Den følelsen

Når du kjører avgårde med iPhonen på biltaket. Og ikke oppdager det før du har kjørt i en halvtime. DEN FØLELSEN! Som et lyn fra klar himmel slo det meg når jeg hadde parkert bilen og ikke kunne finne telefonen min, jeg har lekt Vin Diesel bak rattet med en relativt ny iPhone 6 liggende på taket. Fy fader! Jeg skammer meg. Og skammen ble ikke akkurat bedre da lillebror kom hjem fra jobb, og fortalte at han hadde funnet telefonen min i en tunnel. Snill lillebror (….) som han er, hadde han selvfølgelig plukket opp alle bitene av den og tatt den med seg hjem. Tror du mamma ble glad? Hun lurte på hva som feiler meg, og jeg må jo helt ærlig innrømme at jeg ofte kan lure på det samme. Satser på at Apple snart kan begynne med en premieutdeling til de mest ivrige kundene sine, jeg er nemlig ganske så sikker på at jeg kommer til å stikke av med seieren….

– cauliflower pizza, topped with onion, chili, serrano and cheese –

Så nå sitter jeg her med nok en ny iPhone (som denne gangen er pakket inn i et skuddsikkert deksel), og er så oppgitt over meg selv at jeg har ikke ord. Derfor kjøpte jeg faktisk den nye telefonen i svart, kun for å straffe meg selv. Fortjener ikke den i gull når man bruker den som kartleser på biltaket, vett! I kveld står blomkål-pizza på menyen hos meg, og jeg skal bare slappe av etter en helt latterlig lørdag. Cross-treningen var gøy, da! Hvordan har dagen din vært?

31 kommentarer

 1. Skal ikke le av ulykken hos andre, men du får det sagt! Kjøpte meg splitterny iPhone 6 plus i mars, og seks dager etter klarer jeg å miste den i flisgulvene på badet. Skjemtes bra når jeg kom til butikken å skulle levere den på reprasjon. . Fikk en ny da på forsikringen – men etter da har jeg lært at deksel skal brukes, ikke ligge å samle støv på hylla!

 2. Sunniva

  Uff! Du er ikke den eneste, min brors kjæreste greide det samme.. Tre ganger😂 men det ordner seg alltid☺️

 3. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Åååå, jeg veit ikke om jeg skal le eller grine, jeg, Kristina! Og jeg kan ikke annet enn å elske begrunnelsen av den sorte telefonen, hahaha! Du er fantastisk!

 4. Kan du dele oppskriften? 🙂

 5. Sånn går det når man har økonomi til å kjøpe seg ny hver annen måned. Tenk på de som ikke har råd til èn engang. Skam deg..

 6. Haha, du er søt da! 😀 Heldig som bare kan kjøpe deg ny telefon, her må jeg velge om jeg skal dra på ferie eller kjøpe ny iphone :’D jaja, studentlivet vettu 😉

 7. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har brukt Lene sin oppskrift, den er supergod 🙂 http://www.leneorvik.no/2015/05/22/weekend-pizza/

 8. Kristina Andersen

  Linn: Hæhæ!! Ha en fin kveld Linn Elisabeth <3

 9. Christine

  Hvor mange iphoner har du egentlig ødelagt på 1år?

 10. Huff, så uheldig du er. Hvor er de krydder’ne kjøpt?☺

 11. Ser veldig godt ut!

 12. Kristina Andersen

  Ellen: Nichloas Vahé 🙂

 13. Hei!

  Jeg har et spørsmål angående Bloglovin appen. Jeg bruker alltid denne når jeg oppdaterer meg på blogger. Den siste uka har det skjedd noe rart med ikke bare din, men alle Side2-blogger jeg leser daglig. Jeg er nødt til å gå inn på selve bloggen for å kunne lese innleggene. Vet du hvorfor det er blitt slik, og er dette noe som skal ordnes opp i?

  Ellers liker jeg bloggen din veldig godt, og leser den hver dag 🙂

 14. Christine: det går vel en iPhone i måneden :p

 15. Kristina Andersen

  Sigrid: Det er blitt slik, og kommer til å være sånn dessverre. Så hvis du vil lese bloggen, må du trykke inn på vanlig måte <3 Beklager dette, ikke min avgjørelse :/

 16. Kristina, Kristina:)

  Jeg nylig skulle avbestille en time som kostet 1200 kroner fordi jeg bestemte meg at jeg ikke ville bruke pengene på den timen nå.

  Og vet du hva jeg klarte?

  Nei, jeg har ikke glemt å avbestille timen, men jeg avbestilte den ikke riktig. Jeg lot nettssiden med bestilt time stå åpen i flere dager, så klikket jeg tilbake til den, trykket på avbestill, svarte «JA» på spørsmålet om jeg virkelig ville avbestille timen, og (som jeg fant ut mye senere) lot være å lese at det sto at den operasjonen ikke kunne bli gjort.

  Du kan tenke deg at jeg fikk sjokk da jeg fikk faktura i posten for noen dager. 1200 rett i søpla. Jeg dro jo ikke fordi jeg trodde at timen var avbestilt.

  Ja, jeg stresset pga det i 2 dager, og på toppen av det mistet jeg ganske nytt månedskort..

  Ja, ja… Heldigvis at det slik at noen steder mister man, noen finner noe igjen. Forhåpentligvis.

  P.S. Jeg tenkte på deg i dag da jeg tenkte at jeg er klumsete, men med tanke på hva du klarer av og til, så har jeg mistet mindre ting

  Du kan trøste deg med at du tjener ganske bra. Noe som gjør at du lett kan erstatte alle disse tingene.

  Jeg kan det også (men ikke i samme grad), men det var utrolig kjedelig å miste de pengene og månedskortet.

 17. Torhild

  Off, så uheldig med telefonen da! Nesten verre enn min uflaks når det kommer til telefoner:p

  Lurte på hvor du har kjøpt spisebrikken du har på bildet der?:-) har vært på jakt etter akkurat slike selv, og finner de selvsagt ingen steder når jeg først har bestemt meg for at jeg vil ha slike.

  Utrolig inspirerende blogg du har!:-)

 18. Kristina Andersen

  Torhild: Den er fra IKEA 🙂 Tusen takk for det, Torhild! Koselig å høre 😀 Håper du har en fin lørdagskveld <3

 19. cuskima

  max uflaks

  eg pleier ikkje ha uflaks på sånne ting -hatt samme telefon nå i snart 2 år…men fex får eg penger igjen fra skatten JIPPIIII-så ar NAV regnet feil på noen penger eg fikk for 14 mndr siden….og eg sku få betale dem pr mnd tilbake..nå sa de at nei selvom eg betaler sender de motregning til skatteetaten for resten av beløpet…hallo? de kan bruke 14 mndr på tullet sitt,men eg kunne ikkje få bruke 5 mndr til for å betale tilbake?

  Så istedet blir det et større engagsbeløp de tar som eg sku bruke til ting i leiligheten bla rørlegger….og de tar ikkje avbetaling pr mnd…..blir så forbanna

  Så ting kan eg ta vare på,men det at andre bestemmer på mine vegne uten at eg kan gjøre noe det skjer hele tiden…..megairriterende

 20. Christian Lystad

  Hei Kristina send meg en venneforespørsel på bloggen

  legg meg til som venn

  Så fine bilder av deg

  du er en pen jente

  Hvor lenge har du blogget?

  så fin blogg du har

  Ta flere bilder av deg selv

 21. Ingeborg

  Heei! Jeg så du hadde noen superfine nike sko på instagram i går, og nå har jeg letet i to timer på nettet for å finne de, men uten hell! Hva heter de og hvor kjøpte du de? God helg <3

 22. Så uflaks da:/ Men du har vel forsikring? Da betaler du jo bare egenandel. Jeg «drukna» iponen min etter 2,5 år, fikk ny ved å betale 600(?) i egenandel. Smart med forsikringer:) Det eneste dumme var jo at jeg fikk samme modell som jeg hadde, altså ikke den nyeste på markedet, men likevell en ny tlf. Men det duger for en som ikke gidder å bruke 6000 kr på tlf i året;) Er egentlig helt sykt å betale 6000 kr for en telefon, og også skal den liksom være gammel etter 1-2 år:O

  Men et spm til: hadde du allerede kjøpt ny tlf etter at du knuste skjermen for noen dager siden, eller var det samme tlf som nå var på taket?

 23. Så uflaks du har:(

  Godt du har forsikring 🙂

  Det var sikkert siste gangen det skjedde nå.

 24. lillebenedikte

  haha huff.. Hørtes ut som en skikkelig kip dag.. kan tro min har vært bedre enn din. Den har foresten gått til treining og fjelltur i middnattsola! 🙂 Har foresten hatt min Iphone5 i 2 år nå haha 🙂

 25. Kristina Andersen

  Ingeborg: De er utsolgt over alt, kjøpte de på nett 🙂

 26. Jeanette

  skjønner nesten ikke at det går an.virker som du driter i tingene dine,for du har jo tross alt råd til å kjøpe ny. jeg kjøpte meg ny mobil for 4 uker siden,og da hadde jeg hatt den forje mobilen min i SEKS år!

 27. Utrolig uøkonomisk og lite smart å ikke bruke deksel på mobilen så slipper du å bruke opp mot 25.000 kr i året på ny mobil? Skjønner ikke at det går an.. Selv har jeg hatt min Iphone i snart 2,5 år.

 28. Syns det er frustrerende når man skriver en lang kommentar, at man ikke får svar! Jeg tenker alltid: skal jeg gidde å kommentere, og når man da ikke får svar fører det til at det går lenge mellom hver kommentar fra meg!

 29. Katharina

  Dette så bare helt fantastisk ut 🙂

  Kan du legge ut oppskriften ? 😀

 30. Kristin

  Ler så jeg griner, du kjøpte den i svart for å straffe deg selv! Haha, du er konge!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *