Uken som gikk

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har nok en gang vært trening. Jeg har det så gøy på trening for tiden at alt føles bare som en lek! Det er virkelig gøy å kjenne at jeg stadig blir sprekere. Fra i morgen av skal kostholdet også på plass, og jeg tenker å motivere meg selv med å ha en liste jeg krysser av på for hver dag jeg har holdt meg unna søtsaker. Det er bare tull å trene såpass mye som jeg gjør, når jeg har et kosthold som hører til på søppeldynga. Den siste tiden har jeg hatt så dårlig tid at jeg ikke har hatt tid til å lage middag, og da blir det til at jeg spiser proteinbarer i stedet for….. Helt latterlig! Så fra morgen dagen av, skal ting roes ned og jeg skal finne tilbake til gamle vaner på kostholds-fronten. Jeg gleder meg!

Ukens høydepunkt: I dag, når hele familien var samlet for å feire 17.mai. Flere bilder kommer selvfølgelig i morgen 🙂

Ukens kjiping: Ukens kjiping må vel bli at jeg fikk streng beskjed av en skjønn gammel mann som er naboen min her i blokka, om å slutte å henge teppene mine over ballkongen når jeg gjør rent… Det er tydeligvis ikke lov her hvor jeg bor, så da er det jo flott at jeg har tatt meg til rette med å gjøre dette i over to år. Haha! Årets nabopris, hva er vel det?

Ukens latterkrampe: Sammen med Maren Sofie når hun var her på sleepover. Hun er en av de jeg absolutt ler mest sammen med, derfor er det helt fantastisk at hun flytter hjem igjen til Kristiansand om bare fire uker. Om jeg gleder meg? JA!

Ukens tanke: California! Tenk at jeg 90% sikkert skal reise ned dit når sommeren er over, sammen med Belinda? Det blir så utrolig gøy, og jeg klarer nesten ikke tenke på annet! Jeg håper bare så inderlig jeg kan klare å drive bloggen på samme måte der nede, slik at jeg kan få muligheten til å bli i noen måneder. Det hadde vært så fantastisk! Jeg har fortsatt litt ting som må falle på plass her hjemme, men jeg skal gjøre alt jeg kan for å få dette i boks. Å bo i USA har vært en drøm så lenge jeg kan huske.. Det kiler i magen av bare tanken, og jeg tenker på Cali nesten hele tiden.

Ukens beste innkjøp: Flybilletter til den Franske Riviera. Iiiiiih!

16 kommentarer

 1. Hva heter kameraet du bruker?? 😀

 2. Hvor gjør du av Milo hvis du blir borte så lenge?

 3. Hei blir årets sommerferie i Nice?

 4. hei!

  kunne du tenkt deg å ha 30 dager uten sukker fra i måren av? Har veldig lyst til å klare det, og det ville nok ha vert en stor motivasjon for flere om du skrev om det på bloggen 🙂

 5. Åhh, for første gang på flere uker har jeg også hatt en skikkelig Kjiping! Jeg var nemlig å kikket på en Fiat 500, samme som du har bare i hvit. Så ble den solgt 😕 Heldigvis kunne jeg gjøre meg blakk igår, og har kjøpt meg en Audi A4 2012 modell! 🎉🎈 Så ikveld er alle ute, mens jeg… Ligger allerede i sengen og gruer meg til siste eksamen imorgen 😱 håper du har hatt en fantastisk dag med deg og dine! Fine flotte deg 💃🏽🇳🇴 Gratulerer med dagen 🎉🎉🇳🇴

 6. Synes du virkelig at disse innleggene er inspirerende og interessant for oss leserne? Alt dette er jo ting vi leser ellers på bloggen din.. Flere kommentere at den er blitt kjedelig, ensformig og forutsigbar. Men tar du til deg kritikk? Nei….

 7. Kristina Andersen

  Hege: Ingen har kommentert dette, Hege. Ingen andre enn deg, faktisk 🙂 Folk digger denne spalten, jeg bruker helt andre bilder enn hva jeg viser ellers ila uken og forteller ting jeg ikke ville gjort ellers.

 8. Kristina Andersen

  Isa: Nei så kjedelig! Men så gøy at det ble ny bil likevel 😀 Gratulerer Isa! Og lykke til på eksamen i dag 🙂

 9. Kristina Andersen

  Oda: Canon 6D og det lille er Canon N100 🙂

 10. Kristina Andersen

  Hanne: Mine foreldre har han i mens jeg er på tur 🙂

 11. Veronica

  Jeg liker disse innleggene veldig godt, og finner dem ikke uforutsigbare eller som oppgulp! Så det så☺️

 12. Tar deg i forsvar her, Kristina, for jeg digger og gleder megvirkelig til disse oppdateringsinnleggene som oppsummerer uken din, så jeg tror nok Hege er nokså alene om den tanken hun luftet:)

 13. hei:-) når reise du til den franske riviera? håper du kommer med tips!

 14. Kristina Andersen

  Veronica og Anonym: Gode dere er!! 😀 <3

 15. Seriøst! Jeg ELSKER DENNE SPALTEN! Det er så gøy å lese. Og du inspirerer meg så mye.. Er det mulig! Også la meg slenge med at jeg håper det blir en 3 måneders California tur på deg! Du fortjener det så inderlig masse, Kristina! Og jeg tror du hadde gjort det råbra med bloggen! Tenk på alle de stedene du får ta oss med! Og fine, solfylte, glade og fargerike bildene? Yes please! Nei, du fortjener det mer enn noen andre!

 16. Du er ganske komisk som kun godkjenner første kommentar, for så å forsvare deg, men så slipper du ikke gjennom neste… :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *