Ovnsbakt Omelett

I dag lagte jeg ovnsbakt omelett for aller første gang, og sammen med hjemmebakte rundstykker, ble dette ordentlig godt! Jeg tok med meg både rundstykker og omelett på besøk til Mommo, og sammen koste vi oss en hel haug med dette.

Til fire personer trenger du:

6 egg 1 dl melk 300 g skinke 1 gul paprika 1 rød paprika  Brokkoli En halv purre En neve revet ost Salt og pepper

Slik gjør du:

Visp sammen seks egg og melk i en bolle, tilsett litt salt. Kutt opp skinke, paprika, purre og brokkoli i terninger, før du legger det i en ildfast form. Strø så over en neve raspet gulost, før du til slutt heller over blandingen av egg og melk.

 – stek på 180 grader i cirka 30 minutt –

En nydelig og lett middag, som passer like perfekt til både lunsj og kveldsmat. Mmmm! Når omeletten er ferdig stekt, skal den være helt fast i formen, i tillegg til å ha «hevet» seg litt. Og du? Dersom du vil ha noen utrolig gode og hjemmebakte havrerundstykker ved siden av, så finner du oppskriften her

15 kommentarer

  1. Benedikte Dyrstad

    Ah, dette så himmelsk ut! Tror faktisk at jeg skal prøve meg på denne selv til kvelds :))

  2. Har du en laktosefri variant på rundstykkene? Kan Cottagecheese erstattes med noe annet? 🙂

  3. Fin oppskrift 😊

    Jeg synes du har en utrolig fin blogg, med masse flotte og varierte innlegg… Du er utrolig flink til å ta bilder, og jeg er stadig innom 😊

  4. Nam nam,så utrolig godt ut,og så fantastisk fine bilder du tar.Omeletten skal lages nååå.

  5. Kristina Andersen

    Cindy: Ordentlig koselig å høre, Cindy 😀 Takk for fin kommentar! Håper du har en fin torsdagskveld? <3

  6. Kristina Andersen

    Astrid: Åh, den var vanskelig.. Jeg har ikke så peiling på disse tingene :/ Er det noen andre her som kan hjelpe Astrid? 🙂

  7. Hei Kristina 🙂

    Denne omeletten må prøves 🙂

    Har et spørsmål til deg.

    Har du brukt selvbruning før? I såfall hvilken anbefaler du?

    Smitter den av på klær og sengetøy?

    Håper du svarer 🙂

  8. Hvilken krem og renseprodukter bruker du i ansiktet? Du har så ren og frisk hud 🙂

  9. Hvor stor er paiformen du har brukt? 🙂

  10. Til Kristina og Astrid: Jeg er laktoseintolerant og pleier å bytte ut med laktosefri mager kesam! Fungerer veldig bra til baking av rundstykker, scones etc 🙂

  11. Kristina Andersen

    Vigdis: Jeg bruker Elixir 🙂

    Line: Vita Liberata sin. Nei, den server ikke av på tøy eller sengetøy, med mindre du legger deg ETTER å ha sprayet deg 🙂

  12. Charlotte

    Ååå, nam! Dette så fantastisk godt ut. Synes du har så mye varierte og gode innlegg for tiden. Tommel-opp altså!! 😀 Ha en strålende dag <3

  13. Maria U

    Dette lager jeg ofte hvis jeg har spagettirester, kjempegodt å blande inn 🙂 Noe mamma pleide å gjøre med rester da jeg var liten, så har jeg fortsatt med det nå.

  14. Så kjempe godt ut!! Må prøves! 🙂

    http://www.postenfrue.blogg.no

  15. Caroline

    Så utrolig godt det så ut 🙂 Hvor har du kjøpt den ildfaste formen du har omeletten i?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *