Hvitsnippforbrytelser til frokost

Michael Kors veske (annonselenke) – HM bukse – Zara genser – Nelly sko – Lene Orvik Collection headpiece


Du deilige søndag Jeg våknet klokken halv åtte i dag, følte meg riktig så uthvilt og tuslet bort til kjøkkenet. Traktet meg en kopp med kruttsterk kaffe, rigget til smashed advokado toast til frokost og tuslet videre bort i sofaen. Og her har jeg kost meg siden, med to episoder av White Collar. Hvitsnippforbrytelser og Matt Bomer til frokost, hvor spennende er ikke det? Slike ting som dette er virkelig søndagsluksus for meg! Jeg jobber vanligvis alltid på søndager, men i dag har jeg for en gangs skyld helt fri og det føles skikkelig bra! Dette er en dag uten planer, og det er så deilig! Tenkte jeg skulle gjøre meg ferdig med sesong fem av White Collar nå, før jeg vil pakke tursekken og dra på langtur i skogen. Endelig har solen kommet tilbake, så da frister det virkelig med en lang tur i skog og mark. Hva er dine planer for dagen? Håper helgen din har vært fin!

35 kommentarer

 1. Jeanette

  høye hæler og MK veske i skogen??

 2. JuliaSofie

  Kule klær, sko og veske du har:) Elsker turer i skog når solen skinner:) Har hatt en kjempe helg hvor jeg har feiret 55 års dag og skal i dag på middag hos svigers. Ha en fortsatt fin dag 🙂

 3. Gjorde det samme selv idag tidlig, bare at her går det i Gossip Girl! Nå skal jeg snart på fotball trening, deilig blir det i strålende sol. Så blir det søndags middag med familien, som vanlig. Det rr så koselig synes jeg!

  Kos deg i dag, Kristina. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Saija Skoglund

  Så utrolig nydelig du er, og et veldig fint antrekk du har på deg 🙂 Elsker de buksene!

 5. terese hagen

  Herregud så nydelig du er! I dag står det litt husarbeid for tur før jeg og datteren min skal ut å leke 🙂

 6. Er buksa kjøpt nå?? Nydelig 🙂

 7. ingvild

  SÅNN,sånn skal et outfit innlegg se ut!!:D Dette er det beste jeg har sett på deg, og de beste antrekksbildene, noen gang:)

 8. så herlig!! Her har jeg akkurat nytt en bedre hotellfrokost med mine foreldre og søster 🙂 deretter drar jeg til tusenfryd med en venninne 😀 det blir herlig!

  Ha en nydelig søndag<3

 9. Kristina Andersen

  Heidi: Det er en liten stund siden jeg kjøpte den, så tror ikke de har den enda :/

 10. Kristina Andersen

  terese hagen: Tusen takk Therese! Kos deg med datteren din <3

  Sailja: Tusen takk!

 11. Kristina Andersen

  Linda: Åh, så gøy!! Kos deg i Tusenfryd 😀

 12. Hei Kristina! Jeg pleier ikke å kommenter innleggene dine, men er innom bloggen din hver dag. Ville bare fortelle deg at du har en rå stil. Ser alltid fresh ut. Digger bloggen din. Fortsett den gode jobbinga. Supert om du kunne ha enda flere innlegget om interiør. Ser moren din har ekstremt god smak. Ha fortsatt en fin søndag😄

 13. Her blir det trening, etterfulgt av eksamenslesing før kveldsvakt! Ha en nydelig dag 🙂

 14. Therese

  Du stråler, Kristina! Jeg elsket dette antrekket – de buksene satt utrolig fint på deg:) innertier. Nyt søndagen, fine deg.

 15. Fin du er 🙂

 16. Wow så nydelig du er! og for et fint antrekk! 😀

  Har nettopp startet opp bloggen min igjen så gjeerne ta deg en tur innom og legg igjen en kommentar! <3

 17. Fineste antrekks-bildene ever! Nydelig!!!!

 18. Nettsider Bedrift

  Utrolig fine bilder!

  Husk vår kampanje på våre nettsider.

 19. Therese

  Åå det hørres fantastisk ut! Jeg startet morgenen min med å skrive en brosyre om psykisk helse i psykologi(valgfag på skolen) og her sitter jeg enda. Håper du får en fantastisk dag Kristina! Du stråler 🙂

 20. Så lekkert antrekk! 🙂 Du er kjempefin!

 21. Bettina

  Det var et dødsfint antrekk!

 22. Fyttigrisen, du er fin! Du er så utrolig flink til å style litt «spesielle» bukser, digger dette antrekket 😀 Genseren så også utrolig god ut. I dag har jeg lagt bak meg en lang joggetur. Resten av dagen skal jeg lese en del før jeg også har en date med Matt Bomer 😉

 23. Hei Kristina😊 Ein fin blogg og ei nydelig jenta! Elsket outfiten! Virkelig vårfølelse over desse fine bildene😊 Ønsker deg ein deilig fridag! Mvh ein fersk blogger og din nye leser😊

 24. Hei! Hvor ser su KUWTK sesong 10? Har fått sett ep 1 siden du linket den før, men finner ikke ep 2 og resten der? 🙁

 25. Kristina Andersen

  Alle sammen: Herligehet, så snille dere er med meg!! Koselig å logge inn på bloggen og bli møtt av alle disse fine kommentarene <3 TUSEN TAKK 😀

 26. Daniel Miller

  Så fint antrekk 🙂 ha en fin søndag.

 27. Helt aldeles nydelig:D

 28. Kristiane

  Grisefint antrekk!!

 29. Prøv å legg opp buksen så den får ankellengde, ev brett in kanten nederst. Ankellengd er super for oss som ikke har de lengste ben! 😉

 30. For en utrolig fin bukse!!!

 31. Karoline

  Fantastisk flott antrekk 😀

 32. DU-ER-NYDELIG!

  Og utrolig kult at du tar antreksbildene i skogen – digget det!

 33. En lang tur i skog og mark,,,, på høye heler??

 34. lisaskramh

  For et utrolig nydelig antrekk! :)Kjempefine bilder, og verdens søteste veske 🙂

 35. Isabel Martinez

  Hvilket kamera bruker du og hvilken linse? Sykt fine bilder!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *