Good Vibes Only

– A fresh way to end the day –

Da har jeg endelig landet i sofaen, med en bunke ferske magasiner og kveldsmat Noe så deilig! I dag har vært en typisk hverdag for meg, hvor all tid har gått til jobb og trening. Jeg har både fått unnagjort en crossfit-økt til morgenen, over 10 000 skritt og en time på spinning-sykkelen utpå ettermiddagen. I tillegg til at mailboksen for en gangs skyld er tom og all jobb er unnagjort. Da er vet vel lov å være happy, sant? Jeg aner ikke hvordan jeg har funnet tiden til alt, men jeg har en misstanke om at det hjalp å stå opp halv seks i morges … Haha! Produktive mandager er noe av det beste jeg vet, det legger et solid grunnlag for hvordan resten av uken kommer til å bli 🙂 Middag har jeg også fått laget meg i dag, det ble noe så enkelt som laks med ovnsbakte grønnsaker. Måtte de kommende dagene fortsette like bra! Håper mandagen din også har vært fin, kjære deg

10 kommentarer

 1. Jeanette

  Har du marmor bord? 😀 det er så fint!!

 2. Du fortjener ein fin mandag og uke! Mandagen min har ikkje vært heilt suksessfull men men.. Håper at eg også får ein fin uke da, det gjelde berre å være positiv!

 3. Du er så flink!

  Hadde vært sinnsykt motiverende fått vite hva du kommer til å spise hver dag framover nå, det kan jo kanskje også være motiverende for deg å «loggføre» hva du spiser å dele med oss lesere :-)?

  Vet det er mange som hadde dødd for en slik kropp! (Selv om såklart den harde jobben på trening også har gjort sitt 😉

 4. Silje S. Lopez

  nam, ser kjempe godt ut :))

 5. Kristina Andersen

  Lisa: Jeg kommer nok aldri til å loggføre hva jeg spiser, nei. Jeg spiser normal, norsk mat 🙂 Men kommer til å kutte litt på hvetemel..osv.. fremover, jeg får så sykt vondt i magen av det.

 6. Kristina Andersen

  Jeanette: Bordet er ikke mitt, men ja, det er marmorbord fra Jonathan Adler 🙂

 7. Caroline

  Se «Earthlings» på YouTube! Det er så viktig at vi ser hva som egentlig foregår i denne verden. Er du i mot pelsdyroppdrett og dyreplageri, så er den et must. Jeg lover den vil forandre livet ditt.

 8. Kristina Andersen

  Caroline: Klarte ikke se mer enn ti minutter av Eathlings.. Den er helt fryktelig 🙁 Men jeg skal manne meg opp til å gjøre det. FoodInc har jeg sett, og den har gjort at jeg har kuttet kraftig ned på kjøtt.

 9. Sunniva

  Hva er det du spiser og drikker på bilde? Ser veldig godt ut 🙂

 10. Caroline

  Det samme gjorde jeg, så FoodInc for noen år siden. Jeg ville kutte ut kjøtt, men det ble med tanken. Så, for et par måneder siden begynte jeg å følge Frelee The Banana Girl på YouTube. Hun er veganer og anbefalte Gary Yourofsky som er selvutnevnt dyreaktivist. «The greatest speech you’ll ever hear» med samme mann gjorde meg til fullstendig veganer i løpet av talen hans. Så var det Earthlings som stod for tur…og jeg gråt….gråt som jeg aldri har gjort før.

  På youtube og på nettet er det så utrolig mange oppskrifter på god, vegansk mat. Jeg savner ikke kjøtt, egg, fisk eller meieriprodukter. Hudeen min er blitt helt plettfri og jeg har gått ned i vekt. Likevel har jeg aldri spist så mye før! Jeg bruker 80/10/10 prinsippet. Sjekk det ut, fins ikke en bedre måte å bli sunn på.

  Klem

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *