En dag i stallen

God morgen, fine deg

Noe du kanskje ikke visste om meg, er at jeg alltid har vært utrolig glad i både hester og ridning. Når jeg var yngre var jeg alltid i stallen, passet hester og koste meg med de andre stalljentene. Hest var rett og slett min store hobby, og mitt største ønske var å få min egen. Nå er det en liten evighet siden sist jeg var på ridetur, og i går fikk jeg en akutt lengsel etter stallen. Så jeg sendte Marita ei melding, og spurte om jeg ikke kunne bli med henne dit. Og jammen fikk jeg lov! Jeg fikk leie Pinto, verdens skjønneste hest som jeg falt helt pladask for. Noe så snill og uskyldig, dyr er virkelig det beste som finnes!

– yesterday I had a great day in the stable with the horses, so much fun riding again! –

Nei, i går var virkelig en fin dag. Det var så godt å være tilbake i stallen! Det er bare så deilig å komme på en plass der man bare kan være seg selv, senke skuldrene å kose seg med fine dyr og mennesker. Jeg har virkelig savnet å ri! Så fremover håper jeg å finne tiden til å begynne litt igjen med nettopp dette, en dag i uken med ridning ville virkelig vært så gøy å få til. Det er ingenting som slår å gallopere bortover på disse fantastiske vesenene, og bare la tankene vandre. Balsam for sjela!

13 kommentarer

 1. Ånei så gøy 🙂 pinto er min gamle ponni, hun er virkelig den beste og bare supersnill, det er virkelig en ponni med hjerte av gull.

 2. Kristina Andersen

  Anonym: Er det sant? Så gøy! Hun var bare verdens skjønneste <3 Smelta helt for henne!

 3. Cecilia Catharina

  Så fantastiske bilder alle sammen! 😀 Jeg er en skikkelig hestejente og red i 6 år da jeg var mindre 🙂 Da jeg var i Spania i sommer var jeg og en venninne og red på en strand, noe som var helt fantastisk 😀

  Ha en super dag i dag 🙂

 4. Hei, du burde ikke «fargelegge» brynene dine så mye.. Det ser veldig intenst ut..

 5. Katharina

  ååå så fine bilder! Hvilken stall er dette på? 🙂

 6. hannahbeauty

  Elsker hester, er altfor lenge siden jeg har ridd! 🙂

 7. Zoë Noel

  Så gøy!:) Fra tid til annen savner jeg virkelig å ri, jeg også 🙂

  Kjempefine bilder 🙂

 8. Henriette

  Så herlig! 😀 hester er jo bare så fantastisk flotte! <3

 9. hest er fantastisk 😀

 10. Bettina Løberg

  Så koselig å være i stallen og ri! Søte hester og søt jente! 🙂

 11. Linn Landsverk

  Så koselig at du har begynt å ri igjen:-) Det er kjempefin trening for lår, rygg, mage,rumpe og armer. Det kan jeg skrive under på som har egen hest og rir hver dag(kan gi deg noen tips til styrkeøvelser på hesteryggen om du vil)

 12. Annicken

  Så gøy at du er hestejente, det hadde jeg ikke trodd 🙂 Hest og ridning er virkelig terapi for kropp å sjel! Selv har jeg 2 hester, så jeg fyller virkelig timene i døgnet, men disse vidunderlige skapningene ville jeg aldri vært foruten, uansett!

 13. Natascha

  Hej Kristina.

  helt igennem fantastiske billeder du tager. 🙂

  Hvad er det for et kamera du har dig? 🙂

  – Natascha

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *