Home

– so good to be home again –

Åh, herreman! Det kan umulig gå ann å være mer hjemmekjære enn det jeg er? Det var helt ubeskrivelig å våkne opp i egen seng i dag, hoppe i tøfflene, tusle ut på kjøkkenet for å trakte kaffe og lage meg en sunn start på dagen. Det ble helt enkelt grove knekkebrød med lettost og masse grønt, etter ti netter på luksushotell med en superfancy frokost, var det virkelig deilig å lage sin egen mat igjen. Hvem skulle tro det? Borte er bra, men hjemme er best Nyt morgenen, fine deg!

20 kommentarer

 1. Hva skjedde i går? Er så nysgjerrig 😉 Ha en fortsatt fin påske 😀

 2. Kristiane

  Kaffeskåååål 🙂

 3. Helt enig! Hjemme er best <3 Er hjemme hos mamma og pappa på fjellet nå og det er såå deilig! Setter så utrolig mye mer pris på det nå ettersom jeg flyttet til Oslo i høst 🙂 Gleder meg også til en fin sommer i nydelig fjellomgivelser med verdens beste sommerjobb 🙂

  Ha en nydelig påske, fina <3

 4. Så koselig innlegg! Koselige bilder 🙂

 5. Jeg er helt enig! Man setter så mye mer pris på hverdagen etter en slik ferietur! God påske Kristina! Nyt’an:-)

 6. Hild Frøya

  Så deilig. Kaffe er usannsynlig godt om morran..

 7. Var det ikke bra i Dubai?

 8. Kristina Andersen

  Stina: I like så, Stina! God påske 😀

 9. Viktig å påpeke at du spiser lettost. Til de som tror man må spise lettost for å være sunn: man må ikke det. Fett er et viktig næringsstoff.

 10. Kan du vise innkjøpene dine fra Dubai?

 11. Håper du har fått igjen livsgleden idag:) Tenk at du nettopp har vært på en luksusferie de fleste bare kan drømme om a? Burde du ikke ha litt livsglede av det?:)

 12. Hahah.. Knekkebrød med lett-ost? Okeei :p Bloggere ass.. På slankern eller?

 13. Hei 🙂 Lurer på hvilket hotell dere bodde på? Ser ut som dere hadde en fantastisk ferie 😊

 14. Kristina Andersen

  Silje: Fortress The Palm 🙂

 15. Oh my God, er det gale at hun spiser lettost også nå?! Jeg vet ihvertfall om én av lettostene som er adskillig bedre på smak enn de vanlige (den kyllinglettosten fra Kavli – knallgod!), og jeg kan godt forstå at man gjerne ønsker å komme inn i litt lettere rutiner en periode etter man har vært på flott ferie der man gjerne har unnet seg litt ekstra. Det var nå som faen hva folk skal prøve å tyne bloggere for, ALT er jo gale, så hvorfor lese?!

  Sorry, Kristina, måtte bare rase litt fra meg der, for det er så fordømt unødvendig at du får slikt piss. Anyway, jeg leste Good morning sugartits, hahaha – har hørt det uttrykket litt for mange ganger, så hodet mitt gikk umiddelbart der før jeg leste ferdig ordet;D Og åh, den kaffen ser bare HELT aldeles himmelsk ut!

 16. Hvorfor er folk så inn i granskæven pripne og frekke? Jøss og nammen.. Hvis det er noen som ikke har livsgleden i orden her så er det vel dere? Og vet dere en annen ting? Når jeg skriver oppskriften på mat på sosiale medier, f.eks cottage cheese, så skriver jeg alltid hva slags cottage cheese det er! MAGER cottage cheese! Og skal jeg fortelle en anna ting? JEG ER IKKE BLOGGER! Slutt opp å rakk ned…👏

  Natten utblåsning. Over til deg kjære Kristina; det er faktisk sant at hjemme er best. UANSETT hvor man er; dubai, på sjøen eller på fjellet; puta mi er alltid en etterlengtet detalj i livet mitt da. Men man har sett hvor mye du har kost deg med Ida, og du har virkelig strålt!! Har vært kjempe gøy å følge deg😄 Nå gleder jeg meg til fortsettelsen på hjemmebane!

  P.S unnskyld for en dritlang novelle av en kommentar

 17. I really like your blog 😉

  You are so beautiful and you have a perfect home, you truly are inspirational to me 😉

 18. Ingvill

  Hvor er tøflene fra? Superfine 😀

 19. Anonym 22:21 og Marthe: Ikke noe galt i å spise lettost, men hvorfor er det så viktig å få med at det er LETTost? Dette var ikke en oppskrift. Det er bare så mange småjenter som tror at de kan få vekk den lille klumpen med «fett» på magen av å bytte ut alle originale produkter med lettprodukter. Resultatet er i stedet at de får i seg alt for lite næring og blir enda slappere i fisken.

 20. Anonym; nå er du vanskelig her syntes jeg… Blir lettere oppgitt. Det her er BARE for å være vanskelig 😲

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *