Happy Shoppers

– our first night in Dubai –

I kveld har vi storkost oss på Dubai Mall! Altså, for en plass? Jeg fikk helt frysninger når jeg kom inn der! Og tror aldri jeg har sett et så gigantisk og eksklusivt kjøpesenter i hele mitt liv. Luksusbiler står pent som perler på en snor utenfor, og damer i burka løper rundt inne på senteret, med flotte designervesker som de fleste av oss bare kan drømme om hengende på armen. Det er vel det eneste man kan se på disse damene, i tillegg til øynene. For en verden? Jeg må ta meg selv i å slutte å måpe når jeg går rundt her, men enkelte ting er jo bare så ekstremt spesielt at jeg sliter med å holde øynene for meg selv… Kremt! Det ble heldigvis med meg noen godsaker hjem i posene, Victoria’s Secret ble i kjent stil raidet når jeg var innom butikken. Så nå gleder jeg meg maks til å fornye undertøysgarderoben når jeg kommer hjem!

– in front of Burj Khalifa, the tallest building in the world –

Etter en god runde shopping, var det tid for mat og hygge utenfor Dubai Mall. Og det fikk vi med oss det nydelige fontene-showet! Jeg skal ta bilder til dere neste gang, for det var helt utrolig nydelig 🙂 På de nederste bildene ser dere forresten skyskraperen Burj Khalifa, som er verdens høyeste bygning på hele 828 meter. Insaaaane! Jeg blir helt svimmel av å se på den så høy den er, hehe. Og vet dere hva? Vi har selvfølgelig planer om å ta turen opp i den i løpet av turen, for å få utsikt over hele Dubai. Grugleder meg, tenker det skal kile godt i magen når vi står på toppen…..

26 kommentarer

 1. Sara Eline

  iiih, så gøy!! 😀

 2. Kristina Andersen

  Sara Eline: Jaa! Vi storkoser oss 😀

 3. Rebecca Sætre

  ååh, det er helt fantastisk utsikt fra toppen, du burde virkelig ta turen!:)

 4. Veronika

  Så utrolig gøy!!! håper dere koser dere masse 😀 <3

 5. kjempefine bilder! hvilket kamera/fargeredigering bruker du?

 6. Ser ut som dere storkoser dere! Hvilket kamera bruker du? Kos dere masse videre <3

 7. hvilket hotell bor dere på?:)

 8. Kristina Andersen

  Malene: Fairmont The Palm 🙂

 9. Kristina Andersen

  ina: Jeg glemte mitt kamera i dag, så disse bildene er tatt med Ida sitt kamera 🙂 Selv bruker jeg et Canon 6D!

 10. Emeline

  HEI:) hvilket hotell bor dere på? Og kan du anbefale det? Hvilke vaksiner måtte dere ta før avreise?

 11. Tina P.

  Ser ut som dere storkoser dere! 😀

  Tror ikke dere kommer til toppen på Burj Khalifa. Jeg var der for 1 år siden, og vi fikk bare komme opp til litt over midten.. Det var veldig skuffende, etter lange køer…

  Misunner dere uansett MASSE! Fortsatt god ferie! 🙂

 12. Christine

  Trener du når du ferierer eller tar du helt fri?:-)

 13. Kristina Andersen

  Christine: Liker å holde kroppen i gang på ferie også 🙂 En halvtime på mølla + litt styrke blir det ofte på meg før frokosten spises 🙂

 14. PrinsessaVanessa

  Härliga bilder!! Jag vill också shoppa 😀

 15. Hei, så herlig det ser ut! Jeg var i Dubai for 10 år siden, og skal dit igjen nå i mai. Kjenner at jeg begynner å glede meg mer og mer når jeg ser sånne bilder. Kos dere masse masse, det er jo så utrolig mye å se og oppleve at tiden flyr på null komma niks der. Ps:husk å dekke til skuldrene når du er utenfor hotellkomplekset

 16. Så fin kjole! Hvor er den fra? 🙂

 17. Du er så utrolig heldig:) Må være festlig å være så søkkrik.. *drømme* 🙂

 18. Cathrine Lyster

  Fine deg! Kos dere masse:) Dubai er virkelig fantastisk!

 19. Ser herligt ud, Dubai er fint! Hvilket kamera har du brugt? Kvaliteten på billederne er virkelig god 😀

 20. Elisabeth

  Åhh så fantastisk, dit har jeg lyst å reise.

  Gleder meg til mere bilder 🙂

  Er dette en plass å reise med familie/barn?

  Kos dere videre på tur :))

 21. Ååå! Kos deg masse masse i Dubai 🙂

 22. Det er ikke noe ille å stå på toppen :p men husk å svelg vekk dottene i øret i heisen, mine satt nemlig hele dagen etter besøket.

 23. Michael

  Du bor på fint hotell og skulle ønske jeg hadde råd til å bo så fint, men jeg anbefaler litt billigere hoteller i Dubai som ligger ikke så langt unna der du bor. Hilsen en med samme etternavn som deg.

 24. Hei Christina! Så godt at dere koser dere på tur, vell fortjent! Gleder meg til du skal møte Kourthney, haha!

  Jeg lurer på en ting; når du reiser på ferie til utlandet, shoppingturer, venninebesøk så har du alltid med deg det store speilreflekskameraet ditt med begge objektiver, eller? og putter du det rett i «dagens» veske eller har du det oppe i en egen bag du alltid har med deg? 🙂

 25. Det ser jo bare helt fantastisk ut! Nyt livet og kos dere ihjel på tur! 😀 Gleder meg til å lese om alt dere finner på 😀

  Ps. Husk å dekke til skuldrene. Har en venninne som kom i trøbbel for dette. 🙂

 26. Daniel Miller

  Så kjekt! Håper du koser deg masse 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *