Rise And Run

– run in the morning, before your brain figures out what your doing –

Jeg kan ikke klage når dagen starter på denne måten! Løpetur i solskinn med gladgutten på slep, da vet man at det blir en bra dag 🙂 Jeg og Sondre fikk lagt bak oss en time med lett jogg i skogen, det vil si i følge han selv. For meg var det alt annet enn lett jogg, men for dette beistet av en gutt som faktisk skal løpe 100 kilometer til helgen, var det så absolutt null problem.. En som svetter som en gris og er døden nær, mens en annen løper rundt som en sprettert.. Snakk om kontraster, haha! Jeg trengte uansett virkelig frisk luft denne morgenen, da jeg ikke sovnet før klokken 04.00 inatt og våknet opp to timer etterpå av Milo som lekte trampoline på ansiktet mitt. Da er det godt med en tur ut i frisk luft for å våkne opp litt! Nå skal jeg bælme nedpå med kaffi, så går turen videre til regnskapsføreren. Ha en fin dag så lenge, vi sees litt senere!

30 kommentarer

 1. raremary

  Så fine bilder dere tok! Hvor jogget dere? Var så utrolig fint der.

 2. Kristine

  Åhh, misunner deg så været og de løypene du løper i! Ser så utrolig herlig ut! Ha en super dag videre! 🙂

 3. Hvilken kamera bruker du? 🙂

 4. Ingrid E

  Bra jobba! Synes du har hatt innmari mye fine bilder på bloggen i det siste, tommel opp!

 5. Cathrine Lyster

  Flink du er! Elsker forresten den nye headeren din:)

 6. Jenny Viktoria

  Herregdud så fint joggeterreng og natur:)

 7. Fantastisk flotte bilder! Men for all del; YOU’RE, ikke your!

 8. Så nydelige bilder,fantastisk kamera du har.

 9. Hva heter dette stedet, og hvor land tid tar det ca å reise dit fra sentrum? 🙂

 10. Hanne Mjåseth

  Så spreke! Og for ett nydelig vær 😀

  Jeg fikk heller ikke sove i natt.. Sist jeg så på klokken var den 3! Hadde nesten ikke krefter til å stå opp når alarmen pep klokken 7.. 4 timer søvn fungerer ikke for denne tutta her! skulle minst hatt det dobbelte, hihi 🙂

 11. Kristina Andersen

  Hanne Mjåseth: Fy søren.. Er altså så kjedelig når man ikke får sove og desperat følger med på klokka som bare tikker videre… Haha!

 12. Kristina Andersen

  C: Det er i Baneheia 🙂 Og nedover mot Ravndalen, men generelt rundt i løypene i Baneheia. Fem minutt fra sentrum 🙂

 13. Kristina Andersen

  Jenny Viktoria: Jaa, det er helt nydelig fint der 😀

 14. Kristina Andersen

  Cathrine Lyster og Ingrid E: Så snille dere er! Tusen takk, gøy med tilbakemeldinger fra dere 🙂 Klem fra meg!

 15. Kristina Andersen

  Mara: Canon 6D med forskjellige objektiver.

 16. Kristina Andersen

  raremary: Det er i Baneheia 🙂 Og nedover mot Ravndalen, men generelt rundt i løypene i Baneheia.

 17. Maria U

  Så herlig med joggetur i så fine omgivelser!

 18. Den nye headeren er såå fin! Elsket det antrekket 😀

 19. Ingvild

  Hahha, jeg synes det er godt du er så ærlig(og hærlig)!;)

 20. Tiril Sørensen - Trening, Kosthold & Oppskrifter

  Fy søren, så flott natur dere har! Jeg kjenner meg godt igjen når det gjelder løpetur med kjæresten.. Jeg er som deg, henger halvdæv på slep mens han løper lett på tå avgårde. Vi får se på det som en utfordring – en vakker dag er det vi som skal ligge i teten, hehe 🙂 Du får hilse Sondre og ønske han lykke til i helgen!

 21. Caroline

  Så utrolig fint det er der disse bildene er tatt! Selv om det er så fint så popper baneheiadrapene opp i hode mitt! Er ikke ifra kristiansand, og har kun vært der et par ganger, forhåpentligvis er det annerledes for dere som er derfra. Kan jo ikke være noe særlig å løpe rundt i disse flotte løypene med så grusomme minner i hodet 🙁 Er dette noe du tenker over eller har det på en måte blitt borte med tiden? Det er jo sååå nydelig natur, bra du bruker den! Det må jeg selv bli flinkere på (hadde det ikke vært for pollenallergien som dreper meg skulle jeg tatt meg en løpetur i skogen idag jeg også, hehe). Stor klem til deg, håper du får en fin dag, Kristina!

 22. Liker virkelig bildene dine, Kristina. Og det ser så godt ut å løpe der du løper. Selv ligger både jeg og samboer med influensa og feber. Kjenner jeg nesten ikke kan vente med å få startet på trening igjen! Som jeg savner det!

 23. Flotte bilder du har på bloggen, fulle av glede og fine farger. Kjempe bra blogging for tiden!

 24. Cathrine

  HAHAHA, jeg lo høyt om trampolinekommentaren!

 25. Herlige bilder! ^^ Tipper det skal stå «you’re», ikke «your» 🙂

 26. Fantastiske bilder!!

 27. Kamilla Haaland

  Så herlige bilder 🙂

 28. Stine Helene

  Herregud for en vakker løype! Åh, natur <3 <3

 29. Kristina r

  For et kjekt belte du hadde på turen.:)

  Er det nike? Eller hvor har du kjøpt det? 😀

 30. Caroline: Jeg tenker også på dette når hun skriver om Baneheia. Men det er sikkert fordi de fleste som ikke er fra Kristiansand kjenner bare til dette området kun gjennom den drapssaken, og iallefall jeg vet ikke om noen andre områder i Kristiansand enn det stedet pga den saken. Kristina som bor der omgåes jo det området hele tiden som sitt nærområde, så det er nok andre assosiasjoner for henne hovedsakelig, 🙂 men jeg tenker også på det.. Utrolig vakker område!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *