A Busy Day

God ettermiddag, fine deg Hvordan har dagen din vært? I dag har jeg ikke gjort særlig mye annet enn å jobbe, men det går fint når morgenen startet med en blytung joggetur i godt selskap. Det ble en frisk tur da det plutselig har blitt kjølig igjen her på Sørlandet, samt at været vekslet mellom sol og regn. Men vi fikk jogget i nesten en time, så da sier jeg meg fornøyd med dagens innsats! Jeg blir sittende med jobb i noen timer til, før min kjære Maren Sofie kommer på besøk senere. Hun er på vei hjem med bussen fra Oslo, og nå er det seriøst over to måneder siden jeg så henne sist. Som jeg savner solstråla mi! Du må gjerne ta turen innom bloggen litt senere, da kommer det oppskrift på en helt nydelig currygryte jeg lagte til middag i dag 🙂

 – designers remix genser – pull and bear skjorte – acne jeans – nly sko –

18 kommentarer

 1. Ingvild

  Du har så fine, runde skuldre! Kunne du lagt ut skulderøvelsene du kjører?:)

 2. Pappa Larsen

  Deilig å få jogget litt på starten av dagen, våkner litt bedre til! : )

  Du får kose deg med Maren Sofie når hun kommer. Ha en fin dag!

 3. Pernille Ruud

  Elsker virkelig antrekket ditt 😀 Hvor er shorta fra?

 4. Eline Bjørnevik

  Går du i de skoene der eller er det mer for bilde sin skyld? Jeg får lyst til å sende deg ullsokker for det ser såååå kaldt ut!!! 🙁 🙁 🙁

 5. Kristina Andersen

  Eline Bjørnevik: Det er ikke kaldt, hehe. Ja, jeg går i de 🙂

 6. Kristina Andersen

  Pernille Ruud: Det står i innlegget 🙂

 7. Synes du ikke selv at det er litt rart du i så voksen alder ikke enda har utdannelse? Tenker du noen gang på å gå tilbake til skolebenken? Savner et innlegg om hva du eventuelt har lyst å gjøre i fremtiden typ. karierre osv… Hvilke framtidsutsikter har du per i dag? Bare lurer 🙂

 8. JuliaSofie

  skikkelig kul stil du har, og tøff veske 🙂 vurdere å begynne med løpetrening etter hvert som kondisen min bli bedre, høres så forfriskende ut:) gledere meg til currygryta di 🙂 kos deg masse i kveld da, klem 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anonym: Hvorfor skulle jeg syns det var rart? 🙂 Utdannelse er ikke nødvendigvis det eneste som sikrer deg en god fremtid. Jeg valgte å følge drømmen min, som var å kunne leve av noe jeg elsker å gjøre. Og det oppnådde jeg 🙂 Smarteste valget jeg har tatt var å ha mot nok til å satse, nå driver jeg eget AS og er min egen sjef. Fremtidsutsikter er å fortsette å drive firmaet mitt til nye høyder, stifte nye og spennende samarbeid, gripe muligheter og fortsette å gjøre det som gjør meg glad 🙂

 10. Trudebr

  SÅ fin du er! Du er kjempeflink 😀

  Eg sitter bare dag inn og dag ut med bachelor jobbing, så dagene går fort 🙁 er ikkje nok timer i døgnet! Haha 🙁

  Håper du får en suuuuper kveld! <3

 11. Kristina Andersen

  Trudebr: Flinke Trude!! Det harde arbeidet vil lønne seg til slutt 😀 Masse lykke til! Klem til deg søta, og hils Marius masse 😀

 12. Du nevner stadig «nye høyder».. Når får vi se dette? Alle hverdsagsinnleggene dine er like.. Du står tidlig opp, trener, drikker juice eller smoothie, og jobber mye.. Repeat.. Hver mandag elsker du og hver fredag vasker du.. 😴

 13. Man kan inte bli annat en kär i dig!!! 😉

 14. Utrolig kul skjorte! Hvordan vil du si at pull and bear er i størrelsen? Måtte innom nettbutikken, og der var det MYE fint 😀

 15. Kristina Andersen

  Hege: Det er jo slik livet mitt er, Hege 🙂 Jeg kan ikke endre på noe jeg liker og trives med bare pga du vil det? Det hadde jo blitt toalt feil! Er så superhappy med å ha fått en hverdag jeg stortrives i, og håper du gjør det samme i din 🙂

 16. Det er ikke snakk om å endre hva du liker og hvordan du er, men når du ofte sier du skal ta bloggen til «nye høyder»(dine ord) og du ønsker forslag på hva leserne vil lese om, så er det kjedelig når du fortsetter i gamle spor. Bloggen din er blitt ensidig og forutsigbar. Dette er faktisk yrket ditt, og vi leserne betaler/er med på lønna di, så det er rart at du er så dårlig på tilbakemeldinger og kritikk.. Folk ønsker se innkjøp fra Dubai, du vil ikke lage eget innlegg. Folk ønsker å se hele leiligheten din, ikke bare stue/kjøkken/seng, men du mener det ikke er noe å se. Folk ønsker mer detaljer og nærbilder i make-up innlegg, det kommer aldri. Folk ønsker å se din WOD og øvelser, har ennå ikke sett noe WOD, og øvelser kan jeg telle på en hånd.. Noen eksempler bare.

 17. Kristina Andersen

  Hege: Bloggen er for lengst tatt til nye høyder, men på mange måter er dette tilfeller hvor dere ikke merker de. I år har jeg blitt ambassadør for Atkins, omsetningen min har doblet seg fra i fjor og jeg har i tillegg landet store samarbeid som jeg er vanvittig stolt av. Dette er å ta ting til nye høyder, uten at dere nødvendigvis merker så veldig mye til det 🙂 Det er klart dere skal få se 300 WOD’en (det ligger allerede bilder ute på snapchat og facebook, så det er vel egentlig bare å gjøre den?), og hvis du vil se trening – er det bare å trykke på TRENING kategorien min. Den er smekkfull med tips til øvelser og slike ting. Innkjøp fra Dubai er ikke noe mer enn strandkjoler dere allerede har sett mens jeg var der nede, en lommebok jeg ga bort i gave og undertøy fra Victorias Secret. Her er det altså bare undertøyet igjen å vise, men slike ting ser jeg ingen grunn til å vise til flere tusen mennesker. Noe må få være privat 🙂 Vil du se badet mitt i leiligheten? For meg blir det ikke så naturlig å ta bilder der, men jeg har blogget badet tidligere. Her kan du se bilder av det også: http://kristinaandersen.blogg.no/1379655103_velkommen_hjem_til_me.html
  Var det noe mer du ville ha svar på, Hege? 🙂

 18. Hvis man ikke liker bloggen som den er kan man jo forsåvidt bare la være å lese den, Hege! Jeg digger den forresten! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *