Helg på forskudd

I dag har jeg flydd rundt som en liten duracell, og gjort alt jeg ikke skulle gjøre… Haha! Jeg har vært hos frisøren, og klippet meg kort. Ja, du leste riktig! Dere skal selvfølgelig få se resultatet senere 🙂 Litt utpå dagen kom min lillebror til meg, og planen vår var egentlig å jobbe. Men, jeg føler vi har vært så liten sammen den siste tiden, og da mener jeg sammen på ordentlig, sånn uten å jobbe. Så da bestemte jeg meg for at i dag skulle vi ta fri, og heller gjøre noe kjekt sammen. Så da dro vi på shopping, tidenes storshopping! Vi var innom alle mulige butikker, IKEA og hele pakka… Haha! Fiaten var helt fullstappet når vi var ferdige, og vi fant begge så mye fint. På veien hjem stoppet vi innom matbutikken, og kjøpte med oss masse digg for å lage middag her hjemme. Så overrasket vi Hilde med ferdig mat til hun var hjemme fra jobb, og da stod indrefilet, fløtegratinertepoteter, soppstuing og rødvin på menyen. Og det smakte helg MAGISK!

– det er jo snart helg –

En fin dag, med masse kvalitetstid og bare hygge Jeg fikk kanskje ikke gjort det jeg burde, men likevel – i blant er det så viktig å senke skuldrene og bare være sammen. Hva har du gjort i dag?

28 kommentarer

 1. Det bildet du la ut på instagram, hvor er den jakken fra og pris? Plis svar 🙂

 2. vært på skole, og leser til en megaprøve på mandag… Sånn er studentlivet! 😀

  Jeg er innom bloggen din daglig, men altfor dårlig på å kommentere. Så det skal jeg bli bedre på 🙂

 3. Fromfat2phat

  Høres helt fantastisk koselig ut – magisk i godt selskap <3 Det er så viktig å ta seg slike dager innimellom; alle har godt av å ta helg på forskudd iblant:D

 4. Natascha

  Hej Kristina.

  Hvad er opskriften på jeres aftensmad? 🙂

  Hvad er det der ligger inden i mørbraden? 😀

 5. Elise Openshaw

  Åh, kort hår! Så spennede, gleder meg til å se resultatet. Er ikke noe galt i å ta fri av og til, det gjør godt for kropp og sjel det også 😉

 6. Cathrine Lyster

  Så deilig å ta helg en dag før! Jeg derimot får vente til klokken fire i morgen med å ta helg:)

 7. Charlotte Tunes

  Ååå, så koselig! Det er viktig å finne tid til de litt koselige tingene i en ellers hektisk hverdag også. Ha en strålende kveld videre, skjønne deg!

 8. Så fin dag da. Hyggelig å prioritere bror litt. Hva handlet du på IKEA da? Hvor gammel er broren din?!

  Idag har jeg bare ligget på sofaen med beina høyt. Har klart å pådra meg en stor blå negl på stortåa, så den banker og dundrer (tror jeg må høre med en lege imorgen, må sikkert fikse den) pluss at jeg har pådratt meg strekk i.motsatt lår. Er det mulig?? Å så irriterende. Men heldigvis er det Vm på tv idag da.

  Så virker som din dag var litt bedre enn min..

  Klem fra meg til, hilsen Anja

 9. Ja du har fantastisk travle uker sammenlignet med andre. Arendal mandag , stall i går og shopping i dag. Er deg vel unt og du kan jo gjøre det. Men vær så snill og ikke sammenlign din » jobb» med en vanlig jobb. Har vondt av deg den dagen bloggbobla sprekker og du står uten utdanning og må ha en vanlig jobb som de fleste må. Regner ikke med kommentaren min kommer med. Håper og regner med du planlegger framtida økonomisk iallfall. Blir interessant å se hvor lenge du klarer å holde deg sånn tålig høyt oppe med bloggen. Lykke til😊

 10. isabelle h

  Gleder meg til å se resultatet 🙂 men du, oppskrift på hele den herlige middagen da??

 11. Jøss, jeg synes å huske du sa du ikke var så flink på kjøkkenet jeg? :p

  Forresten.. I går døde bestemoren min. Jeg hadde det samme forholdet til henne som det virker som at du hadde til din morfar. Hvordan kom du deg gjennom den første tiden? Jeg klarer ikke slutte å gråte, får ikke sove og føler meg fullstendig knust på innsiden. Og hvordan har du klart å komme deg tilbake til «deg selv» etter hvert?

 12. Det så helt fantastisk ut, nam! Gleder meg til fredag i morgen 😉 Hvordan tilberedte du indrefileten? Kanskje du kan legge ut oppskrift? 😀

 13. Trodde du sa du spiste lite kjøtt om dagene jeg?

 14. Kristina Andersen

  Marie: Lite, ja. Sa jeg noen gang at jeg hadde sluttet? 🙂

 15. Kristina Andersen

  Lina: Kondolerer så mye til deg, kjære Lina <3 Jeg vet ikke en gang hvordan jeg klarte det.. Jeg fikk hjelp av profesjonelle, og tror aldri jeg ville klart det uten. La tiden lege alle sår, bruk tid med familien og tillat deg selv å sørge. Sender deg en STOR klem <3

 16. Kristina Andersen

  Anja: Han er 17 år 🙂 Huff, snakk om å være uheldig Anja! Godt det er VM du kan slappe av med mens du er benket på sofaen 🙂 Klem til deg

 17. Kristina Andersen

  Anonym: Den er fra Zara 🙂 Husker ikke pris :/

 18. Ja, ventet på det korte håret nå som Kim klippet seg kort 🙂 Maten så himmelsk ut!

 19. Ingvild

  Sirkeltrening i dag på meg. Fy så fælt, men det gir resultater! Ellers skriver jeg siv.ing.-master nå, og gøy å ta en pause fra skrivingen ved å lese bloggen din. Takk for mange oppdateringer.

 20. Så koselig 🙂

  Helt enig i at man bare må slappe litt av innimellom, tiden går jo bare fortere og fortere virker det som.

  Spent på å se håret ditt forresten 🙂

 21. Hadde vært supergøy med oppskrift på dette 🙂

 22. Det så skikkelig kos ut 🙂

 23. Charlotte Rødland

  Vet du hvor fatet er ifra? Kjempefint 🙂

 24. Kan du legge ut oppskrift?

 25. Slett alle planene dine for i morgen og legg ut oppskriften på det måltidet, vær så snill! jeg spiste nesten pcen jo 😛 er det bacon på ytrefileen? Inviter meg på middag a 😛 Når drar du til oslo forresten? 🙂

 26. Hardt og slitsomt å Være blogger, sammenlignet med en normal jobb…

 27. Heldig, du, som bare har masse ting du burde gjøre, og ikke må gjøre

 28. Kort hår?? Ja jøss.. Heller halvlangt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *