irritasjonsmoment nr.1

God onsdag, mine fine

Her startet dagen med intervalltrening rett etter frokost, 40 svette minutter ble unnagjort 🙂 I dag var det ikke ledige tredemøller heller til meg, så jeg måtte gå i 30 minutter på ellipsen, før jeg kom meg på mølla. Er det muuulig!? Det å stå i kø på treningsapparater er seriøst irritasjonsmoment nr.1! Sånt blir jeg så grinete av at det skulle ikke vært lov, jeg tok meg selv i å bli små-irritert på de andre som løp på møllene (jeg var jo helt sikker på at de jogget der bare for å irritere meg….) og faktisk stirre de stakkars menneskene ned i senk for å vise at jeg var utålmodig…. Hva da barnslig? Haha!

I dag har jeg mye spennende på planen, to møter, en hyggelig lunsj, møte med Geir og så hjem for å knipse bilder av leiligheten til dere. Dette blir nok en alle tiders onsdag! Og nå er vi halvveis til helg? I like!

nike sko – vila jakke – lene orvik collection bukse – acne tshirt

14 kommentarer

 1. Du har et hard liv, stakkars!

 2. Elisabeth

  For en fantastisk jakke! Har du nylig kjøpt den? 🙂

  Klem

 3. Det er fryktelig irriterende å måtte stå og vente når man er klar og gira på trening, så skjønner absolutt frustrasjonen!

  Ha en fin dag, søte du 🙂

 4. Kristina Andersen

  Lisa D: I like så, Lisa <3

  Elisabeth: Den er faktisk tre-fire år gammel.. Glad jeg ha spart på den, syns den er så fin og annerledes 😀 Klem rett tilbake til deg!

 5. hei! hvor har du kjöpt nike skoene? eller om du vet hvor de kan kjöpes?

 6. Husk at du ikke har mer rett på møllene enn de andre som trener 😉

 7. hei Kristina! Her om dagen snappet du middagen din hvor det var laks og noen grønnsaker? Vil du gi en kjapp liten oppskrift? :):)

  Ha en fin dag! 😃😃

 8. Haha… Det minner meg faktisk om en omvendt situasjon. Jeg var en av dem på mølla en gang. Folk satt og venta, og jeg ble såå stressa! Følte også blikket til hun ene dama som satt og stirra meg i ryggen og hver gang jeg snudde meg… Så det ble en kortere mølletur enn planlagt kan du si :p

  Tusen takk for svar i forrige innlegg forresten. Må få bestilt meg en time hos Miabell før jeg drar på ferie 😀

 9. Kristina Andersen

  Marte: Det er bare laks og grønnsaker, rett inn i ovnen på 175 grader i 15 minutt 🙂

 10. Martine

  Hei 🙂

  Den gule marc jacobs lommeboken du kjøpte i fjor, er det plass til iphone 6 i den?:)

 11. Hvilken modell er Nike skoene? De er bare såå freshe og kule!😍

  Ha en finfin dag!

 12. Du er ikke noe søt og morsom når du gjør sånne ting… Refererer til ufyselighetene dine på snap også.

 13. Kristina Andersen

  Anonym: Hva er det jeg har gjort? :p

 14. camilla

  Hei Kristina 😀

  hvilken nike modell er skoene dine? og hvor kan jeg eventuelt finne slike? de var dødsfine!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *