Girls night in

as we grow up, we realize it becomes less important to have a ton of friends, and more important to have real ones –

Teksten over fant jeg i går, og den er bare så utrolig sann. Det viktigste for meg er ikke å ha en stor krets med bekjente, men å ha venner virkelig er gode og ekte. Venner jeg kan stole på, venner jeg kan betro meg til, venner som heier på meg og venner som alltid er der. Like mye i motgang, som i medgang. Det er det vennskap er, og heldigvis for meg, så er jeg ordentlig velsignet med de fine vennene mine. I går var Celina og Hilde på besøk her, vi startet helgen med å bestille oss litt takeaway, både sushi og sashimi. Resten av kvelden koste vi oss med snacks på bordet og gode samtaler. Samtaler om døden og sånt, jeg tror vi alle ble litt små-deprimerte på slutten av kvelden….. Haha!

Meg: Jeg elsker kvelden som dette hvor vi har dype og gode samtaler!Celina: Men vi har jo nesten bare snakket om døden?Hilde: Det kan være koselig det også i blant!


I dag skal jeg på cross-trening, og gjett om jeg gleder meg! Jeg skal dra sammen med Onkel og mine to fettere, så dette blir en skikkelig adrenalinfylt lørdag. Begynner å bli en stund siden jeg har vært på banen nå, Iiiih!

19 kommentarer

 1. Veronica S

  Så koselig…selv om det ble snakk om døden;)

  ÅH for et flott fruktfat.

 2. Så fin bukse! Hvor er den i fra? 🙂

 3. Tviler ikke på at dere har det gøy, men bildene ser veldig tilgjort ut.

 4. Jeanette

  Milo ser jo vettskremt ut på bildet.Liker han ikke jentekvelder? 😛

 5. Johanne

  Hvor er buksen din fra?

 6. Sykt fin bukse, har sett etter en lignende LENGE! Hvor er den fra?

 7. Kunne ikke vært mer enig, det er så utrolig viktig med gode venner man kan stole på 🙂

  Håper lørdagen din blir fin!

 8. Du vet å sette pris på de rundt deg. Fantastisk egenskap:-)

  Hvor har du kjøpt den buksa forresten? Likte den jeg.

 9. Du ser helt fantastisk ut, Kristina. Elsker bloggen din 🙂

 10. Du er heldig som har gode venninner:) Savner å ha en venninne.

 11. Kristina Andersen

  Anonym: Sender deg en god klem, du kan være venninnen min any day <3

 12. Kristina Andersen

  Linda: Takk for fine ord! Den er fra Gina Tricot, og over fire år gammel 🙂 Haha!

 13. Kristina Andersen

  Jeanette: HAHA!! Han storkoser seg, men er litt vill i blikket ja :p

 14. Veninnekvelder er noe av det koseligste det er 🙂

  Håper du har hatt en fin dag i dag, og nyt helgen!

 15. Hvor er putene/putetrekkene fra? Utrolig fine <3

 16. Når begynte du å innse det? I tredje klasse på vgs er det umulig å komme ut av de store kretsene og gjengene, og en sånn stor gjeng hvor ingen egentlig er ærlige med hverandre får meg til å føle meg så ensom og utilpass. Hvis det først skjer noe, hvem av jentene skal man ringe da? Krysser fingre for at akkurat det blir bedre i studietiden, da finner man sine ekte venner ❤️ Du er herlig

 17. Hvor er buksen fra ?💖

 18. irenglede

  Selv om lille hunden ser litt paff ut, så er den veldig søt. Bra tips på snacks til jentetreff. Ha en fin søndag!

 19. Skjønner ikke hvordan du innbiller deg at de barene er godis eller digg, og et «sunt alternativ». De skal være måltidserstattere, ikke candy bars :P. Det er mye kalorier i de og det er ment at du skal bevege deg og ikke spise de som sjokkis. Dumme treningsbloggere ass

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *