Short Hair, Do Care

Så ble håret noen hakk kortere, da! Jeg kom egentlig til Marianne i går, med beskjed om at jeg ville ha samme frisyre som Kim Kardashian (ja, jeg vet at dette ikke er normalt)… Eller, nå lyver jeg vel litt. Jeg prøvde å kamuflere meg selv med å vise bilder av andre med akkurat samme hår, for å ikke virke så gal. Men jeg ble ganske raskt gjennomskuet, haha! Det ble en ganske heftig diskusjon i frisørstolen om hva jeg skulle gjøre, før Marianne tok en avgjørelse om at jeg garantert kom til å angre. Akkurat som da jeg ble blond etter utallige timer i frisørstolen, kun fordi Kim hadde blitt det og jeg bare måtte ødelegge håret mitt for å gjøre det samme. Anyways, over ser dere jo resultatet vi endte opp med! Jeg syns selv jeg er mye finere med langt hår, så jeg kommer garantert til å supplere med clips de gangene jeg skal noe spesielt. Alle andre enn meg syns derimot at jeg er finere med min naturlige lengde, hehe. Jeg tror de bare lurer meg! Dårlige venner ass…

– Yesterday I cut my hair, and I’m not shure how I feel about it. What do you think? –

Jeg får alltid spørsmål om fargen på håret mitt, så jeg tenkte å svare skikkelig. Jeg går alltid til Marianne som jobber på Komponisten Frisørsalong, og hun er ikke bare den flinkeste frisøren jeg vet om, men også den skjønneste. Kunne spist den dama opp! Vi farger alltid håret mitt i en 5,0 farge (mørk sjokolade), med INOA fra Loréal. I går satt vi også inn fire små fester med tapeextensions fra Hair Talk helt foran i håret på hver side, som vi klippet helt opp til min naturlige lengde, for å få en litt mer jevn frisyre også helt fremme. Men, til det viktigste! Hva syns dere jeg kler best? Langt eller kort (mellomlangt)?

92 kommentarer

 1. Kort? Dette er langt?

 2. Kjempe pent, og ikke kort i det hele tatt! Det vokser raskt og det er alltid gøy med forandring 🙂

 3. Kim Kardashian klipper håret to the shoulders; alle bloggere klipper håret… to the shoulder. Great job.

 4. Camilla

  Alt kler den smukke ;*

  GOD HELG KRISTINA! Stor klem

 5. Jeanette

  synes det ble fint,det var bare uvant! Men synes du kler langt hår best! Har tenkt på det selv å klippe meg kort,men de gangene jeg har gjort det har jeg alltid angret etterpå,så det har blitt til at jeg ikke har gjort det

 6. Andrea Botten

  Vet du, jeg syns du ble kjempefin jeg! Alltid uvant når håret blir noen cm kortere, selv om jeg ikke syns håret ditt var direkte kort da 🙂 Nesten så du kunne tatt litt mer faktisk. Det hadde blitt kjempefint tror jeg! Men fin er du :-*

 7. ELSKER DET! Kjempefint 🙂 du kan nok klippe det kortere også!

 8. Henriette

  Hei. Jeg er fast leser på bloggen din, og har vært det i alle år. Jeg synes helt klart du er finest med den lengden du har nå, det er mer nautrlig og du ser mye friskere ut! Du er for all del fint med langt hår også, men helt ærlig – kort hår kler deg best!

  Du er nydelig, alt kler den smukke :*

 9. Sophie marken

  dette kledde du virkelig!

 10. Isabelle

  Alt kler den smukke, men dette var finest syns jeg! Jeg tror også du hadde vært dødsflott med enda kortere – noe ala Kim 😉 Kort hår er jo veldig in! Jeg har alltid sagt; «Det er jo bare hår – det vokser ut!» Og det er jo helt sant! For 2 år siden klippet jeg «bob» sist, og nå har jeg hår til midt på ryggen:p Jeg skal forøvrig holde meg til langt litt til, men det er kun fordi jeg aldri har hatt så langt hår før, og jeg liker å leke med ulike frisyrer 🙂

 11. Denne lengden er SÅ fin på deg! Dåner

 12. Du er bare helt nydelig m den lengden🙌

 13. Finest sånn som det er nå 🙂 Men alt kler den smukke!

 14. Madeleine

  Jeg er fan av langt hår så synes det er finest 🙂

 15. *Kathrine*

  Ååårh, kjente jeg ble skuffet nå. Gleda meg så til å se at du hadde klippet deg kort. Dette er jo ikke kort. men kortere har det jo blitt 🙂 Mye, mye finere når du hadde fått klippet deg !

 16. Kort 🙂

 17. Veronika

  åh, elsker dette!!!! Så fin du ble / er 😀

 18. Victoria

  Du er så utrolig fin på håret nå!! Fineste jeg har sett deg med 🙂

 19. Camilla Christensen

  Kjempe fint!!

 20. Dette kledde du skikkelig godt! Passer perfekt til den classy stilen også, som jeg digger! 🙂

 21. Elisabeth

  Nydelig fint! 🙂 tror også det hadde blitt helt RÅ- flott om det hadde vært i skulderlengde!

 22. mikaela höök

  Hej alla Fina! Har ni lust på en blogg men bilder utöver det vanliga? outfitbilder som är mer än bara enkla outfitbilder? snygga DIY projekt? och mycket mode och inspiration som sticker ut från normen? Kolla då gärna in min nya blogg -> MIKAELAHOOK.SE Puss på er alla från en Svensk i Norge(=

 23. Kort! 🙂

 24. Åh, Kristina!!

  Vilken drömkvinna!! 😙

 25. Hvorfor er du alltid så dramatisk? :p Er dette kort? Jeg skulle ønske jeg hadde så langt hår jeg..

 26. denne lengden var absolute finest!!

 27. Helt klart MYE finere ned denne lengden uten løshåret! 🙂

 28. Sara Elise

  Hva er din naturlige hårfarge?

 29. Så fin lengde på deg, det kler deg veldig godt:)

  Er det noen som vet når og hvor den nye sesongen av Kardashians vil gå på norsk tv?

 30. Kristine

  Var velig fint. Blir litt meg av definisjonen du har på kort hår, hva skal jeg kalle meg a? SKalla? Haha. Ikke viktig, men litt morsomt hvordan hver enkelt ser verden på forskjellige måter.

 31. Cathrine Lyster

  Fin du ble på håret! Tok sjansen på å klippe av halve håret mitt forrige dagen selv:) Deilig med forandring!

 32. Myyye finere nå. Jeg synes nå naturlig er best uansett. Man SER jo extension og det blir aldri så fint som naturlig. Dævt og livløst hår hengende på, er jo egentlig ganske ekkelt når man tenker etter..

 33. Kjempe fin lengde på håret (ditt!), man ser gjerne ofte litt eldre ut med den kortere frisyren, og den syns jeg du kledde utrolig godt! Hold på den mellomlange frisyren din! +Håret har alltid godt av god pleie og pause fra extensions! 😀

 34. Dette er jo ik kort hår, så forrige innlegg blei litt missvisende. Men uansett, du har verdens skjønneste ansikt, så du trur eg vil passe det meste 🙂 Syns du er fin med begge deler, og kos deg i Oslo 🙂

 35. Karoline

  Åå! Du er kjempe fin Kristina :):)

 36. KJEMPEFINT! du ser heeelt smashing ut!! du kledde virkelig litt kortere hår 🙂 haha, jeg har også tenkt på å klippe meg som kim helt siden hun gjorde det, men har feiget ut hver gang.. kanskje like greit 😉 jeg har ca samme lengde som deg nå, å trives veldig godt med det! lett å style 😀

  digger deg, Kristina!

  klem <3

 37. Hei

  Hvor har du kjøpt husene på veggen? Er det flere sett eller selges de samlet. Kjempe fint:)

 38. Sure

 39. Det der var jo ikke så kort da 😛 Trodde du hadde klippet kort bobb eller noe jeg, hehe 😛 men fint var det likevel 😀

 40. theresekristina

  Håret ditt såg mykje bedre og sunnare ut her, du burde absolutt gå slik oftare 🙂

 41. Du burde absolutt beholde det korte håret og ikke sette på løshår igjen. Du fronter et sunt og godt liv med gode verdier, men håret har alltid ødelagt det imaget der fordi det ser fake og veldig bimbo ut. Nå ser du voksen, sunn og kjempeflott ut. Og som mange andre sier, du kunne også hatt det enda kortere.

 42. Karoline R

  Hvor kjøper du clipsene dine? 🙂 var forresten veldig bra med korter hår!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *