Yacht day

Hei fra Dubai

Over ser dere en ganske dårlig kombinasjon av smertestillende og litt for mye champagne… Haha! I går merket jeg at formen begynte å bli dårlig, og i natt var et rent mareritt. Jeg fikk kraftige feberkramper, ble helt tett i bihulene og ble liggende i senga søvnløs hele natten. Hakket tenner og frøs meg halvt ihjel.. Formen var så dårlig på morgenen at jeg ble nesten litt bekymret, men heldigvis hadde jeg verdens beste sykepleier som gjorde alt for å få meg bedre. Ida slo på stortromma og fikk apoteket til å levere medisiner til hotellrommet vårt. Snakk om snill bestis da? I dag skulle vi nemlig på en gigantisk båt som Tom hadde leid, så jeg kunne jo ikke gå glipp av denne fine turen. Så da var det bare å ta masse smertestillende, komme seg i bikinien og dra seg avgårde med de andre. Jeg aner ikke hvordan jeg kom meg opp en gang, for jeg tror aldri formen har vært så dårlig før… Her i Dubai har de tydeligvis sterke saker som tar vekk smertene relativt raskt 😉 Haha!

– yachting and having fun in Dubai with friends –

Så i dag har vi hatt en helt utrolig tur på havet, som jeg aldri kommer til å glemme! Vi kjørte rundt i flere timer, stoppet utenfor kjente steder i Dubai og koste oss en hel haug. Formen var ikke helt på topp, jeg vekslet mellom å være helt borte når smertestillende gikk ut og å være på topp når jeg fikk tatt nye… For et liv, haha! I kveld skal hele gjengen ut for drinks på et kult utested, så jeg får se om jeg kommer meg nok til å bli med de andre jeg også 🙂 Det er jo maks kjedelig å tilbringe hele kvelden i hotellsenga, så jeg krysser fingrene! Har dere det fint hjemme i Norge?

26 kommentarer

 1. spisogspar

  Så fine bilder!Ser ut som dere har det gøy:) Så dumt å bli syk i ferien! God bedring:)

 2. Høres helt fantastisk ut. Men pass på det å blande piller og alkohol da. Kan slå tilbake på en😊. Jeg er fortsatt sykemeldt pga operert fot, så er skikkelig rastløs og føler meg feit. Det er noe med at jeg er vant til å gå hele dagen, trene 5 ganger i uken. Men får håpe det blir bra, selv om påskeferie i år ikke blir helt som vanlig

  Blir hytte og famile for det!

  Kos deg videre. Hvem er tom forresten? Noen.dere kjenner som også er der??

  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 3. Ser ut som dere har det kjekt! Kos dere, og god bedring 🙂

 4. Karoline

  huff, så kjedelig at formen din er dårlig! Masse god bedring! Den tunikaen du har på deg var nydelig, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den?

 5. Du er vel ikke så dum at du kombinerer sterke smertestillende med alkohol? Hvor lav IQ har du egentlig?

 6. Jeanette

  jeg bare skjønner ikke hvorfor du drikker når du vet at du blir så dårlig av det! Ferien blir jo ødelagt av det om du skal ligge å være dårlig…

  Blir selv veldig dårlig av alkohol,så jeg drikker aldri.

 7. Herlig å se at du koser deg! Kjipt å være syk, men sender Stooor påskeklem til deg med ønske om god bedring! 🙂

 8. Ser så dejligt ud!! Hvor varmt er der nu? Og hvilket hotel bor i på 🙂

 9. Nydelig kjole. Hvor har du kjøpt den? God bedring 🙂

 10. Vet du egentlig hva feberkramper er? :p

  Uansett, det så VELDIG deilig ut!! Synd at du har blitt syk 🙁

 11. Cathrine Lyster

  Så utrolig fantastisk! Noe jeg må få gjort neste gang jeg drar dit:)

 12. Hvilket reisebyrå reiser dere med? 😊

 13. Ser helt fantastisk ut der! Misunnelig 😝 Kos dere videre!

 14. Hei!

  Skal selv til Dubai for første gang på mandag (!), men lurer sånn på hvordan kleskodene er der nede. Har prøvd å lese meg opp på hvordan jeg skal kle meg, men leser så mye rart! Hvor strengt er det egentlig? Har hørt at skuldre og knær bør dekkes til, vil det si at det er «respektløst» å gå på f.eks. Dubai Mall i en løs shorts og t-skjorte? Isåfall får jo jeg ikke pakket med meg noen av sommerklærene, bare maxikjoler, maxiskjørt og bukser, og det er jo litt kjipt å ikke kunne bruke sommerkjolene når man først er i varmen, haha. Håper virkelig du svarer før mandag, det hadde gjort pakkingen så mye lettere!

  God bedring og kos dere videre!

 15. Medisinstudent

  Dubai er virkelig et nydelig sted:)

 16. Kristina Andersen

  Ida: Det er ikke så ille som alle skal ha det til. Vi merker ingenting til dette med kleskoder 🙂 Vi gikk på Dubai Mall med bare skuldre og knær. Flere jenter var der inni i f.eks mini shorts. Ida gikk i kjole, og jeg gikk i maxikjole. Så bare pakk med deg det du pleier når du skal til varmere strøk du, Ida 🙂

 17. Kristina Andersen

  Anonym: Ingen. Vi har bestilt selv 🙂

 18. Kristina Andersen

  Nanna: Vi bor på Fairmont The Palm 🙂 Deilig å varmt her!

 19. Kristina Andersen

  Jeanette: Jeg blir ikke så dårlig av alkohol lengre. Da hadde jeg ikke drukket her nede 🙂

 20. Kristin Antiveros

  Hei Kristina 🙂 Lurer på hvor tunikaen din er fra, og Ida sin? Utrolig fine. Mener du hadde en lignende som Ida har på seg her i fjor, og da lurte jeg også på hvor den var fra, så nå måtte jeg bare spørre 🙂 Hvis du har bihulebetennelse må du huske å snyte deg ofte når du er tett, høres kanskje ekkelt ut, men det er viktig å få det ut! Gir det seg ikke snart, bør du oppsøke en lege. God bedring, håper du klarer å kose deg likevel selv om formen ikke er på topp 🙂

 21. Kristina Andersen

  Kristin Antiveros: takk for tips Kristin! Ligger på stranda med masse papir i nesa her nå.. Haha! Den Ida har på seg er min, jeg kjøpte den i Karibien 🙂 Den jeg har på meg er nettopp kjøpt på River Island.

 22. Ser deilig ut! God bedring!

 23. Hei, Kristina!

  Det ser kjempeherlig ut på ferie, og du er superflott!

  Men – når det er sagt blir jeg litt bekymret her. For det første er feberkramper svært uvanlig etter 5årsalderen. For det andre lurer jeg på hvordan du takler disse epilepsilignende anfallene. Anbefaler kalde kluter over kroppen! Tenker også på det at disse anfallene bare skal vare i noen få minutter, og dersom de varer lengere enn det kan det være et tegn på noe alvorlig (hjernehinnebetennelse ol.) Husk å lytt til kroppen, fine deg! Ønsker deg fine dager videre i Dubai <3

 24. Kim er i Dubai!!!

 25. Ja, jeg lurer også på hva slags kramper du har fått når du snakker om feberkramper? I tillegg sier du at du ikke blir så dårlig av alkohol lengre? Noe du har tatt/gjort annerledes? Eller tåler du det plutselig bedre? Tåler det svært dårlig selv og blir alltid fort dårlig.. derfor greit dersom du har funnet noen løsning 🙂

 26. Therese

  Hei! Tunikaen din var superfin! Ser over her at den er fra River Island. Hvilken str har du i den? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *