Tidenes drapsgåte

– Snacks, sofa og Frikjent –

Mitt overgira humør denne mandagen har virkelig slått meg helt ut, haha… Jeg ligger som et slakt! Må nesten bare le litt av meg selv, for i dag har jeg vært alle veier. Og jeg vet ikke en gang hvordan jeg har rukket alt! Har fått unnagjort to treningsøkter på morgenen, vært i to møter, hatt flere timer med kontorarbeid og lunsjet med min kjære Tone mellom slagene. Alt man rekker når energinivået er på topp, si! Jeg flatet ikke overraskende ut på sofaen klokken syv, og har ingen planer om å forlate den med det første. All energi i denne kroppen er brukt opp, og det føles bare skikkelig digg. For en pangstart på uka! Sofaen passer meg uansett perfekt, for i kveld er det jo tid for Frikjent igjen. Iiiih! Jeg ligger en episode foran da jeg ser på Sumo, og er så spent på sesongavslutningen på denne drapsgåten at jeg blir helt ivrig. Og litt redd! Bare jeg som syns det er litt skummelt? Har selvfølgelig lurt dyna ut i stua, viktig å ha skjold for øynene lett tilgjengelig 😉

17 kommentarer

 1. Therese

  Hørtes utrolig deilig ut – en skikkelig sprek mandag med andre ord! Her har jeg fartet rundt på jobb, før det ble hjem, mat, styring og game of thrones! 😀

  Vil også bare tipse deg opp en skikkelig god sommerdrikk-oppskrift på bloggen min 🙂

 2. lillyhelen

  Hei Kristina <3

  Du har en utrolig bra blogg og jeg synes det er kult å lese bloggen din for den er veldig spennende <3

  Håper du kan sjekke ut min blogg også, ha en strålende mandags kveld videre <33

 3. Rebecca Storaker

  Ser så utrolig godt og koselig ut! 😀 Ha en fin kveld 🙂

 4. Monique Lund

  Ååå, kos deg maks snuppa! Nå er det ikke lenge igjen… weeei!!

 5. Hei! Liker bloggen din, den er utrolig inspirerende! Jeg lurer på hvor du har kjøpt putene i sofaen? De var kjempe flotte! 🙂 Ha en fin uke <3

 6. Mmm det der så digg ut, hva har du mekket i bollen? 🙂

  Kos deg videre på sofaen 🙂

 7. Ser godt ut det du har i skålen! Hva må jeg kjøpe for å lage slikt? Kan det passe som kveldsmat også hvis man prøver å gå ned i vekt 🙂 ?

 8. Fredrik

  Så ikke feil ut det der. Ble nesten sulten

 9. Veronika

  hva har du oppi den skålen?

  inspirerende blogg, klem <3

 10. th3reze

  så kos 😀 ha en fin dag ^^ veldig fin blogg du har 🙂

 11. Kristina Andersen

  Veronika: Gresk yoghurt med vaniljesmak og Atkins Granola 🙂

 12. Kristina Andersen

  Reidun: Det er gresk youhurt med vaniljesmak og sukkerfri granola fra Atkins. Det vil jeg tro du kan, det er ikke usunt i det hele tatt 🙂

 13. Kristina Andersen

  Mia: De er fra Mille Moi 🙂

 14. Kristina Andersen

  Monique Lund: Som jeg gleder meg Monique!! <3

 15. Takk for svar Kristina 🙂 Får man kjøpt sukkerfri granola i daglivarebutikk?

 16. Hvor er putene fra?

 17. Jeg er en dag forsen, men så flink du har vært. Virkelig, du inspirerer meg hver eneste dag. Og fatet med all den sunne snacksen ser så utrolig god ut! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *