Atlantis aquaventure

I dag har vi kost oss en hel haug i Atlantis! Dette er et nydelig 5-stjerners hotell som ligger ute på The Palm, kun fem minutter i taxi fra oss. Og på Atlantis finner vi hele grunnen til at vi dro dit, nemlig et helt magisk fint badeland!

– spending the sunday at Atlantis with my bestie, it was so much fun! –

Utrolig nok var jeg oppegående nok i fomen til å leke meg en god stund i vannet sammen med Ida, og det er jeg så glad for! Herregud som vi koste oss i dag Badelandet har som godt kjent noen helt syke vannsklier, hvor man sklir rundt i en tunnel med haier som svømmer både over, under og rundt oss. Det er helt spesielt! Vi tok både Tower of Neptune og Tower of Poseidon, begge to er så gøye! Jeg har vært i Atlantis en gang tidligere, men det var på Bahamas, så det var gøy å dra tilbake til fine Atlantis igjen. Anbfales dersom du skal til Dubai en gang i fremtiden 🙂

15 kommentarer

 1. Jeanette

  Ser helt fantastisk ut! 😀 Bra å høre at du føler deg bedre! 🙂

  Nyt ferien deres!

  http://bloppis.no/shops/minlillebutikk/

 2. Charlotte

  Ååå, dette så virkelig magisk ut!! Så kjekt at dere koser dere og at formen din er litt bedre i dag <3 Ha en strålende kveld videre!

 3. Jeg lurer på en ting; når du reiser på ferie til utlandet, shoppingturer, venninebesøk så har du alltid med deg det store speilreflekskameraet ditt med begge objektiver, eller? og putter du det rett i «dagens» veske eller har du det oppe i en egen bag du alltid har med deg? 🙂

 4. Kristina

  Var det hvithai? Hahah 😂

 5. Sandra Helland

  Hei Kristina! 🙂 vil begynne med å si at du er ei flott jente, det er tydelig at du står på og oppnår hva enn du måtte ønske.

  Jeg har lest bloggen din i årevis, og du har alltid inspirert meg. Jeg ønsket at jeg kunne være mer som deg. Men de siste månede har jeg nesten ikke gått inn på bloggen din lengre, du har forandret deg.

  Du har gått fra å være ei jordnær jente, med vilje som brukte «vanlige» klær fra f.eks h&m, Gina tricot, zara osv. Til å bruke maybe 1 plagg fra disse «billig» butikkene på outfitbildene dine. Du har skuffet meg.

  Jeg så opp til deg.

  Du kaller deg selv jordnær og gir inntrykk av at penger ikke betyr noe. Likevell kler du deg i klær de fleste av oss ikke har råd til å drømme om engang.

  Jeg sier ikke at jeg ikke unner deg det.

  Men du har bare rett og slett knust drømmen min om «kristina». Du er ikke anderledes fra resten av topplista på blogg.no, du er en av de som gjør at jenter som meg blir flau av å ikke eie ett eneste merkeplagg.

  Derfor leser ikke jeg bloggen din lengre, fordi du får meg til å føle meg elendig med dine vakre klær, hairextentions, vipper og faketan. Det har ikke jeg råd til. Jeg er filmtids ingeniørstudent, med fullt studielån og 70% stilling på vår lokale matbutikk, jeg jobber over 300 timer i måneden med skole og jobb. Du vet ikke hva hardt arbeid er lengre.

  Jeg er bare så utrolig skuffet..

 6. For noen fantastiske bilder!

 7. Så sykt kult! Kjenner jeg blir skikkelig misunnelig! Så bra formen din er på bedringens vei. Kos dere videre!

 8. Du som er så opptatt av dyrevelferd? Hvordan tror du de haiene har det? Skrekk og gru!!!

 9. Dette så utrolig gøy ut!! Ingenting er som åplaske rundt, leke og være barn igjen <3

 10. Kristina Andersen

  Sandra Helland: What? 95% av klærne jeg bruker er fra kjedebutikkene som f.eks H&M, BikBok, Zara eller Mango. Til og med på headeren min står jeg i en jumpsuit fra H&M, og alle bildene jeg har lagt ut fra turen går jeg uten unntak i klær fra River Island eller Zara. Falske vipper har jeg ikke, hairextensions sluttet jeg med for flere måneder siden og brunfargen min kan jeg vel strengt tatt ikke noe for. Så her forstår jeg virkelig ikke hva du mener, Sandra? Er dette en spøk jeg ikke tar?

 11. Sandra Helland – cry me a river. Jeez, jente!

 12. Sandra Helleland: jeg ler så jeg griner, dette må være det dummeste jg har lest.

 13. …… Meeeen Kristina, ikke for å kritisere, men du har jo clip on på deg nesten hver dag(utifra bildene).. Så du bruker jo hair exstantions😂😂

 14. Extension er vel extension?? Om det er tape, punkt eller clip on.. Like fake 🙂

 15. å den tunikaen din var kjempefin! hvor har du kjøpt den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *