Når kun det beste er godt nok

annonse

– sporty søndag –

I dag har jeg vært på tidenes langtur i sola, sammen med verdens beste turkamerat. Verdens sprekeste Milo! Jeg er så glad jeg har lært han opp til både løpeturer og lange skogsturer fra han var valp, da jeg alltid har vært bevisst på at han skal være en hund. Og med det mener jeg at selv om han er liten, skal han ikke bli behandlet som liten. Helt fra jeg fikk den lille dotten har jeg dratt han med meg over alt, og han har blitt en skikkelig tøffing som storkoser seg på langturer. I dag var intet unntak, vi trasket rundt i nesten to timer oppover fjellene og koste oss masse.

2XU Insulation Jacket 2XU Recovery Compression Tights

Jakken jeg har på meg på disse bildene kjøpte jeg selv for noen uker tilbake, samme med tightsen. Nå har derimot Proteinfabrikken fått inn dette på lager, og jeg bare må tipse dere om både jakke og tights. Denne jakken har uten tvil blitt min nye favoritt, og jeg har brukt den hver eneste dag siden jeg kjøpte den. Jakken er lett som en fjær og utrolig behagelig, du merker nesten ikke at du har den på! Til tross for dens lette vekt, har den en varmeeffekt som bare er helt rå. Den kan brukes absolutt alle årstider, samt at den gir god beskyttelse mot vind. Dette er definitivt den diggeste boblejakken jeg vet om! Jeg er generelt veldig fan av produktene som 2XU fører, det er et av de beste merkene som finnes innen treningsklær og jeg solgte det selv i den tiden jeg hadde egen nettbutikk. 2XU koster kanskje litt mer, men det er verdt hver eneste krone!

Tightsen er også helt super og en stor favoritt her hos meg. Jeg bruker den sjeldent til styrketrening da jeg føler den fort kan bli litt gjennomsiktig i øvelser som f.eks knebøy, men til løping er denne det beste av det beste. Tightsen er lagd av ekstra kraftig PWX WEIGHT-tekstil som stabiliserer musklene, mens den graderte kompresjonseffekten bedrer blodsirkulasjonen. I tillegg gir tightsen god muskelstøtte, noe som er viktig for meg da jeg sliter med betennelse i leggene.

Bare et lite søndagstips fra meg, som er så vanvittig fornøyd med disse to tingene! Husk forresten at Proteinfabrikken har lynrask levering, samt fri frakt hvis du handler for over 800 kroner

18 kommentarer

 1. Christian Lystad

  Hei Kristina så fine bilder av deg

  du er en pen jente

  Så fint antrekk du har på deg

  det kledde du da

  Hvor lenge har du blogget?

  så fin blogg du har

  Send meg en venneforespørsel på bloggen

  Legg meg til som venn på bloggen

 2. er bare nysgjerrig, hvis du var alene på turen hvem tok bildene? løper du med kamerastativ i hendene? x)

 3. Av alle de tusener av tightser du må ha prøvd(haha, jelly), hvilken synes du er best og samtidig minst gjennomsiktig? Synes det er så vanskelig å finne en tights som sitter bra, også over denne breie ræva her, uten at jeg må gå opp i størrelse kun for å minske den forbanna gjennomsiktigheten. Kvir meg skikkelig for å ta knebøy feks, og føler jeg er skikkelig gjennomsiktig hele tiden, selv om tightsen eller sitter som et skudd liksom. Hjelp!

 4. Hei!

  Jeg også sliter med at denne tightsen blir gjennomsiktig, ikke bare styrke men også når jeg bare står helt vanlig i den. Jeg gikk opp en str (fra M til L) for jeg har hørt før at den er gjennomsiktig. Derfor så lurer jeg på om hvilken str du har, om du gikk om en str? Ellers så elsker jeg tightsten. 🙂

 5. Kathrine Louise

  så lekkert tøy! Har så lyst å bestille meg jakken etterhvert selv også! Hvordan er den i størrelsen? Hvilken størrelse har du den i?😊

 6. Så fine bilder, Kristina! Du stråler! Har du står m i din tights? Klem 🙂

 7. får du igjen jakken?

 8. Kristina Andersen

  Bell: Jeg har M i tightsen, ja 🙂 Klem tilbake!

 9. Kristina Andersen

  Kathrine Louise: Medium 🙂 Helt normal!

 10. Kristina Andersen

  Hanne: Nike sine er minst gjennomsiktige, men det gjelder kun en modell og den tightsen har jeg hele fem stk av.. Haha! Test ut modellen som heter Nike Legend 2.0 TI Poly Pant, den er helt super 🙂

 11. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg vet ikke med deg, men jeg kjøper ikke jakker hvis jeg ikke får knept de igjen :p

 12. Så fin du var med jakken 🙂

  Vet du om det er noen butikker hvor de selger den, så man kan prøve den på før man evt kjøper? Ha en super søndagskveld! 🙂

 13. Den jakken skal bestilles nå,så utrolig fin den var.Fantastiske bilder du har.

 14. haha ja tightsen er så jævli gjennomsiktig! Har den selv, å får klar beskjed av kjæresten å ikke bruke den under knebbøy, markløft osv 😂

 15. Jeg lurte på om du kunne tipse om tightser som ikke blir gjennomsiktig under styrketrening? Har selv svææær rumpe, og opplever at alle mine tightser er gjennomsiktige, spesielt imenst jeg trener knebøy -.-

  Sykt irriterende

  Håper jeg kan få noen tips!:)

 16. Marie 24

  For en nydelig og sprek kropp! Dødsmisunnelig 🙂 God mandag!

 17. Mari Alena

  Kjempefine klær Kristina! skal jeg sette opp på min ønskeliste 🙂

 18. sandra borrego

  hvilken størrelse har du i jakken ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *