Villa Marina

 – celebrating 19 years of happiness –

19 år har mamma og Øyvind vært gift i dag ♥  Jeg husker så godt når jeg var ei lita snuppa på 5 år, og de giftet seg i sjømannskirken i Miami. Jeg løp rundt i brudepike-kjolen min mens vielsen holdt på, og fant plutselig ut at jeg skulle avbryte presten for å be han kjappe seg. Hvorfor? Fordi jeg ville ha vafler! Hahaha… Jeg er så utrolig takknemlig for at mamma og Øyvind har gitt meg et trygt hjem og en stabil oppvekst, jeg kunne ikke ønsket meg mer enn det jeg har fått av de to. Så i dag når de hadde bryllupsdag, hadde jeg lyst å overraske de med en koselig helaften på restaurant.

Jeg hadde booket bord på Villa Marina, en sjarmerende restaurant helt nede på bryggekanten her i Kristiansand, som ligger rett ved sjøen. Hele atmosfæren i restauranten er bare utrolig hyggelig, og anbefales virkelig! Menyen hadde et fristende utvalgt, men likevel valgte vi alle det samme. Rosastekt hjort, med skogsopp, kastanjer, urtepoteter og en helt magisk saus.

there’s always room for dessert

Etter en nydelig middag, var det tid for dessert. Jeg valgte sjokoladekake med espresso-krem, og fy så godt! Hele matopplevelsen på Villa Marina var virkelig en av de beste jeg noen gang har hatt, så dersom du bor i Kristiansand eller en gang er på besøk her – må du love meg å legge turen til denne restauranten. Jeg skal definitivt tilbake der for nok en helaften, denne kvelden ga virkelig mersmak! Resten av familien var heldigvis like fornøyde som meg, så da sier jeg meg storfornøyd med å ha valgt den perfekte plassen å ferie bryllupsdagen på! I kveld koste vi oss virkelig.

Gratulerer så mye, mamma og Øyvind. Jeg er så glad i dere! Og jeg håper jeg blirakkurat sånn som dere den dagen jeg blir helt voksen og skal få min egen familie.

23 kommentarer

 1. Åh, så utrolig koselig!! For et flott sted og maten høres og ser fantastisk ut:D Gratulerer så masse til jubilantene, så snillt at du tok dem med <3 En nydelig fin familie er dere:)

 2. Cathrine

  Hvor er genseren fra? 🙂

 3. hvem er den egentlige faren din? Siden du alltid skriver «mamma og øyvind»? Har du kontakt med han?

 4. Så koselig! 🙂 Dit må jeg definitiv ta turen når jeg skal til Kristiansand neste gang.

 5. SÅ koselig. Gratulerer til dem!

 6. Therese

  Du er så familie kjær og det er så koselig å se! Du har en utrolig flott familie Kristina, du har grunn til å være stolt 🙂 <3

 7. Cathrine Lyster

  Alt så kjempe godt ut! 🙂

 8. Helt magisk? Wow, nytt uttrykk 😉

 9. Koselig 🙂

  Likte genseren din utrolig godt, hvor er den fra? Kjempefin!

 10. Så god du er! Du er heldig som har dem ja, men de er heldige som har deg og! 🙂

 11. Katrine

  Koselig! Hvor er genseren fra? Superfin:)

 12. Så hærlig dikkon har det !! Maten såg kjempegod ut :))

 13. Hvor er genseren din fra? Kjempefin 🙂

 14. Henriette

  Utrolig fint gjort av deg Kristina! <3

 15. Kristina Andersen

  Signe: Den er fra BikBok 🙂

 16. Kristina Andersen

  Vilde: <3

 17. Kristina Andersen

  Therese: Takk Therese <3

 18. Kristina Andersen

  Anonym: Tuusen takk snille deg!

 19. Lashana

  Aww. That place looks wonderful. If I ever visit Norway, I wanna go to all these places you share. And I MUST eat here. Your family is beautiful btw.

 20. Kristina Andersen

  hei: Nei, vi har ingen kontakt 🙂 Det er Øyvind som har oppdratt meg sammen med mamma, og naturligvis han jeg ser på som pappaen min.

 21. Målfrid

  Hei Kristina😄Er veldig glad jeg er blitt kjent med mammaen din og Øyvind, fantastiske folk👍Så koselig at du ordner opp med feiring, gratulerer så mye med bryllupsdagen til Tovelill og Øyvind❤️

 22. Kristina Andersen

  Målfrid: <3 <3 <3

 23. Rebecca Sætre

  åå, så koselig. så snill du er!:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *