Asiatisk currygryte

Denne currygryten med spennende smaker er helt super å ha til middag i hverdagen, da den både er rask og enkel å lage. Den er ferdig på bare en liten halvtime! Her har du en spicy og sunn middagsrett, med en utrolig god smak.

Til fire porsjoner trenger du:

500 g renskåret svinekjøtt i strimler 2 stk hakka løk Et glass indisk karripasta 2 bokser lett kokosmelk 4 stk revet gulrot 400 g kinakål i strimler En neve sukkererter i strimler 4 ss fiskesaus Salt og pepper

Slik gjør du:

Start med å ta litt margarin i en gryte, som du steker løken i til den er myk og blank. Så tilsetter du hele glasset med karripasta, og lar det frese sammen i et lite minutt. Tilsett så kokosmelken, fiskesausen og revet gulrot, og la dette koke opp. Så kan du tilsette kjøttet i gryten, og la det koke til kjøttet er gjennomkokt, noe som er cirka fem minutter. Til slutt har du i kinakål og sukkererter, og lar alt koke på svak varme til fem nye minutter.

– sunn, rask og smaksrik middag –

Utrolig enkelt, og veldig godt! Jeg serverte middagen med speltknekkebrød og smør. Anbefales! Det er også supergodt med en klatt rømme som tilbehør. Og du? Denne gryten smaker like godt uten kjøtt også, dersom du vil ha den vegetarisk

10 kommentarer

 1. JuliaSofie

  Det så kjempe godt ut:) Skal skrive ned oppskrifta i oppskrifthefte mitt og teste det ut:)

 2. Jeanette

  nam! dette skal jeg ha til middag i morgen! men tror jeg skal gå for kyllingkjøtt

 3. Ingrid Marie J

  Åh, det ser skikkelig digg ut!

 4. Camilla

  åh, så sinnsykt godt ut ! må jeg teste ut 🙂

 5. kvinnekroppen

  Liker så godt bildene dine her på bloggen! Veldig fine toner! 🙂

  Ha en fin dag videre, jeg titter innom bloggen din daglig. Liker den! 🙂

 6. Kristina Andersen

  kvinnekroppen: Skikkelig koselig å høre, takk for fine ord 🙂

 7. Burde du ikke oppgi kilder til oppskriftene dine når de legges ut? Nøyaktig denne oppskriften har jeg fulgt tidligere, selv om matprat oppgir antall sukkererter og du har gjort det om til «en neve».

 8. Nam! Det så utrolig godt ut! 🙂

 9. Kristina Andersen

  silje: Denne oppskriften fant jeg i en kokebok 🙂 Men de gangene jeg finner de på matsteder på nett, er det ingen krav som sier at man skal oppgi kilder, da det ikke finnes copyright på oppskrifter.

 10. Mariann

  Det så jo himmelsk ut, flink er du, og inspirerende! 🙂 Men tror du det går an til den retten å bruke skalldyr? Er så glad i det 🙂

  Klem til deg :))

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *