Sunt, enkelt og godt

– quick and healthy lunch idea –

Det er ikke alle dager jeg har tid til å lage meg sånne superfancy lunsjer, faktisk har jeg ofte så dårlig tid at jeg bare må dytte i meg noe. Det du ser over har vært en favoritt hos meg lenge! Jeg har minst fire slike bokser med gresk yoghurt i uka, den med vaniljesmak er bare så magisk god at det nesten blir umulig å stoppe. Vel, jeg stopper uansett ikke før den er tom 😉 Haha! Så her kommer dagens minitips fra meg. Kjøpt deg en slik yoghurt, fyll opp toppen med friske jordbær og nyt i vei! Superdigg med litt akasie-honning over hvis du har det tilgjengelig. Sunt, enkelt og ordentlig godt!

22 kommentarer

 1. JuliaSofie

  Det skal jeg prøve, er selv stor fan av gresk yoghurt:)

 2. Jeg elsker gresk vanilje yoghurt. Og det er helt vilt hvor mye godt man kan toppe denne yoghurten med. Selv har jeg tatt 4 ss i en skål og toppet med litt kokosmasse, akasie honning og noen pecan nøtter… Mmm! Men ser nå at jeg må gå til innkjøp av jordbær igjen! 🙂 Takk for tipset!

 3. Camilla

  Har du prøvd den med sitronsmak fra samme leverandør? Den er god den 🙂

 4. Hei Kristina!

  Kan du si noe om hvordan du trener? ser du bruker WOD, kanskje du kan legge ut noe på bloggen for treningstips?

 5. Kristina Andersen

  Julie: I will do! Kommer innlegg snart 🙂

 6. Kristina Andersen

  Camilla: Nei, visste ikke den fantes. Men NAM! Den må jeg lete etter 😀

 7. Silje Helen Sjøthun

  Det er sååå godt! Og de jordbærene så helt sinnsykt deilige ut!

 8. Vent, er det et 500 grams-beger? Jeg tror du er gal jente! 😝

  Men det er jo sykt godt da..hihi!

 9. Kristina Andersen

  M: Haha nei! 300 eller 350 gr 😀

 10. Så veldig godt ut. Her er det yoghurt toppet med banen til kvelds etter trening, og en kopp te! Deilig. Tente lys og Greys Anatomy på tv. Klem fra meg til deg, hilsen Anja.

  Kan du ikke lage et 17 mai innlegg? Tips til klær, hår, frokost mat eller noe sånt?!!

 11. Hei!

  Og dette er ikke reklame? Hva er det da?:)

 12. littavkobling.blogg.no

  Jordbær er så utrolig godt for tiden, spesielt de belgiske<3 Her lager vi syltetøy av de hver dag;)

 13. Daniel Miller

  Nam nam, så godt ut:) ha en flott kveld Kristina.

 14. Du tror den starbucksen et sunn? ..

 15. Henriette

  Jeg må bare spørre om noe, og dette håper jeg du tar deg tid til å svare på! Her om dagen kommenterte jeg det innlegget om det kosttilskuddet for håret.. Nå vet ikke jeg om det er du eller noen andre som bestemmer hvilke kommentarer som skal godkjennes, men den kommentaren ble hvertfall ikke godkjent! Og jeg lurer egentlig veldig på hvorfor? Jeg har egentlig vært litt småirritert på grunn av det. Om den kommentaren ble fjernet pågrunn av at jeg sa det jeg sa, er det helt utrolig kynisk!!

 16. Mye sukker i denne, men den er god da.

 17. caroline

  Hei! 🙂 dette passer ikke til dette innlegget. Men huser du anbefalte en coconut oil 15 spf i fjor? Var det denne du ble så brun av i Dubai? 🙂

 18. Kristina Andersen

  Anna: Reklame? Jeg skriver om MAT jeg liker :/

 19. Hei:)

  Jeg må innrømme at jeg har fått inntrykk at det eneste bloggere tenker om nå for tiden er inntekt, noe som innebærer at det er MASSE reklame og annonser nesten HELE tiden. Så sier du at det ikke ligger noen baktanke når du viser fram produkter fra Synnøve, og du har heller ikke tenkt å spørre de om de vil samarbeide med deg:)?

  Du skriver om det rett og slett fordi du er bare glad i de produktene:)?

  Ikke fordi du vil ha noe å vise til dem for å høre om de vil kanskje sponse deg:)

 20. Seriøst Anna, det må være lov å vise frem mat man liker. Det kunne likså godt vært en gresk youghurt fra Sverige. Hadde det vert reklame hadde nok dette innlegget vert helt annerledes og jeg tror Kristina godt vet at hun skal skrive reklame om det skulle vert det. Er så sykt mangen som bare skal pirke hele tiden. Hva blir det neste? At hun viser et nytt sengetøy hun har kjøpt fra Princess så skal det også være reklame?

  Dessuten er det ikke noe nytt at Kristina liker gresk youghurt, der har hun nevnt flere ganger før 😉

  Jeg håper du har en strålende uke Kristina, og at den greske youghurten med jordbærene smakte supert 🙂 <3

 21. Kristina Andersen

  Siri: Takk snilleste <3

 22. Ingvild

  Den yoghurten er såå god! Allikevel vil jeg tipse deg om at skyr har fått store bokser med vaniljeyoghurt de også nå, om du vil ha mer proteiner og mindre sukker 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *