Travel torsdag

Etter en god crossfit-økt, er det tid for en litt tidlig lunsj! I dag falt valget på skyr med hakkede mandler, knekkebrød med kalkun og ost, bløtkokt egg, jordbær og selvfølgelig en kopp kruttsterk kaffe.

 – a little early lunch –

I dag er timeplanen min helt ekstremt full, så her er det bare å henge i! To møter står på planen, samt at jeg må få unnagjort litt regnskap. Jeg har vært alt for dårlig på å ha system den siste tiden, og det gjør meg ekstremt stresset… I tretiden kommer heldigvis Eirik til meg, så skal vi være produktive og flinke begge to 🙂 Til uka reiser jeg nemlig til Oslo for et spennende samarbeid jeg nettopp landet, hvor jeg blant annet skal spille inn reklamefilm og gjøre masse moro. Gleder meg til å fortelle dere mer! Men først skal denne uken bli ferdig, og jeg har planer om å gjøre den bra.

Ønsker deg en fin dag, vi sees igjen senere vi

17 kommentarer

 1. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Ønsker deg en fremdeles god dag!

 2. krist.in

  så herlig med en skikkelig god frokost! håper du får en super dag 🙂

 3. ha en fin dag!

 4. Hvor mange måltider har du til dagen?:) i tillegg til viss du har mellomtider, og hva spiser du til vanlig og til mellommåltid eller en liten snacks før/etter trening?:) Og hvor ofte spiser du questbarer/proteinbarer?:)

 5. Julia Sofie

  hvilken reklamefilm skal du spille inn? Ønsker deg og en fin dag:)

 6. Innleggene dine har blitt så ensidige i det siste 🙁 de er rett og slett forutsigbare og på kanten til kjedelig. Prøver ikke være frekk, men savner mer innleggene med følelser der du bare skrev det som falt deg inn der og da. Føler alt nå er veldig «iscenesatt» vis du forstår. :/

 7. Kristina Andersen

  Julia Sofie: Forteller til uka 😀

 8. Kristina Andersen

  Malin: Frokost, lunch, middag og kvelds. Og mellommåltider hvis jeg blir sulten 🙂 Etter trening har jeg alltid proteinshake og rosiner. Spiser barer hver eneste dag :p Må skjerpe meg der, men det er jo så godt!!

 9. Så deilig! Ha en fin dag! 🙂

 10. Beautiful pictures – as usual! 🙂

 11. Jeanette

  Tenkte bare å si at jeg prøvde meg på curry gryten din i dag.var supergodt! fikk ikke tak i fiskesausen,men den var god uten den.Håper jeg får tak i den en dag sånn at jeg kan smake hvordan den er med mer fiskesmak 😉

 12. Kristina Andersen

  Jeanette: Så gøy å høre søta!! 😀

 13. Ida Johanson

  Du stråler! Ha en super helg, skjønne Kristina <3

 14. Charlotte

  Ååå, fine fine deg!! Håper dagen din har vært helt super! 😀

 15. minevigevinter

  Kristina! Hvor er lysekronen din fra? 😀

 16. Håper på å se deg på bloggerne snart. Hadde vært så morsomt å få et enda større inntrykk av hverdagen din. I tillegg virker du som et herlig menneske <3

 17. Hei 🙂

  Ville bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt, å synes du har en kjempe fin klesstil og gode mat tips 🙂 Nettopp begynt å lese blogger, å din er favoritt 🙂 ha en fin dag 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *