Orange and black

Nå er jeg straks på vei til hudpleien, i dag har jeg endelig time til å ta vippeløft. Nå er det et halvt år siden jeg fjernet vippeextensions, og det kan se ut til at bøyen på vippene mine er ødelagt for alltid. Arg! Altså, mine naturlige vipper har blitt superlange ved hjelp av vippeserum, men vippene peker nedover og har ikke en gang antydning til bøy lengre. Kan ikke beskrive hvor mye jeg angrer på at jeg gikk fast med vippeextensions i nesten to år, hvis noen hadde fortalt meg at det muligens ville ødelegge røttene og bøyen for alltid, ville jeg aldri gjort det…. Men nå satser jeg på at en god, gammeldags vippebøy kan gjøre susen! Jeg skal gjøre det på Miabell hvor Hilde jobber, og hun sier det er megafint 🙂 Gleder meg!

– antrekk fra en solfylt dag i forrige uke –

 hm skjørt og topp – zara jakke – nly sko – nixon klokke (annonselenke)

30 kommentarer

 1. Marlene

  Men dette skjørtet er ikke oransje? Ser mer ut som sennepsgult/gult..

 2. Så utrolig nydelig du er, alt klær den

  smukke og dette antrekket var intet untak:)

 3. Du kler så godt klær med farger! Håper vi ser mer av det utover våren og sommeren! 🙂

 4. Så utrolig pent antrekk.Fantastiske bilder og farger.

 5. Venninnen tok vippebøy på sine helt naturlige vipper holdt jeg på å si, hun har aldri behandlet dem på noen måte før med extentions eller noe, og etter at vippebøyingen gikk ut ble vippene helt grusomt stykke! Var 10 ganger verre etterpå😳😳

 6. Jeanette

  alle skjønner vel at vippeforlengelse ødelegger vippene.man betaler jo for at de blir ødelagt.sykt! dette kunne aldri falt meg inn.Finnes så mange gode mascaraer på markedet i dag med lang vippe effekt,så det er jo null problem å få lengre vipper

 7. Hvor er disse bildene tatt? Utrolig fint sted

 8. Hvordan vippeserum bruker du? Har du skrevet om dette tidligere? 🙂

 9. Hva slags vippeserum bruker du?

 10. Kathrine

  You look fab! Den fargen kledde deg skikkelig bra. Du stråler jo i kapp med sola 🙂 Ha en nydelig dag

 11. Hei 🙂 kan du legge ut link til kuwtk About Bruce?

 12. Herregud noe så råflott og friskt antrekk! Gudameg så vakkert! Og du er vakker. Hvordan er skjørtet i strl?

  Og en litt humoristisk avslutning; kan du seriøst lære meg å gå sånn?!🙈🙈

 13. Så dumt at vippene dine ble ødelagte. Rart at ikke mine ble det :S Mine er akkurat sånn som de var før jeg ble hekta på vippeexstenions. Tok bare en lang pause for jeg orket ikke å ha vipper når jeg skulle reise et helt år. Før pausen min hadde jeg vippeexstentions i 1 år i strekk uten pause!

 14. Christina

  Det er veldig sjeldent at jeg kommenterer på andres blogger, men i dag må jeg bare si det – jeg syns du er et fantastisk godt forbilde! Sunn, blid og drama-løs. Fortsett sånn!

 15. Fin jakke fra Zara 🙂 hva kostet den?

 16. Kristina Andersen

  Christina: Så fint sagt av deg! Tusen takk, Christina <3

 17. Kristina Andersen

  Marthe: Tuusen takk 😀 Så koselig å høre! Skjørtet er lite i størrelsen syns jeg, ville gått opp en i forhold til hva du vanligvis bruker.

 18. Kristina Andersen

  Anne: Bruker et jeg kjøpte på Miabell. Men husker jammen ikke navn :/

 19. kan du være så snill å fikse bloggen din, det er sykt irriterende når du ikke kan lese hele innlegget på bloglovin slik du kunne tidligere.

 20. Superfint antrekk. Inspirerende nå som det er vår og snart sommer. Liker at du bruker mer farger enn før. Du er superlekker!

 21. Kamilla Haaland

  kjempefint antrekk! 🙂

 22. Hei 🙂

  Vippebøy varer i Max 3 uker og det er ikke bra for vippene dine. Du burde heller bruke vippetang:) du kommer til å skade de mer .

 23. Kunne du svare på hvor disse bildene er tatt eller? 🙂 Ser etter fine steder i Kristiansand.

 24. Du er så utrolig vakker! Ikke ofte man ser så flotte mennesker!

 25. Så utroli barnslig du er, må legge fra meg tre kommentarer hvor jeg spør hvor dette er. Om du ikke kan fortelle det kan du enten avslå kommentaren min eller svare HVORFOR du ikke vil si det. Jeg skjønner selvfølgelig at du ikke vil si det om det er et privat nabolag ved huset ditt f.eks. Men hvertfall ikke bruk leserne dine til å høste kommentarer ved å la være å svare over tid!

 26. Kristina Andersen

  Anonym: Wops, dette har gått meg forbi! Disse bildene er tatt 50 meter fra blokka mi 🙂

 27. Susanne

  Hei.

  Lurte på om du var fornøyd med vippebøyen? Vurderer å gjøre det selv..

 28. Kristina Andersen

  Susanne: Veldig! Ble såå fint 😀

 29. du e så nydelig, Kristina!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *