Hårfin brunch i sola

annonse

– sunday brunch in the sun –

Dagens søndagsbrunch i solsteiken Nystekte bagetter med verdens beste syltetøy, friske jordbær og nektariner, hjemmelaget limonade og selvfølgelig mine to faste tabletter med Hair Care.

Prøv HairCare for 149 kroner HER

Jeg har fortalt dere om HairCare flere ganger, men til dere som fortsatt er nysgjerrige, forteller jeg gjerne igjen! Det var jeg og Ida som var først ute med å fortelle om dette ganske så utrolig produktet, derfor syns jeg det er ganske morsomt at halve blogg-norge også har kastet seg på trenden med disse tablettene. Haha! Men jeg forstår det godt, for alle jenter drømmer vel om at sitt eget hår skal være langt og tykt. Det er her HairCare kommer inn i bildet! Dette er et kosttilskudd som består av en helt spesiell sammensetning av ingredienser som bidrar til hårvekst. Ølgjør, hirse, sink og kobber, samt det viktigste – biotin. Man tar to tabletter daglig sammen med mat, og ettersom ukene går vil du merke at håret ditt blir både lengre, sunnere og mer fyldig. Selv merket jeg synlige resultater etter rundt to måneder, jeg mistet mindre hår når jeg dusjet, etterveksten kom raskere og mitt fryktelig slitte hår ble litt etter litt sunnere. Og både tykkere og lengre, akkurat slik jeg vil ha det!

Dersom du vil bli med i The HairCare Clique, kan du nå prøve ut dette produktet til kun 149 kroner. En eske med disse tablettene koster vanligvis 249 kroner, men nå får dere lesere 40% rabatt. Ganske bra deal, sant? Tilbudet finner du her

19 kommentarer

 1. Nydelige bilder 🙂

 2. Kristina Andersen

  Sus: Takk 😀

 3. Nathalie

  Kan du ikke legge ut før- og etter-bilder, uten extensions? Slik at man får se?

 4. JuliaSofie

  Fine bilder:) Har akkurat bestilt hair care, slite selv med slitt og tynt hår.

  Men lurere på, farger du håret ditt ofte? Jeg farer det sikkert hver 2-3 mnd, så blir jo slitt pga det:

 5. Kristina Andersen

  Nathalie: Det er nesten ingen vits, da jeg klipper håret mitt en gang i måneden, da det er slitt helt opp til ørene etter fargingen i fjor 🙁 Men heldigvis vokser det fortere ut igjen nå, slik at jeg kan klippe det såpass ofte uten å bli skallet :p

 6. Kristina Andersen

  JuliaSofie: Jeg farger bunnen 1-2 ganger i måneden 🙂

 7. Ulrikke

  Du tar så mange friske og fine bilder. Hvilket kamera bruker du?

  Bloggen din er så inspirerende 🙂

 8. Kristina Andersen

  Ulrikke: Tusen takk Ulrikke! Jeg bruker Canon 6D 🙂

 9. Hvor lenge varer dette tilbudet med 40% rabatt? 🙂

 10. Hvor fort går en pakke? Man må vel ha minst to pakker pr mnd hvis man tar to tabletter per dag?

 11. Sååå utrolig godt ut! 🙂

  http://www.postenfrue.blogg.no

 12. Kristina Andersen

  Nadia: En pakke varer i en måned 🙂

 13. den ettersmaken på de tablettene er helt forjævlig.

 14. Ingvild

  Det syltetøyet er vel heller sukkertøy, når det inneholder 60% sukker.. Men veldig godt!

 15. Johanne

  Hvor er blomsterpottene fra? SÅ fine!

 16. Dette er kanskje et dumt spørsmål, men noe jeg lurer på uansett..

  Vokser alt håret på kroppen fortere og tykkere? I armhulen osv.

 17. Kristina Andersen

  Jenny: Nei, bare på håret 🙂

 18. Hvorfor skal du ta de med mat? Jeg tar de selv, men kan ikke huske at jeg leste noe om at jeg måtte ta de med mat. Kanskje jeg har oversett det, men..

 19. Kristina Andersen

  Maren: Jeg tar de med mat, oftest frokosten, for da er det lettere å huske de 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *