8*Meg: Han der er et skikkelig godt menneske!Belinda: Han var veldig skjønn! Hvor kjenner du han fra?Meg: Jeg kjenner han ikke.

Ukens beste innkjøp: Nye og fine sommersko fra Nike. Jeg tror disse er mine nye favoritter! Ikke bare er de skikkelig freshe, men de er ordentlig gode på foten. Flere av dere har spurt hvor de er fra etter at jeg la ut bilde av de på instagram, og skoene er kjøpt hos sportamore.no, men dessverre er de etter hva jeg ser utsolgt.

Ukens tanke: Filmen dere ser under, om en liten valp ved navnet Jordan. Den hunden har brent seg inn i hodet mitt, og jeg har tenkt så mye på de stakkars dyrene som lider på denne måten. Jeg føler meg så hjelpeløs når ting som dette faktisk skjer rundt om i verden, og blir så ufattelig sint! Er det noe jeg aldri kommer til å forstå, så er det hvordan mennesker kan være stygge mot forsvarsløse dyr. Jeg håper du tar deg tiden til å se filmen under, Hope For Paws er virkelig den fineste organisasjonen jeg vet om, og jeg anbefale alle å støtte de med en donasjon. Mennesker som dette er med på å gjøre verden til en bedre plass, og er det noe vi trenger mer av, så er det nettopp det! Filmen viser historien om valpen Jordan, som en hjemløs mann kuttet av det ene beinet på og kastet han deretter ned flere meter i en uttørket elv. Der ble lille Jordan sittende alene med avkuttet bein og store smerter i to dager, før Hope For Paws kom å reddet han. Åh, tårene triller bare jeg skriver om dette… Filmen er så vanvittig hjerteskjærende og trist, men likevel utrolig fin, da den har en fin og rørende slutt.

Er det ikke spesielt å se hvor mye smerte og lidelse et menneske har tilført lille Jordan, men så har han likevel en så enorm stor tillit til mannen som kommer å redder han? Denne filmen viser virkelig hvor utrolig gode hunder er, de er det eneste i hele verden som elsker deg mer enn de elsker seg selv.

29 kommentarer

 1. HVilken skritteller app bruker du? Hva heter den?

 2. Christina

  Jeg får seriøst tårer i øynene, igjen, bare av å se bilde av filmen!

  Det river i hjertet når jeg tenker på bildet av den stakkars lille valpen som har satt seg på den lille pappbiten i alt det våte underlaget! Så glad for at jeg vet at denne vakre lille gutten nå har det godt, og lever det livet den fortjener! <3

  Vær så snill, alle sammen; støtt denne organisasjonen!! <3

  Takk for at du delte, Kristina!

 3. ååhh <3 at det går an, skjønna ikkje 🙁

 4. Kjempe fine sko. Og så fint innlegg. Liker at du nyter livet og har det fint, du virker ihvertfall utad glad og trygg på livet.

  Og så til et helt overflatisk spørsmål, hvor ser du «deviouds maids «? Netflix? Kos deg videre i kveld. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 5. Såg denne filmen tidlegare i dag, og for å sei det slik så hikstegrein eg til tårene spruta i alle retningar…. Heilt forferdeleg, eg har ikkje ord! Tenk at mennesker har så liten empati til andre hjelpelause vesen er meg heilt uforsgåeleg! Eg blir så lei meg at det øydelegg heile dagen for meg (som strengt tatt ikkje er viktig samanlikna med situasjonar som dette…). Samtidig gjer slike historiar med lykkelege endingar at eg i det minste får trua på at det finns snille mennesker òg. 🙂 men det får meg også til å tenke bittelitt ekstra på alle dei uheldige sjelane på fire bein som ikkje får den redninga dei så sårt trenger… 🙁 Hope for paws <3

 6. Kristina Andersen

  Christina: Ååå, det er så hjerteskjærende det med pappbiten 🙁 Kan ikke forstå hvorfor så mange dyr skal ha det så vondt.. Men som du sier, det er så godt alt endte bra og at han lever det livet han fortjener. Lille tassen <3

 7. Kristina Andersen

  zek: Breeze 🙂

 8. Kristina Andersen

  H: Samme her.. Dagen jeg så filmen ble virkelig hele dagen ødelagt, fordi jeg blir så uendelig lei meg 🙁 Ting som dette skal ikke skje, det er helt forferdelig. Men, jeg takker høyere makter for Hope For Paws <3 Nattaklem til deg søta

 9. Kristina Andersen

  Anja: Takk for fine ord, Anja 🙂 Jeg ser på Popcon-Time. Der har de alt av serier, ALT! Anbefales 🙂

 10. Susanne

  Hvor er jeansen fra?

 11. Gråter sjeldent, men når jeg så den videoen der for noen uker siden klarte jeg ikke å stoppe! Verden er så syk, og at noen kan få seg til å gjøre noe så forferdelig mot en forsvarsløs hund er helt uforståelig! Måtte kose litt ekstra med hunden min i etterkant av den filmen..

 12. Hvilken modell er Nike skoene?:)

 13. Julianne Nyquist

  Jeg forstår virkelig ikke hvordan det er mulig å mishandle et dyr på denne måten. Det har vært mange historier på nett den siste tiden, og jeg har sett så ufattelig mye stygt. Alt fra en hund med gaffateip rundt snutepartiet, til en hund med en kniv plassert midt mellom øynene. Og nå får jeg se en liten valp med et avkuttet ben, som har blitt kastet ned i en uttørket elv.

  Jeg klarer ikke en gang å beskrive hva jeg føler. Jeg får så vondt. Det stikker i magen og jeg blir kvalm. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan et menneske har samvittighet til å oppføre seg på denne måten. Å skape så mye smerte hos et forsvarsløst lite vesen, som ikke har gjort noe annet enn å gi sin tillit og kjærlighet.

  Nei. Jeg har i hvert fall et hjerte (som de fleste andre), for dette får meg rett og slett til å gråte et helt hav av tårer.

 14. Syns det er så gøy med disse ukes-recap innleggene dine 🙂

  Tenkte det var så synd på deg og maks uflaks da du knuste iphonen din, og GJETT hva som skjedde med meg idag? Har aldri knust eller ødelagt en telefon i mitt liv, men idag hoppet den altså ut av lomma under joggings, og KNUSTE…

  Prøver å være positiv og tenke at jeg er heldig når det er mitt største problem, haha 🙂

 15. Maren A

  For en trist film 🙁

  Lurte på om du kunne ha addet f.eks. ukens instagram og ukens låt i neste uken-som-gikk-innlegg? 🙂

 16. Caroline

  Å kjære vene, det er det mest hjerteskjærende jeg har sett. Kan ikke huske sist jeg gråt så mye… Har ikke hørt om HopeforPaws før, super at du deler en så viktig organisasjon!! Har akkurat meldt meg opp til å donere $25 hver måned selv om jeg er en fattig student. Dette er en viktig sak som jeg gledelig bruker mine penger på. Ord strekker ikke til.

 17. Kristina Andersen

  Caroline: SÅ god du er!! <3

 18. Kristina Andersen

  Maren A: Ukens låt kan bli med! Har dere flere forslag, så kom gjerne med de? 🙂

 19. Kristina Andersen

  Lisa D: Nei, huff!! Så utrolig kjedelig Lisa :/ De knuser så alt fort de telefonene altså, ufattelig irriterende.. Håper mandagen din blir fin 🙂

 20. Bryr du deg ikke om at popcorntime egentlig er ulovlig?

 21. Jeg har støttet de med en donasjon! En helt fantastisk organisasjon! Delt videre på sosiale medier<3

 22. Jenny Viktoria

  Ånei er så lettrørt når det kommer til dyr. Begynner å grine med en gang, og jeg grein som en foss når jeg så den triste men fine filmen om Jordan. Hjerte mitt blør. Herregud tenk at noen kan være så slemme mot et forsvarløst lite dyr? 🙁 Helt grusomt!

 23. Helloo! Vil bare si at jeg elsker bloggen din, og alt du skriver om, ingen god start på dagen uten å titte innom deg! Men jeg bare lurer på om dj kan skrive litt om hvordan du har holdt søtsuget borte, og det at du sier du spiser mer måltider som metter? Kan du skrive litt om prosessen liksom?:)

 24. Jeg lurer også på hvilken modell skoene dine er, slik at jeg kan søke opp de et annet sted 🙂

 25. Tonje Cathrine

  Å for en rørende video. Fantastisk historie. Mistet hunden min på søndag. Er så ufattelig trist å miste sin beste venn.

 26. Therese

  Den filmen overbeviste meg om at jeg nå skal adoptere en hund igjen. Hunder er de skjønneste vesnene som finnes i hele verden! Blir så utrolig rørt over hunders evne til å tilgi. Jeg fikk en omplasseringshund av min pappa for mange år siden, etter en forrige hunden døde. Det var tydelig at hun ikke hadde hatt det greit før. Men likevel klarte hun å stole på oss etter hvert og hun var verdens mest omsorgsfulle hund. Om noen av oss hadde en tung dag, kom hun å la hodet sitt i fanget. Nå ble jeg veldig engasjert her, men hunder engasjere meg. Er så glad for at du tar opp slike saker 🙂 Helt fantastisk at Norge nå har dyrepolititi.

 27. Stemmer det at skoene heter Nike Kaishi print? Isåfall, hva kalles fargen? 😉 Tusen takk for svar! 🙂

 28. Hvor er buksene fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *