Ralph Lauren Polo

inneholder to annonselenker

Ralph Lauren Polo

Harper Ls Shirt

Jeg er helt frelst over den nye skjorta mi! Ralph Lauren har så utrolig mye fint, og jeg elsker virkelig den klassiske Polo-stilen. Denne skjorta ble med meg hjem fra Arendal tidligere denne uka, men nå så jeg at de nettopp har fått inn merket hos Nelly også. Og det gledes! En ny en er allerede klikket hjem, jeg vil så gjerne ha en i hvit også. Disse skjortene er perfekt til hverdags, men også til finere happenings. Den klassiske, feminine og rene stilen går aldri av moten!

29 kommentarer

 1. Den er sikkelig fin!

 2. Fin skjorte. 🙂 Prøvd den oppi jeans?

 3. Er så glad for at de selges på Henrik herre, her i Kristiansand 😀 Den du har på er den fineste!

 4. Kathrine Louise

  De skjortene der er så fine! Hvordan er de i størrelsen? Hva bruker du i denne? Bor i Arendal selv så ble litt nysgjerrig på hvor du har kjøpt den hen også? 😊😊

 5. hvilken str har du? 😀 Skal bestille, og jeg driver og går ned i vekt, og du er min motivasjon, så skal komme ned i samme str som deg hehe<3 Oppgi gjerne i amerikansk str (6,8 osv) og den de har på Nelly (s,m,l)

 6. Susanne Aa.

  Bestilte meg akkurat den hvite jeg også! Superfine:) Men lurer på om jeg skal kjøpe den du har over her også! Hvilken strl har du i skjortene? 🙂

 7. de er sååå fine!

 8. Nina refstie

  Elsker den nye skjorta de, knallfin👍

 9. Kristina Andersen

  Susanne Aa, Heidi og Kathrine.: Jeg har størrelse L i min 🙂 Vil si skjortene er litt små i størrelsen, vanligvis bruker jeg M.

 10. Kristina Andersen

  B: Ja 🙂 SÅ fint!

 11. Kristina Andersen

  Nina refstie: Takk vennen <33

 12. Ja den er utrolig fin!! Settes på ønskelista <3

 13. Utrolig fin skjorte! Elsker klesstilen din 😀

 14. Malin Baade Løken

  Den skjorta er så utrolig fin!

 15. Kjempekul skjorte! 🙂

  Elsker Ralph Lauren!

 16. De er IKKE små i str. Er man M, så bestill M. De er helt normale i str 🙂

 17. Martine

  Åh, den var skikkelig fin! Nå fikk jeg lyst til å bestille en også 🙂 Siden du synes de er små i str., tror du at jeg som vanligvis bruker xs burde kjøpe i str s i steden? Håper du får sove godt i natt <3 Klem fra Martine

 18. Så fin du er! Så fin på håret også! : )

  Bruker du fortsatt extensions eller er det ditt naturlige hår?

 19. Kjempe fin!!

  passer til alt jo☺

  hvor I Arendal kjøpte du den? Vet ikke om noen andre I kr.sand som selger akkurat denne😕

 20. Sara Eline

  så lekker skjorte! Og såå godt du kler den fargen 🙂

 21. Camilla Christensen

  Fine deg!! 🙂

 22. Cathrine Lyster

  Super fine skjorter! 🙂 Kjøpte en i rosa da jeg var i Miami!

 23. Hvor har du kjøpt de «krystall» glassene dine?

 24. Åse Helen

  Den skjorta var lekker 🙂 Den skal nok klikkes hjem 🙂

 25. Kristina Andersen

  Martine: Jeg ville i hvert fall gjort det. Jeg har M i alt annet tøy 🙂

 26. Dette er et litt spesielt spørsmål, men:

  Jeg er på jakt etter penskjorter til å bruke på kontoret. Utfordringen min er at alle skjorter jeg prøver strammer så veldig over puppene! Når jeg knepper dem igjen «spriker» det mellom knappene, særlig hvis jeg beveger på armene (noe det hender at jeg gjør i løpet av en arbeidsdag :-p) . Jeg har ikke veldig store pupper, men jeg trener en del så jeg er ganske bred over ryggen og mistenker at det er årsaken. Du gjør jo også det – hvordan synes du disse skjortene sitter over puppene? Har du «nok plass»?

 27. Martine

  Da gjør jeg det 🙂 Tusen takk for svar!

 28. Forelsket! Kan du gi meg en tilbakemelding på hvordan skjortene ser ut etter vask?

  Jeg er en travel kvinne, så styrking har jeg som regel ikke tid til. Vis de ser nogenlunde ut etter vask må jeg klikke noen hjem!

 29. Helene Fuhr

  Utrolig fin skjorte 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *