Todays shopping

God mandagskveld, fine du Hvordan har starten på den nye uka vært for deg? Jeg har jo hatt fri i dag, og hatt en alle tiders start på uka. Dagen har jeg som sagt tilbrakt i Arendal, en av de absolutt fineste byene jeg vet om. Spesielt om sommeren, da er Arendal uten tvil plassen man bare må besøke! I dag var det ganske dårlig vær, så vi besøke to kjøpesenter, shoppet, samt spiste både lunsj og middag i byen. En fin dag sammen med mamma, lillebror, mommo og tante. Noen godbiter ble også med meg hjem, og siden jeg hadde kamera-fri i dag, tenkte jeg at jeg heller kunne dele bilder av innkjøpene med dere 🙂

– kosedress, skjørt og topp fra BikBok – skjorte fra Ralph Lauren –

Jeg har allerede lagt min elsk på denne kosedressen, jeg tror dette må være det kuleste settet jeg vet oml! Faktisk var det kjærlighet med første blikk for et par uker siden, da jeg så den på Ida og visste at jeg bare måtte skaffe meg samme… Haha! Og i dag fant jeg den endelig etter å ha leitet meg halvt ihjel. Den er så myk og god, og ikke minst så fin i fargene! Jeg har riktignok 45 kosedresser fra før av, men – kan egentlig vi jenter få nok av ting som dette?

17 kommentarer

 1. så fine innkjøp, det er korselig at du har hatt en fin dag!

 2. Hvilken størrelse bruker du i kosebukse? Syntes du ser så slank ut når du har de på😊

 3. Hvilken størrelse har du i jumpsuiten ?? 🙂

 4. Elise Openshaw

  Så fine innkjøp! 🙂

 5. elisebr

  Så fine innkjøp 🙂 Ønsker deg en fin kveld 🙂

 6. Åh, den kosedressen så bare sååå digg ut! 🙂 Tror kanskje jeg må herme etter deg (eller Ida?) og kjøpe meg samme 😀

 7. Iselin Renée

  Så mye fint 🙂

 8. Helene Mesel

  Så fine ting og så gøy at du besøker arendal av og til, selvom du er fra fine kristiansand! Jeg var i kristiansand i helgen og håpet såå jeg skulle se deg, haha! Men det jeg lurte på var hvor du kjøpe polo skjorta? 🙂

 9. Veronica S

  Så mye fine innkjøp!

 10. hørtes ut som en fin start på uka !! Her ble det en alt for sen morgen noe det har blitt for mye av i det siste ! Skulle gjerne hatt din motivasjon til å komme meg opp !!

  Så ut som at du har fått med deg mye fint ! Kosedresser får man aldri nok av !!

  Ha en super uke ! 😃

 11. Hvor kjøpte du skjorten og hvor mye kostet den?:)

 12. Kristina Andersen

  Birgit: Blir nok lettere å komme seg opp når våren er her skal du se! Lysere tider gjør underverker 🙂 Ha en fin dag Birgit!

 13. Kristina Andersen

  Anonym: Jeg har Small i alle disse dressene fra BikBok. Syns de er ganske store i størrelsen, i tillegg liker jeg at de sitter litt godt i stedet for å sitte helt løst. Da ser man finere ut i dem syns jeg 🙂

 14. Kristin

  Hei! Så fine innkjøp! Lurte på hvor du har kjøpt den fine skjorten i Arendal? 🙂

 15. Jeg har alle ralph lauren skjortene, elsker dem! Selvom meg å pappa har en endeløs diskusjon over hva som er best av rl og Gant, pleier jeg å gi meg. Noe så sta som han skal man lete lenge etter! Forrige uke kjøpte han opp head energy (oljefirma), og feiret med å lage pakkelek med overnevnte merker til hele familien. Han er gal, kan minnes litt om deg. Altfor gavmild, og gal 😂

 16. Ååh den skjorta er såå fin! Hvilke størrelse har du i den? Tenkte å bestille ralph lauren skjorta på nettet, men vet ikke hvordan de er i størrelsen 🙂

 17. Skjorta var superfin! Du må legge ut bilde med hvordan den er på😃

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *