Fordi du fortjener det

– flowers and chocolate for my best friend –

På en grå og litt kjip regnværsdag som dette, er det fint å bruke ettermiddagen med noen man er glad i. Så nå skal jeg opp på besøk til Mommo, med blomster og favoritt sjokoladen hennes. Hverdagsglede Etterpå må jeg en tur til dyrelegen, Milo har ulveklo (tror jeg det heter?) på alle potene sine, og jeg klarer ikke lengre å klippe de uten at han vrir seg unna og slår seg helt vrang… Ganske så slitsomt! Så da blir det et lite stopp hos dyrelegen, og jeg håper de kan klare å klippe de på han mens jeg holder han fast. Hvis ikke må han i narkose, og det har jeg veldig lite lyst til, med tanke på at det ikke er mange ukene siden sist han var i det. Krysser fingrene! Vi sees igjen i kveld, da kommer det oppskrift på ovnsbakt omelett 🙂

10 kommentarer

 1. Know the feeling…. Har sjølv ein tass på litt over 20 kg som rett og slett får heilt panikk når eg (eller andre) prøver å klippe klørne, berre pga éin bitteliten feilklipp då han var kvalp. Kjempeslitsomt; og då han er ganske stor er det ikkje berreberre å holde han fast heller, det kan jo potensielt bli farleg når han går heilt i shut down. :/ heldigvis er det ein brukshund som slit klørne ganske godt ned utan hjelp, men nokre gonger må det dessverre bedøvelse og hjelp til!! Lykke til, Milo 🙂

 2. Så snill du er med mormora di.

 3. Kamilla Haaland

  så god du er <3

 4. Kristina Andersen

  Anonym og Kamilla: <3 <3

 5. Kristina Andersen

  H: Åh, så slitsomt!! Heldigvis gikk det bra i dag, over all forventning faktisk 😀 Dyrlegen fikk klippet og alt i orden 😀

 6. Lizbeth Osnes

  Så snill og god du er, jeg tipper det betydde mye for henne 🙂 Ser i kommentarfeltet at det gikk kjempefint hos veterinæren, men et lite tips til neste gang (om det ikke skulle gå like greit) er å be om beroligende fremfor narkose 🙂 Enkelte veterinærer er dessverre mest ute etter å tjene penger, og hopper på løsningen om narkose med det samme, men det er langt bedre for både hund (og hønemor-eiere) med lett «doping» i stedet 🙂

 7. Kristina Andersen

  Lizbeth Osnes: Takk for tips Lizbeth! Det skal jeg huske på 🙂

 8. lillebenedikte

  Så utroli snill du er med henne. Skulle ønske min bestemor bodde nærmere! 🙂 Håper alt gikk fint hos dyrlegen:)

 9. Viktig å passe på sine firbeinte 🙂 Jeg har også en hund som heter Milo! En hvit pomeranian! Kos deg i kveld!

  http://www.postenfrue.blogg.no

 10. Hei, med fare for å være en bedreviter ville jeg bare si at ulvekloen er den kloen som er lenger oppe på foten, som en slags «tommel»:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *