Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Denne uken har det ikke vært noe som utmerker seg til et stort høydepunkt. Det har heller vært en uke fylt med mange små, men utrolig gode, øyeblikk. Jeg har vært med venner hver dag denne uka, fått stunder sammen med familien og ledd til krampa har tatt meg. Jeg har kost meg med Hilde på sleepover, Belinda på jentekveld, gode telefonsamtaler med Tone, spist middag med Marthe, delt morsomme snaps med Ida, heftige treningsøkter med Elaine og masse tid sammen med familien min. Det har ikke gått en dag jeg ikke har sett noen jeg er glad i, og det er et høydepunkt i seg selv. For en gladuke!

Ukens motivasjon: Denne ukens motivasjon har definitivt vært dette med å gå 10 000 skritt hver dag. Herregud så gøy det er! Og slitsomt. Og stressende. Og så går det helt til hodet på meg, da! Sånn som i går hvor jeg hadde hatt 9700 skritt, og skulle ta meg en tur rundt nabolaget for å få de siste 300 når klokken for lengst hadde passert sovetid. Hva som skjedde kan du lese under «ukens nedtur», hehe. Men alt i alt er dette gøy, og jeg gleder meg til neste uke med mange flere skritt. Hurra for den ekstra lille motivasjonen til å dra rumpa opp av sofaen mer enn en gang i løpet av dagen!

Ukens kjiping: I går kveld, da jeg desperat skulle fullføre min siste skritt. Bare 300 igjen, si! Så jeg trasket rundt som en rusa apekatt rundt i nabolaget, og tok opp telefonen min for å se om jeg var bikket det magiske tallet. Jeg hadde 48 skritt igjen, så stabeistet bestemte seg for å holde iPhonen i hånda mens jeg gikk de siste. Ikke overraskende mister jeg iPhonen i bakken, og ber til Gud om at den pliiiis ikke må være knust. Den er jo bare fire måneder gammel! Men knust var den jo selvfølgelig, faktisk var hele skjermen knust i tusen biter og jeg ble så vanvittig sur på meg selv. Er det muuulig, da?! Så dette med 10 000 skritt er ikke bare en lek, mine venner. Det koster alt fra svette og gnagsår, til en knust iPhone 6 en sen kveld hvor man egentlig burde vært i seng, men så absolutt skulle gå de siste 300 skrittene iført pyjamasen……

Ukens beste innkjøp: Enda en skjorte fra Ralph Lauren. Denne gangen i en nydelig sommergul farge!

Ukens latterkrampe: med Belinda i går, hehehe. Vi hadde spist sushi, masse snacks og koste oss i sofaen med gode samtaler. Så gikk samtalen over på en viss gutt, eller, det vil si. Belinda trodde jeg snakket om en gutt, mens jeg var helt sikker på at vi snakket om en HUND. Og jeg bare «fikk hun han når han var valp?» Og Belinda bare «øh ja, du kan vel si det sånn også…» HAHAHA! Vel vel, frøken Andersen. Dogs4life <3

Ukens tanke: ukens tanke har definitivt vært de stakkars flyktningene som drunket i Middelhavet, og de skremmende uttalelsene enkelte nordmenn har kommet med. Hvor har medmenneskeligheten blitt av? Det er en skam! Barn og voksne kjemper for livene sine, rømmer fra tortur, elendighet og er tvunget til å risikere livene sine for å komme seg i sikkerhet, mens bortskjemte nordmenn sitter å gjemmer seg bak sine kostbare dataskjermer og lirer av seg de kvalmeste ting. Det er en stor skam hva enkelte i dette landet får seg til å si! Jeg må gi en stående applaus til VGTV som ringte opp noen av disse netttrollene, og faktisk la dem ut med fult navn. Når mennesker flukter fra krig, sult og tortur – så snur man ikke ryggen til og viser en kald skulder. Nei, da sprer man rundt seg med medmenneskelighet og gir støtte! Ingen mennesker er søppel. INGEN! Uansett hvor man kommer fra og hvem man er. Vi er alle like! Og det må vi aldri finne på å glemme.

31 kommentarer

 1. Hildegunn

  Hvilken app er det du bruker til skrittelling? Og har du noe slags armbånd knyttet til? 🙂

 2. Supert innlegg som alltid :*

  Hvem app bruker du til skritteller?

 3. hva heter skritttellerappen??:):)

 4. Hva heter appen ?

 5. Haha åneii, knust iphone er det verste! Har opplevd det selv.. Men heldigvis kan det fikses 🙂

  Lurte på om du kunne skrive et innlegg om dine kleine første dater eller lignende? Ofte veldig morsomt å lese! Et tips er å spørre leserne om deres verste første dater, også poste dem i et innlegg 🙂

 6. mina dorthea

  Hva for en app er denne som teller skritt? (om det er en app, da)

  Håper den nye uken blir god for deg, du er super! 🙂

 7. ikke for å være slem altså, men hva er det med ordet «si» mange av dere bloggere har begynt med i det siste? Irriterer meg hver gang jeg leser det, haha 🙂 ellers fin kveld videre!

 8. Hilde m

  Hei! Hva heter appen du bruker som skritt teller ?

 9. frkhoel

  Virker som en fin uke du har hatt! ..bortsett fra knust iphone..hehe 🙂 Ha en fin start på ny uke i morgen! 🙂

 10. Hva heter appen du bruker som skritteller?:)

 11. Julie W

  Er det en app du bruker på skritttellingen eller har du et aktivitetsbånd ? 🙂

 12. Hvor store størrelser bruker du i RL-skjorter?

 13. hvilken app bruker du for å se hvor mange skritt? 🙂

 14. Du er så vakker Kristina <3 elsker disse spaltene, søndagens lille høydepunkt! Lurer forresten på om HairCare-tablettene gir økt hårvekst andre steder også? Har veldig lyst å prøve, men ikke om det gjør at hårene på leggene vokser raskere enn de allerede gjør, haha. Skjønner de virker veldig bra for håret på hodet ihvertfall, så er vel kanskje verdt det uansett! Klem <3

 15. Hei 🙂

  Du spurte for en stund siden om hva vi ønsket på bloggen. Da kom det frem at flere ønsker tips til treningsøvelser. Noe du var positiv til også. Du startet med det, men nå har det ikke vært noe på lenge. Leser at du fortsatt trener regelmessig. Vil du ikke dele øvelser på bloggen lenger eller er det andre grunner? 🙂 bare lurer. Har savnet det så derfor tenkte jeg kunne spørre deg 🙂

 16. Hva heter appen? <3

 17. Hvilken app bruker du til skrittellingen? 🙂

 18. Emilie verhage

  hva heter appen du bruker som skrittmåler? 🙂

 19. Natalia

  Hei Kristina!! Digger bloggen din og stilen din 😀 en inspirasjonskilde uten like, jeg lurer bare på en ting: hvilken app er det du bruker som skritteller, ble inspirert av deg til å prøve å gå 10 000 skritt hver dag

  Ha en fin kveld 😀

 20. Benedicte

  så bra du skriver sånne innlegg 🙂 du er en stor inspirasjon! Stor klem <3

 21. Kristina Andersen

  Natalia: Takk kjære deg! Appen heter Breeze 🙂

 22. Kristina Andersen

  Dere som spør om appen, den heter breeze 🙂

 23. Kristina Andersen

  Linn: Det kommer tilbake denne uken 🙂 Har bare vært vanskelig da jeg ikke har hatt noen til å ta bilder :/

 24. Kristina Andersen

  Jenny: Nei, bare på hodet 🙂 Klem tilbake!

 25. Ingvild

  Hahah ååå klart å knuse min og!!! Det er såå kjipt! Og rådyrt å fikse 🙁

 26. Herregud, knuser ikke du I phonen din hele tiden? Syns ikke det er så lenge siden du knuste den.. Hva med å lære av tidligere feil og faktisk gå til innkjøp av deksel til mobilen? Det er det folk flest gjør, så slipper man å kaste penger i do for å kjøpe ny. Just saying 😉

 27. Ida W: Man trenger ikke kjøpe ny når man knuser den slik, er jo bare å skifte glasset. Regner med du er feilfri?

 28. Viktoria

  Jeg er så enig i din ukens tanke som du skrevet her nede. Den virkelig skal være skrevet ut på et stort ark og teipet på veggen hos de fleste, så når man skal våkne så skal man lese den og blir bedre og godhjertet!

  Du er definitivt blant de beste bloggere som jeg følger ikke bare på grunn av det men at du gir masse inspirasjon i den sure hverdagen.

  Love you, stor klem fra Viktoria :* <3 🙂

 29. Til deg som lurer på hvorfor bloggerne sier «si» etter setningen. Det er en dialekt der det er vanlig. Mener det er fra området det fotballfrue kommer fra hvis jeg ikke tar helt feil… Jeg er ikke så god på dialekter, men vet at det er vanling ved en dialekt iallefall.

 30. Gu, det såg kostlig ut 🙂 Ha en nydelig kveld

 31. Thale Sunniva

  Hvor er den stilige popcornskålen fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *