Sand Dunes

– just a brunette and a blonde with an unbreakable bond –

Denne dagen glir rett inn i minneboka som en av de aller beste dagene. I dag har vi vært på ørkensafari, og hatt en dag jeg aldri kommer til å glemme! Vi ble hentet i ettermiddag utenfor hotellet vårt, og kjørt langt ut i ørkenen av sjåføren vår. Synet som møtte oss når vi kom frem var helt magisk, og noe jeg vil anbefale alle å oppleve! Sanddyner så langt øyet kunne se, både jeg og Ida følte seriøst at vi var på en annen planet når vi kjørte rundt der. Det var så FINT! Og ikke minst så var det et skikkelig adrenalin-kick å kjøre rundt på disse sanddynene, i en helt vill fart i verdens største hummer. For en opplevelse!

  – amazing day in the dessert of Dubai –

Etterpå dro vi videre for å kjøre ATV, noe som passet meg midt i blinken. De ansatte der syns jeg var så god på å kjøre at de ville kappkjøre mot meg! Da kan dere tro motorelskeren i meg døde litt av stolthet? Hehehe! Kappkjøring ble det, jeg fikk til og med tøffet meg litt ekstra med å hoppe på firehjulingen… Haha! Etter en solid dose med fart og spenning, var det tid for middag i ørkenen og et utrolig fint show som vi så mens solen gikk ned rundt oss. Ja, det var minst like idyllisk som det høres ut!


Dersom dere skal til Dubai, må dere virkelig sette av tid til å dra på ørkensafari. Det er definitivt en av de absolutt beste opplevelsene jeg har hatt! Det mest vanlige er at man kjører i grupper sammen med andre, men vi hadde leid oss egen bil med privat sjåfør, og jeg vil absolutt anbefale dere å gjøre det samme dersom dere har muligheten. Da får du bilen helt for deg selv, slipper å kjøre i kø bak andre biler, kan stoppe for å ta bilder og gjøre litt mer som du selv ønsker. Og selvfølgelig blir det enda mer fart og spenning, når det ikke er en hel haug av andre å ta hensyn til i bilen. Anbefales på det sterkeste!

9 kommentarer

 1. Hvilket firma booket dere gjennom? Hva heter de? Er så mange av de- men fint å velge noen man vet er anbefalt😄

 2. Rebecca Sætre

  Åhhh! Jeg var på akkurat samme turen som dere, vi var også på sånn middag ute i ørkenen. Utrolig fin opplevelse!

 3. Solveig

  Hei! Lurte på hvor dere bestilte billetter til dette og hvor mye det kostet? Skal til Dubai denne uka og hadde blitt kjempe glad om du kunne fortelle litt om hvor dere har skaffet billetter til både safari og badeland osv!

  Mvh. Solveig

 4. jeg gjorde akkurat det samma da jeg var i Dubai for 1 års tid siden!!! Er helt enig med deg at det var en sjukt gøy opplevelse og veldig digg med egen sjafør! Vår var helt utrolig snill, morsom og flink til å kjøre, og vi lo og hadde sommerfugler i magen av farten og opp og ned de dumpene! Kjørte og atv! Syns der var litt skummelt så gikk ikke så fort :p, men veldig gøy!! Og varmt haha! Sorte atv som nesten brant i solen!

  Så gøy å se at du koser deg, og se igjen og kjenne meg igjen i bilder fra hvor dere er!

  Hva skjedde/skjer med Kardashian møte forresten? Var jeg som støtter sånn på at du måtte gå for det om du fikk muligheten! 😀

 5. SÅ fantastisk digg ut,må prøves når vi reiser til Dubai.

 6. Kristina Andersen

  Oda: Åh, vet du hva Oda! De som skulle ha eventet til Khloe flyttet det en måned frem i tid 🙁 ER det muuulig… Litt kjipt, haha!

 7. Kristina Andersen

  Solveig: 1700 AED, altså rett under 4000 kroner 🙂 Vi bestilte fra desertsafaridubai.com, og da var henting på hotellet, kjøring i sanddynene, middag, alkoholfri drikke, kamelridning, sandskiing, underholdning og skyss hjem til hotellet inkludert.

 8. Så fantastisk. Så ut som et fantastisk eventyr. minner meg om sex og singelliv filmen 2. Kos dere videre. Jeg reiser på påskefjellet idag. I strålende sol. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 9. Ellen Marie Debora K. Næss

  Du tar så sinnsykt fine bilder! Får jeg spørre hvilket kamera du har, og evt. objekt?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *