Take me to the ocean

  – god søndagsmorgen –

Åh, du deilige søndag! Sola skinner ute, jeg har fri store deler av dagen og skal bare kose meg. Tenk at i dag er den siste dagen i Mai? I morgen er det plutselig Juni, og jeg kan nesten ikke tro det! Er ikke Juni årets første ordentlige sommermåned da? Været henger i hvert fall ikke med, dette må ha vært den kaldeste våren vi har hatt på lenge. Så surt og guffent ute, selv om solen stråler – så er vinden rivende kald. Satser på at det kommer seg snart, jeg vil ha ordentlig varme! Om ikke reiser jeg heldigvis til rivieraen om tre uker, så jeg skal alltids klare meg 😉 Reisefeberen er på topp, og jeg gleder meg som et lite barn!

Jeg tenkte å starte dagen med en joggetur i frisk luft, før jeg vil bruke resten av dagen hjemme hos mine foreldre. Sole meg på verandaen, grille når ettermiddagen kommer og bare kose meg. Har dere forresten noen gode boktips til meg? Jeg må jo få kjøpt meg noen nye bøker jeg kan ha med meg på ferie! Jeg leser egentlig alt, og ble nettopp ferdig med Indias Datter. Den var spennende og egentlig ganske bra, men kanskje noe langdratt? Så, dersom du har noen gode lesetips, let me know!

acne cardigan og jeans – nly sko – hm trend genser – givenchy veske – céline solbriller

46 kommentarer

 1. På innsiden av Eirik Jensen 🙂

 2. Om du har lest 50 shades og likte den, bør du lese crossfire-triologien 🙂 Bedre skrevet og litt mer handling enn 50 shades.

  Eller så er jo bøkene til Jojo moyes, Victoria hislop og cecilia samartin veldig bra!

 3. lillebenedikte

  Leser desverre ikke så mye bøker, har nokk med psykologipensumet 10 måneder i året.. Veldig pent antrekk! 🙂

 4. Rebecca Helene

  Hvis du ikke allerede har lest den, A thousand splendid suns eller Tusen strålende soler. Utrolig sterk og en utrolig bra skrevet bok 🙂

 5. 1. Isprinsessen av Camilla Läckberg

  2. Predikanten av Camilla Läckberg

  3. ALLE av Jo Nesbø 😉

 6. Hei! For noen år siden leste jeg en bok som gjorde stort inntrykk på meg, den er skrevet av en fransk forfatter som heter Anna Gevalda. Den er oversatt til nynorsk, noe man gjerne vanligvis kvir seg litt for. Men det nydelige franske språket klinker så flott når det ble oversatt til nynorsk. Den heter «Saman er ein mindre aleine». En nydelig historie og et fantastisk språk 🙂

  https://www.ark.no/ark/boker/Gavalda-Anna-Saman-er-ein-mindre-aleine-roman-9788252169928#.VWrVHFIzfCQ

 7. Eeelsker outfiten! Avslappet men veldig classy 🙂

 8. Fytti bikkja, du er heit! Ha en fin dag, Kristina 🙂

 9. Har aldri lest de selv, men har hørt mye bra om Jørn Lier Horst bøkene!

 10. «Vi ses i morgen» av Tore Renberg kan anbefales på det sterkeste! Det er samme forfatter som bak «Mannen som elsket Yngve»-bøkene, viss du har lest og likt de 🙂 Ellers kan jeg anbefale Stockholm Noir-serien av Jens Lapidus – fantastisk spennende bøker!

  Dødsfresht antrekk forresten – nyt den siste dagen i mai!

 11. Så fin du er!! Digga antrekket! 😍

 12. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Åå, det er så deilig med fint vær! Og det skal sies at K-town ikke har de verste stedene å nyte solen på; båthavna, Nupen, torget… Sommerbyen sin, det!

  Men du, lady K.A… Jeg sitter med en eksamensoppgave og lurte på om jeg kunne fått lov til å bruke noen av bildene og oppskriftene dine i denne? De skal selvsagt brukes i forhold til reglene i opphavsrett. Oppgaven består av å lage en nettside om et valgfritt tema. Med andre ord er den veldig vid, og mulighetene er mange. Valget mitt falt på å gi noen tips og triks om å overleve eksamenstiden, og hva er vel mer viktig i eksamen enn sunn og god mat?

  Tusen takk for at du er et så godt forbilde for så mange (yes, you are); det er ikke rart i at jeg har fulgt bloggen din siden du selv vurderte å lage en matblogg (hahaha, jeg vet ikke om du husker den tiden selv, jeg, men det var vel før du måtte sette deg som nyttårsforsett å dra ut flere ganger i året!)!

  Ha en knallfin dag videre i solen!

 13. Kunne du ha laget er innlegg med lesertipsene ang bøker? Skal snart på ferie selv og kunne trengt noen tips til bøker å ha med på stranda 🙂 Ha en fin søndag!

 14. therese kristina

  Ååå fekk skikkelig sommarfeeling av bilda av seglbåtane! Ha ein fiiin søndag, Kristina! 🙂

 15. Det flygende teppet I Bagdad, frost I mai, stalker av kepler, den ene pluss en, the fault in our stars

 16. Natalie

  Anbefaler deg Camilla Läckberg sin krimserie, fantastisk bra! Tusen strålende soler anbefales også på det sterkeste! 🙂

 17. du MÅ lese «Så lenge det er stjerner på himmelen»!! Fiiin bok! Ellers anbefaler jeg bøkene fra Lucinda Riley, fantastiske bøker <3

 18. Veronica

  Du er nydelig Kristina<3 Så deilig med fint sommervær, det må nytes!

  Jeg skal selv sette meg på terrassen og lese Jojo Moyes – The One plus One, krysser fingrene for at den er bra 😀 Ha en strålende søndag <3

 19. Kristina

  Dette antrekket var KNALLFINT, Kristina! 🙂 Er det lenge siden du kjøpte genseren? Såå fin!

 20. Marianne

  «Drømmehjerte» er en helt fantastisk bok om hvordan to kusiner lever en fantastisk barndom sammen på Cuba, helt til revolusjonen river de fra hverandre, og til to forskjellige verdener. Bok om ekte familiekjærlighet <3

 21. Anbefaler deg å lese Bienes Hemmelige Liv! Det er verdens nydeligste bok 🙂

 22. Så deilig dag det hørtes ut som. Jeg har vært i Holmenkollen idag sammen med tantebarn. Det ble arrangert barnas sommekolldag. Hinderløype for barna, all slags mulige hindre. Kjempe gøy. Det er så fint å ta med barna på sånne aktiviteter. Gøy med tantebarn så man får dratt på slike ting. Fantastisk dag. Nå hviler jeg på sofaen, før jeg skal spille kamp senere i kveld.

  Boktips, «midnattsrosen » en tykk bok,men veldig fin

  Jeg elsket den. Ellers Har jeg sett en bok som heter «en ganske ubetydelig mann» som virker fin. Ellers har du jo «kjære» av linnea Myhre.

  Håper du finner noen bra som du også kan anbefale videre.

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 23. camilla

  Idas dans og Etter dansen er fantastiske!

 24. Vil anbefale deg å lese en bok som heter Orkideens datter. Veldig god bok!

 25. Kristina Andersen

  camilla: Idas Dans har jeg lest, den var nydelig 🙂 Takk for tips om Etter Dansen, den skal jeg sjekke ut!

 26. Kristina Andersen

  Anja: Så gøy Anja! Det er alltid moro med tantebarn 😀 Ha en fin søndag videre, og takk for boktips!

 27. Kristina Andersen

  Marianne: Takk for tips!

 28. Kristina Andersen

  Kristina: Kjøpte den i London sist jeg var der 🙂

 29. Kristina Andersen

  Linn: Det kan du gjøre 🙂 Lykke til med eksamen, og takk for fjne ord <3

 30. Kristina Andersen

  Rebecca Helene: Takk for tips! Skal sjekke den ut 🙂

 31. Silje O

  Så fine bilder 🙂 Jeg savner ordentlig sommer. Bare føtter og shorts. Kan ikke huske det har vært så kaldt på lenge rundt denne tiden. I morgen er det bursdag, så jeg skulle veldig gjerna hatt en skikkelig varm dag i morgen <3

  Boktips må være «En mann ved navn Ove». For en sjarmerende, morsom bok. Ååhh du kommer til å elske Ove! Om du ikke allerede har lest den da? 🙂

  Fin dag til deg 😀

 32. Alt med Jo Nesbø og og «En mann ved navn Ove» av Fredrik Backman. Utrolig fin bok!

  http://www.postenfrue.blogg.no

 33. Karoline

  Åh, du må lese Bringebærpiken!! Ta den med deg på ferie og nyt 😊

 34. Blomstenes hemmelige språk, er en fin bok! 🙂

 35. Blomstenes hemmelige språk, er en fin bok! 🙂

 36. Tusen strålende soler! En helt fantastisk trist, men nydelig bok:)

 37. Inger-Lise

  Jeg leser masse bøker og ser at du har fått mange tips over her. Frykten er jo at disse drukner 😉 Men – etter å ha observert hva du liker å lese/se av filmer osv tror jeg virkelig disse tipsene vil falle i smak:

  – maleren fra Shanghai

  – ørkenblomsten

  – shantaram

  – et helt halvt år

  Sjekk de ut i alle fall, jeg tror du vil like dem 🙂

 38. Irmelin

  Hvis du liker krim anbefaler jeg Camilla Läckbergs bøker eller Jo Nesbøs bøker om Harry Hole. Kjempespennende og relativt lettleste 🙂 Ellers er jeg selv blitt «forelsket» i kjærlighetsbøker som handler om nåtid vs. fortid eller bøker som handler om kjærlighetshistorier under 2. verdenskrig. Her er bøkene til Kate Morton, Lavendelhagen(!!), Til vi møtes igjen eller Hele livet på en dag noen jeg kommer på i farta som anbefales 🙂 er så mye bra lesestoff, så en god lesesommer tror jeg du vil få uansett 🙂 Håper noen av tipsene er til nytte og kos deg i finværet 😀

 39. Hei! Jeg vet du holder på å kutte ned kjøttspisingen, noe jeg syns er helt supert! Jeg har gjort det samme nå siden i høst. Jeg ville egentlig bare tipse deg om denne oppskriften på en utrolig god og spicy linsesuppe, som jeg tror du kommer til å elske utifra de oppskriftene du har lagt ut tidligere. Vegansk og så utrolig god!

  http://jenniferstroud.blogg.se/2015/may/recept-linssoppa-med-kokosmjolk-2.html

 40. Alt av Ingvar Ambjørnsen!

  Drar til Bali om en uke så har akkurat fått kjøpt ett par bøker selv som skal være med på tur 🙂

 41. Hvite niggere av Ingvar Ambjørnsen! har aldri verken ledd eller grine så mye gjennom en bok!

 42. Jeg er Pilegrim, desidert den beste thrilleren jeg har lest! (Om du vil ha noe annet enn romaner.)

 43. Ingvild

  Åå, SÅ fin cardigan og genser!

 44. Charlotte

  For et nydelig antrekk! Fiiine deg 🙂

  Når det kommer til bøker, er jeg superfan av Jo Nesbø sine bøker om Harry Hole, men de bøkene jeg virkelig elsker, er bøkene i krimserien til Camilla Läckberg – de er bra de!! 😀

 45. Gjermund

  Du er så pen Kristina! Jeg leste for ikke så lenge siden «Alltid Alice», det ble jo lagd en film ut av den. Husker ikke helt hva den het, men den gikk i vinter en gang. Boken er bedre enn filmen, en virkelig tankevekker, men også en koselig bok.

  :*

 46. Jeg vil anbefale å lese «kunsten å høre hjerteslag» og oppfølgeren «kunsten å være den man er», kjempeflotte bøker! Tror de faller inn under ca samme sjanger som «Indias datter», og likte du den, vil du nok like disse også! Ellers er Victoria Hislop sine bøker veldig bra, «Øya», «soloppgang» osv.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *