Them Pants

H&M skjorte og bukse – marc jacobs klokke – office sko

Gårsdagens antrekk 🙂 Hva syns du forresten om disse buksene? Jeg er usikker, og ble enda mer usikker av delte meninger rundt meg. Mamma mente de var rålekre og noen av de fineste buksene hun hadde sett meg i, mens Eirik mente det var det styggeste han noen gang hadde sett og spurte om jeg virkelig hadde løpt rundt sånn en hel dag…. Haha!

Ønsker deg en fin start på tirsdagen

64 kommentarer

 1. Synes du kledde den veldig godt! Enormt stor forskjell i hvordan kroppsfasongen din kommer frem i dette antrekket kontra skjørtet/rosa/hvit genser. Dette var knalltøfft!

  Men var så snill å dropp clipsen i håret. Liker du ikke den kortere lengden på håret så sett in extensions så det ikke blir det tynne stripete håret hengendes ned ryggen.

 2. Cathrine Lyster

  Så kule bukser:) Kunne jeg aldri gått med, men du kledde de!

 3. Synes det er flotte farger til deg, men jeg har sett bedre bukser;) Jeg synes heller at håret ditt ser flisete ut pga extensions eller hva det er, det er rett og slett ikke kledelig, og det gjelder ikke bare deg, selvsagt, men ingen kler tynne fliser. Håret du har på headeren er mye flottere og det er jo også extensions, så det skulle isåfall vært litt tykkere:) Men hallo, uansett er du jo bare nydelig!

 4. såååå flotte, du fikk utrolig fine og lange bein i dem. nydelig!

 5. Jeg må være ærlig. Buksene kler deg faktisk ikke i det hele tatt. Fargen derimot er nydelig, men fasongen på buksene er forferdelig og jeg tror de færreste ville kledd slike bukser, kanskje det finnes unntak, men det er neppe en fasong noen vil kle. Det ser ut som du er større enn du egentlig er, du har jo egentlig en nydelig kropp, men det kommer definitivt ikke frem i dette antrekket. Vanligvis kler du deg helt fantastisk, men her har du dessverre bommet.

 6. Nei, uff! Jeg er en av de som, dessverre, synes slike bukser kler kun høye og slanke mennesker, med andre ord lange bein. Dette var helt ærlig ikke pent på deg, utifra bildene får de deg til å se større ut enn du er. Men, så sier jo du selv at du elsker Kim K sine former, så det fikk du (nesten) i disse 🙂

 7. Jeg syns du alltid ser veldig flott ut og jeg syns absolutt du kan gå i disse. Fargen og du var kjempelekre! Men fasongen kan gjøre deg litt rundere enn du er, kanskje den passer på litt lengre bein? Men for all del, jeg hadde snudd meg etter deg på gata, KUN fordi du var så lekker! 😀

 8. Jeg synes buksa så veldig posete ut i skrittet.

  Er heller ikke så glad i brun/oransje. Synes skjorta var ganske kul da! Og at du stort sett kler deg pent 🙂

 9. Veldig flott farge, men fasongen kledde ikke din kropp dessverre.

 10. supermarie

  Aah, elsker disse bildene av deg! DU ER NYDELIG! Og det er en sånn bukse jeg typisk tenker ser DRITKULE ut på andre, men som jeg aldri hadde hatt guts til å gå med selv, haha. Jeg syns du kledde dem, jeg!

 11. syns du ser kjempebra ut:) kordan str.er d på buksa?

 12. Skjønner ikke helt at folk klager på extensiosene dine! Hadde det ikke vært for at jeg visste du har clips siden du har sagt det hadde jeg aldri trodd at det var clips, jeg klarer som oftest aldri å se når du bruker extensions eller ei for du er alltid smashing på håret. =)

 13. cathrine

  hei:) hvordan str.har du i buksen og skjorta? har funnet det i nettbutikken og du er på samme str.som meg:)

 14. Linn L.

  Så for meg at det kom til å være svært delte meninger om dette antrekket ja;) Nå har det vært noen år hvor «alle» bukser skal være rette i bena, og noe som helst slags sleng har vært nærmest umulig å oppdrive. Men du skal se at om et halvt års tid har de fleste kritikerne også vent seg til at slengbukser er på vei inn igjen! And for the record; jeg syns dette er et av de beste antrekkene jeg har sett deg i noen gang! Du ser rett og slett SMASHING ut:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *