My latest snaps

– follow me at snapchat, my nickname is ladyyyka

Da var vi hjemme fra Dubai, og ord kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem til egen leilighet. Samt å se velkomstkomiteen min på flyplassen, Mamma, Eirik og Mommo Ekte glede! I dag har vært en dag som jeg fortsatt går rundt å håper at er et mareritt jeg snart skal våkne opp fra, jeg er så lei meg og frustrert at jeg har ikke ord som strekker til. Så hvis dere har sett en jente som har løpt gråtende rundt på Gardemoen i dag, er det nok stor fare for at det var meg. Jeg vil ikke gå noe inn på hva som har skjedd, men i kveld skal jeg rett og slett gi meg selv lov til å være lei meg, rive meg i håret i frustrasjon og forbanne min evige uflaks som aldri tar slutt. Håper jeg våkner opp med en ny livsglede i morgen, for dette er bare helt ille…… Men, jeg er i hvert fall hjemme i god behold! Og det i seg selv er en seier etter en dag som denne..

38 kommentarer

 1. åååå ser så deilig ut 🙂

  kan du skrive en guid på dubaituren din? litt om hvor dere overnattet, flyselskap dere reiste med og hvor dere landet osv? vurderer en tur skjønner du 🙂

  unner deg dette, godt du koste deg fine kristina

 2. mista baggasjen?

 3. Kjære Kristina.Vil bare si at jeg ønsker det ordner seg for deg,og at du får det etterhvert bedre.Men…og det er dette som er poenget;Hvorfor skrive om dette på bloggen,så lenge du ikke å gå inn på hva som er skjedd??

 4. Så mange herlige bilder 🙂 Håper alt er bra med deg og at du føler deg mye bedre i morgen 🙂

 5. Synd at du fikk en dårlig dag da du kom hjem, men uten å mene det kritisk, synes jeg du snakker en del om den såkalte uflaksen du mener du har, mens du nettopp har kommet trygt hjem fra luksussted du har vært på tidenes påskeferie til sammen med en av dine beste venninner og verdens flotteste familie møter deg på flyplassen. Så den uflaksen du ofte nevner, den kunne jeg gjerne tenke meg å overta!

 6. Søtt at du har vært utenfor senteret og knipset bilder av alle bilene og later som om dere har leid dem for kvelden :p og man ser veeldig godt de bildene du har strekt ut, just sayiin.

 7. Jeanette

  flotte bilder

 8. Hei. Godt du kom deg vel hjem. Ser ut som dere har hatt en fantastisk tur. Får lyst til å dra til Dubai selv. Men du, uflaks, det har du ikke. Ser stort sett ut som du har ett rikt liv, med flott familie og venner. Men sier du A, får du jaggu si B. Eller dropp å nevn på blogg. Fins ikke noe mer irriterende enn sånn på blogg og face.

  Uansett, ha en riktig god påske.

 9. Dette blir akkurat som de som skriver «ååh, jeg blir så sint!!» på facebook, men svarer «vil ikke si det» når noen spør hva som er galt. Hva er poenget med ånevne det? For meg virker det helt bisart å skrive noe sånt etter en sånn luksusferie du nettopp har kommet hjem fra, og det gjør det nok for mange andre også så lenge vi ikke aner hva som har skjedd.

 10. Bra at du kom deg fint hjem 🙂

  Håper alt blir bedre snart, alle har lov til å ha dårlige dager, blogger eller ikke!

  <3

 11. Meningsløst å skrive uten å fortelle. Hva er vitsen egentlig?

 12. Enig med Lina over her. Hvorfor nevne det? Og «våkne fra et mareritt»? Kan jo hende det har skjedd noe superalvorlig som et dødsfall elns, da skal jeg ikke si noe. Men plis si at det ikke er bagasjen din som er på villspor eller noe sånt. Tror de fleste ville kappet av en arm for å leve livet du lever, jeg har iallefall vært grønn av misunnelse for den luksus-ferien din som ser helt fantastisk ut! Og i tillegg har du en familie som møter opp på flyplassen og er kjempeglad i deg? Du virker som en jente som er takknemmelig for det du har, men syntes det der ble litt teit rett og slett.

 13. Trudebr

  Vanligvis pleier jeg ikke å kommentere andre sine kommentarer, men ka faen!?

  Alle kan ha dårlige dager og være lei seg, uansett livssituasjon! Blir kvalm av dere, voks opp. Dokke bør virkelig skamme dokke!

  Håper du har det bra Kristina<3 alle har lov å være lei seg!

  Stor klem fra meg <3

 14. Håper du hadde en fin ferie da ihvertfall 😀 Så utrolig fint ut! Når det er sagt så er det bare unødvendig å si A men ikke B når det gjelder denne uflaksen din 🙂

 15. Hvis du så sårt har behov for medlidenhet at du MÅ fortelle bloggleserene om problemene dine så vær vennlig å fortell alt! Ikke tving de som interesserer seg og klikker inn på bloggen din til å måtte spørre: «Hva har skjedd?» uten å få svar. Det er bare irriterende for oss.

 16. Kristine Hagen

  kjempe fine bilder!

 17. Håper det ordner seg <3 God påske fine deg 🙂

 18. Stine Haug

  Velkommen heim.

 19. Dramaqueen😂👎

 20. Er helt enig med de kommentarene over her, blir bare for teit å si A, men ikke B. Spesielt etter en slik ferie og når de nærmeste møter deg på flyplassen

 21. Kjære Kristina,

  Blir lei meg av å lese kommentarene over. Selvfølgelig har du rett til å føle uflaks, selvfølgelig har du rett til å føle deg nedfor. Og ikke minst, selvfølgelig har du rett til å fortelle oss om at du ikke har hatt en bra dag! Jeg skjønner veldig godt at du ikke vil dele ALT privat med bloggen, og spesielt kjipe situasjoner. Jo du har rett til å si A uten og si B. Det er din blogg, og det er din ytringsfrihet.

  Som leser unner jeg deg alt godt, jeg setter pris på ærligheten du gir når du sier at noe kjipt har skjedd. Håper det ordner seg for deg, det gjør det nok!

  Stor virtuell klem fra en leser som har lest bloggen din i flere år men nesten aldri kommentert <3

  Ps. Kom til å tenke på at jeg så deg på gardemoen en gang for kjempelenge siden, turde selvfølgelig ikke å si hei men ble så startstrucked!! Haha.

 22. Mista bagasjen? :/

 23. Henriette

  Når du først har sagt litt, blir det sykt teit å ikke si resten.. Jeg mener at hvis det er noe som har skjedd, som du vil holde privat, hvorfor skrive noe i det hele tatt?! Det eneste som skjer er jo at alle lurer, og det er umulig for leserne å sette seg inn i den situasjonen! Dette er ikke slemt ment, bare skjønner ikke poenget rett og slett!

 24. Kathrine

  Hei, Kristina! Om marerittet du refererer til er alle triste og dumme kommentarer, så skjønner jeg det godt. Jeg hadde blitt skikkelig lei meg om noen hadde skrevet sånn til meg… Uansett, ikke bry deg 🙂 Det er din blogg og du bestemmer!

  Hilsen meg som har lest bloggen din alt for lenge uten at jeg har kommentert 🙂

 25. Kristiane

  Hei,

  Det var jeg som skrev kommentaren igår kveld 23.00. Ikke meningen å ikke ta med navn. Det er riktig at du kan skrive akuratt det du ønsker på bloggen din jeg vil bare få frem hvordan det føles for meg og tydeligvis flere.

 26. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Hey chicas… Det er forskjell på ytringsfrihet i form av å si noe, og drittslenging som dere har bedrevet nå. Skjerp dere. Dette er Kristina sin blogg, og ja, hun er velsignet med masse flotte mennesker og opplevelser i sitt liv, men det vil ikke si at hun er en guddom som ikke får lov til å ha en crappy dag og føle en dag er et mareritt. Hun er så uhorvelig flink til å se ting from the bright side til vanlig, så når hun først har en drittdag syns jeg hun skal få lov til å ha det uten at folk skal slenge med leppa. Og husk at det ekke sikkert hun skreiv det siste for oppmerksomhetens skyld, men kanskje som en forklaring på hvorfor hun for eksempel ikke oppdaterer like hyppig en dag, eller ikke bare faker et smil… Bare… Gidd å se andre muligheter enn å hakke på andre. Ekke rart det blir krig i verden.

 27. Hei Kristina

  Håper du har det bedre i dag 🙂 Som regel så ordner alt seg til slutt på et eller annet vis. Jeg skjønte ikke helt hensikten med å skrive det du skrev når du ikke ønsker å gå inn på hva som har skjedd. Du har sikkert en tanke bak det, men skjønte det ikke 🙁 . Kanskje du kan forklare? Det er ikke for å kritisere deg.

  Ønsker deg en fin dag 🙂

 28. alle som følger khloe kardashian på sosiale medier vet at hun var i dubai på tirsdagen.

 29. Sjansen for at det er en så svær katastrofe at skriking og at kalle det et mareritt er berettiget er vel ganske så liten så ved at ikke si noe riskere K heller ikke at folk synes ho overdramatiserer!

  Siden K kommer hjem fra luksusferie med utflukter til 3500/3700kr og etter mange netter på hotell til 6000kr døgnet og får våkne opp frisk og rask i egen seng er ikke definisjon på mareritt uansett hva som hende på Gardermoen. Uflaks, muligens men ikke noe mer! Skjerp deg Kristina, du har nok hatt mer flaks så langt i livet ditt en de fleste kommer ha i løpet av sin levetid.

 30. Linn-Elisabeth Halvorsen: Hva ser du på som drittslenging? Jeg ser på drittslenging som å bruke stygge kallenavn eller å angripe faktorer som ikke er vesentlige, og jeg kan ikke se noe særlig til sånt her. Min tidligere kommentar mente jeg enkelt og greit som en saklig opplysning og et kritisk spørsmål til Kristina, og det er sånn jeg oppfatter de andre kommentarene her også.

  Så klart er det lov å ha dårlige dager – men det er lov å forklare det på en bedre måte også.

  Jeg kan se én kommentar i dette kommentarfeltet som jeg ser på som drittslenging, og det er den MB la igjen. Usaklig og unødvendig.

  Kristina, jeg tror du skjønner at alt som kan oppfattes som slemt her, ikke nødvendigvis er ment sånn. Men hva hadde du forventet da du skrev som du gjorde, at folk IKKE skulle bli nysgjerrige?

 31. Kan tenke meg hva som har skjedd hvis det er noe flyplassrelatert. Med en koffert full av dyre varer måtte vel en blogger snart bli stoppet i tollen uten å ha gått på rødt? Du har jo all grunn for å være sint og lei, men uflaks er det ikke hvis du tenker gjennom det. Er det baggasje på avveie så dukker den jo opp på døra di ganske kjapt så der er det jo egentlig bare å telle til 10 så er det løst. Og spekulasjoner blir det når du sier sånn, og vet hvor mange nyskjerrigperer vi er her ute. Håper for din del den bare forsvant, for da har du den sikkert i løpet av helgen 🙂

 32. Du ble nok stoppet i tollen, fratatt alt du har handlet og fått en klekkelig bot!!!

 33. Karoline

  Uansett hva som har skjedd, håper jeg det ordner seg! Det ser hvertfall ut som du har hatt en fantastisk fin tur 🙂 (til tross for at du ble syk, noe som er innmari kjedelig når man først skal ut å reise..) Kos deg videre i påsken og masse god bedring <3

 34. Fortell hva som har skjedd da..! 🙂

 35. Dere får lese bloggen til hu Ida Wulff. En som ikke er så prektig, og tør å fortelle om sine mindre perfekte sider. Den dama der altså, tar seg ikke selvhøytidelig . Ida <3

 36. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Kjære deg, Line 🙂 drittslenging kan være så mangt, og jeg må helt ærlig si at for min del kan det være så lite som en bedriten eller sarkastisk undertone. Jeg sier ikke at du er personen som kommer med det, og flott du står opp for deg selv og andre!

  Jeg ser hva du selv mener med at ting kan vekke nysgjerrighet og at det da kunne vært formulert annerledes, og håper du også kan se hva jeg mener med at det kanskje var hennes form for forklaring.

  Ha en riktig god påskefeiring! 🙂

 37. Helt enig med Js! Ida Wulff en virkelig en herlig dame, men mye humor! Hun er ikke redd for å vise flere, og ikke så perfekte sider av «blogg livet»

 38. Hvor er den fine bikinien fra? Den hvite med blomster 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *