A good day

Som vi har kost oss i dag

Lørdagen har gått til titting i butikkene, deilig lunsjbuffet på Lille Asia og store mengder latter. Jeg, Hilde og Ida er en uslåelig kombo, er det noen jenter jeg er tror jeg kunne ledd meg til døde med så er det vel de to. Vi har det nesten for gøy til vårt eget beste! Jeg hadde bestemt meg for å ikke shoppe så alt for mye i dag, vi skal jo snart til Dubai og jeg vil heller prioritere å kjøpe meg ting der. Så i dag ble det ikke mer enn en fin vårjakke, et skjørt og noen helt nydelige duftpinner fra Voluspa med meg hjem. Klapp på skuldra til meg selv for å motså fristelser! Det er jo virkelig ikke alltid like lett..

Nå skal vi slappe av i joggedressen i en liten time her på rommet vårt, før finstasen skal på. I kveld får vi koselig besøk, så da blir det drinker og vin her hos oss, før vi drar videre på byen senere 🙂 Hva er planen din for lørdagen? Hva enn du finner på, så ønsker jeg deg en alle tiders kveld! Stor klem fra oss tre i Oslo

12 kommentarer

 1. Jeg skal bare slappe av, tror jeg.

 2. Zoë Noel

  Fine bilder! 🙂

  Dere får kose dere masse videre 🙂

 3. Kristina Andersen

  Zoë Noel: takk snille <3

 4. kan du anbefale steder å dra ut i oslo?:)

 5. Du har mye penger hvis du syns det var å shoppe lite :-p sånne ting har jeg aldri råd til.

 6. Karoline

  Så koselig! Her ble det en rolig kveld foran tven med pizza og rødvin 🙂 håper dere får en fin helg 🙂 Stor klem!

 7. Så koselig! Fine bilder!:)

 8. Har du sjekket snapchat i dag? Koste dere på mcdonalds:-p ler meg i hjæl av kommentarene til ida som er kjent og vil p**e! Hehe!

 9. Kristina Andersen

  Bell: Ler meg ihjeeeel! Måtte ta en sletterunde nå på morgenen :p

 10. Maren S. Helgemo - Ned 25 kg, + 13 men de SKAL forsvinne!

  Så utrolig koselig da.^^

 11. Er du fra Vennesla eller Kristiansand, eller er det kanskje nesten ved siden av hverandre? 😀

 12. Ingebjørg

  Hvor er den snasne kjolen du hadde på deg på lørdag fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *