Summer Essentials

inneholder annonselenker

peachy wallet iPhone case pastel rings

Her om dagen la jeg opp en ganske stor bestilling hos Nelly, og jeg tenkte å vise dere noen av favorittene. Disse tingene skriker sommer lang vei! Er du ikke enig? Peach er en av de fineste fargene å ha nå som det går mot lysere tider. Både deksel og lommebok er allerede tatt i bruk, og jeg må smile litt hver gang jeg ser på den friske fargen 🙂

flower crop top

Denne toppen er så fin! Og den skal uten tvil bli med til den franske riviera. Til et skjørt med en litt høyere midje og brune ben, ser jeg for meg at dette blir min store favoritt i sommer. I tillegg bestilte jeg hjem denne nydelige strandkjolen, og den var faktisk enda finere i virkeligheten. Jeg har vært på jakt etter en strandkjole i full lengde lenge, jeg elsker maxikjoler og gleder meg til å bruke denne over en bikini. Kan man noen gang gå lei av blomstermønster? Det er jo så lekkert!

12 kommentarer

 1. Yngvild

  Jeg er ikke så fan av blomstermønster, men rosa, det går jeg aldri lei og det er virkelig sommer! Tror jammen jeg må ta en liten titt på nettet etter noen sommerting før jeg drar til Spania om et par uker! 😀

 2. Fine bilder, og ikke minst fine ting 🙂

  Vet du om dekselet er beskyttende, om man mister telefonen i bakken osv? Ha en fin kveld Kristina :*

 3. du er veldig flink til å ta bilder! <3 får veldig sommer følelse!

 4. theacintia

  Enig i at det er veldig sommerlig, ser fint ut 🙂

 5. Bloggen din gjør meg alltid så glad! Ønsker deg en fin kveld videre 🙂

 6. Så flotte ting:) Syns du har en flott blogg og liker bildene du legger ut;) Ha en flott torsdags kveld:)

 7. Karoline

  Går ikke ann å bli lei blomstermønster, jeg har så mye at herre jesus 😛

 8. vanessa

  Kristina! Kan ikke du lage et «travel essentials» innlegg, altså om hva du tar med deg på ferie og hva du har i håndbagasjen din 😄👏

 9. Kristina Andersen

  vanessa: Det kan jeg gjøre, før jeg drar til rivieraen 🙂

 10. Kristina Andersen

  Jenny: Så GØY å høre, Jenny 😀 Nå ble jeg glad! Kos deg i kveld.

 11. Kristina Andersen

  Thea: Det var jo derfor jeg kjøpte det, så jeg krysser fingrene ;p Haha..

 12. Fiiint 😀 kan ikke du skrive litt om hvordan det er på palmesus? Skal i allefall på fredagen, så krysser fingrene for billett te lørdag også. Men har ikke vært i Kristiansand generelt, så hadde vært gøy om du hadde fortalt litt hvordan det er :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *