The Captive

Jeg bare må tipse dere om denne filmen som vi så på lørdag. Den er den mest spennende filmen jeg har sett på lenge! Jeg har en greie for filmer som handler om kidnapping, jeg syns det er så spennende… Med fare for å høres ut som en psyko, haha! Anyways, neste gang du er keen på en skikkelig spennende filmkveld, må du snurre The Captive.

The Captive handler om det som er alles foreldre største mareritt. Nemlig å få barnet sitt bortført og kidnappet, uten noe som helst spor å gå etter. I filmen møter vi Matthew og kona hans Tona, som sliter med å komme seg videre i livet etter at datteren deres Cassandra, forsvant da hun bare var åtte år gammel. Catt forsvant da Matt lot datteren sitte i bilen mens han stikker en kjapp tur innom en café for å plukke opp dessert som de skal ha etter middagen. Når han returnerer til bilen kort tid etter er datteren søkk borte, og Matt bryter ut i totalt panikk på en gudsforlatt landevei i Niagara. Åtte år senere kommer plutselig politiet på sporet av noe som kan være et livstegn fra den forsvunne jenta, med et bilde på internett. Men, det foreldrene ser er nesten ikke til å tro. Etter år med isolasjon har Cassandra nemlig utviklet stockholmsyndrom overfor sin kidnapper, og bistår hans nettverk av likesinnede i å rekruttere nye barn til deres pedofili-ring……..

7 kommentarer

 1. Denne så jeg for en stund siden, og jeg er enig med deg! Utrolig spennende!

 2. Persilleblad

  På bloggen min har jeg akkurat skrevet om et Atkins tips i Dubai dersom du liker After Eight! Versegod 😀 Kanskje du som er ambassadør kan få de hit til Norge og 🙂

  PS. Fås på Dubai Mall i en helsekostbutikk.

 3. Hvor kan man se den filmen på nett? 🙂

 4. Kristina Andersen

  Gina: vi leide den hos ViaPlay:)

 5. Du må se prisoners, handler om to jenter som blir kidnappet. Er ening med deg, jeg liker også sånne filmer som dette, selv om de er grusomme og se …

 6. Hei. Hvor finner du gårsdagens episode av the kardashians?

 7. Svartrev

  Virker som de hadde hastverk med å lage slutten, men.. Helt grei film. Men ikke en film jeg kommer til å se flere ganger.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *