White on white

 – my apartment is ready for summer –

Da er leiligheten klar for sommer! Denne gangen gikk jeg for hvitt, med lyseblå detaljer. Og jeg er veldig fornøyd med hvor lyst og fint det ble her hjemme nå, skikkelig gøy med en litt større forandring 🙂 Den hvite sofaen minner meg skikkelig om sommeren for to år siden, når jeg nettopp hadde kjøpt leiligheten min og svevde på en deilig sky av lykke. Jeg var så stolt at jeg nesten fløy til himmels! For en følelse det var, første kjøp av egen leilighet er vel noe man husker for alltid? Hihi! I dag var det faktisk såpass varmt her i byen at jeg endelig kunne åpne skyvedørene ut til ballkongen, og det var virkelig helt magisk. Utsikt til knallblå himmel og en sol som varmer helt inn i stua, da sier jeg meg jammen fornøyd!


I dag har jeg løpt rundt som en rakett fra møte til møte, samt raidet noen interiørbutikker i pausene. Haha! Planen for kvelden var egentlig å dra på båttur, men når jeg kommer hjem igjen til en mailboks som er sprengt, var det bare å avlyse alt av planer. Så i kveld ser jeg på noen timer med jobb, men det skal gå helt fint det også 🙂 Har du hatt en fin dag?

53 kommentarer

  1. Kristina Andersen

    vsb: Til min sofa kan du kjøpe ekstra trekk 🙂 Derfor er det lett å bytte. Sjekk opp om det går til din også, hvis ikke kan du evt kontakte noen som kan trekke om sofaen din for deg 🙂

  2. Andrine

    Hei! Jeg er på utkjikk etter en tv-benk som ikke er så stor. Din ser ikke så veldig stor ut, vet du hva den heter evt hvor du har kjøpt den? <3

  3. Hei Kristina. Hvor er gulvlampen i stuen fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *