Army Vibes

I helgen har det jammen meg vært litt dårlig med oppdateringer fra min side, eller – jeg syns i hvert fall at et innlegg på både lørdag og søndag er for dårlig. Likevel var det godt å være litt offline! På lørdagskvelden var jeg først ute å spiste blåskjell sammen med Nina, før vi som dere vet dro for å se Fifty Shades Of Grey. Og herregud, filmen var jo bare dødsgøy! Jeg har jo blitt helt forelsket i Christian Grey nå, og fant til slutt ut at han som spiller hovedrollen passer perfekt. For en mann! Både jeg og Nina digget filmen, så jeg vil så absolutt anbefale dere å ta turen på kino 🙂 Eneste som irriterte meg var slutten, hehe. Men jeg regner med det kommer flere oppfølgere, og at denne filmen bare var basert på bok en? Eller? Jeg krysser fingrene!

H&M jumpsuit – office sko – nixon klokke – louis vuitton keepall bandouliere 55 bag


Gårsdagen gikk med til jobb og hjemmekontor, jeg er nemlig i Arendal i dag og ville derfor bli ferdig med jobb slik at jeg heller kunne ta meg litt fri i dag. Både mamma og Eirik har vinterferie, så i dag reiste jeg sammen med de og Mommo for å besøke Tante. Så i dag skal vi bare kose oss, med shopping og god mat. Finfin start på mandagen! Vi sees igjen litt senere

27 kommentarer

 1. Carine Solveig Hagen

  Wow så vakker du er 😊 super fin i den jumpsuiten! Kan jeg spørre hvor høy du er?:)

 2. Marita Dæhlin

  Ble helt forelsket i hele filmen og Mr. Grey! Prat om at film nr 2 skal komme i 2016/2017 om jeg ikke husker helt feil, gleder meeeeg!

  Så deg i Arendal, så fantastisk pen du er og kåpen du hadde på deg, så fin!

  Ha en super dag videre! 😀

 3. Pia marie

  Er den jumpsuiten noe for gravide? Hehe, og hviøken str har du i din? Syns hm er blitt så små i str.

 4. Oh my God, you look smashing! Det er ikke alle som kan «pull off» en jumpsuit, men det kan virkelig du 😀 Ha en fin kveld!

 5. Kass str har du i jumpsuiten? Kjempe fin!

 6. Anne Marte

  Wow! Veldig fint antrekk, har du kjøpt jumpsuiten nylig? Den var veldig fin!

 7. Jeanette

  for noen flotte bilder av deg!

 8. Michelle

  Jeg så deg i Arendal i dag Kristina! Må bare si at du er så glamorøs:D så helt perfekt ut fra topp til tå! Stor klem fra en ivrig leser av bloggen din 🙂

 9. fina bilder

 10. Kristina Andersen

  Michelle og Marita: Så skjønne dere er! Følte meg så trøtt og sliten i dag, så det var ekstra hyggelig å høre 🙂 Klem til dere

 11. Kristina Andersen

  Anne Marte: Den er helt ny, ja 🙂

 12. Kristina Andersen

  Beathe: Størrelse 38 🙂

 13. Madicken

  Så ufattelig nydelig du er, Kristina😁

 14. Det er akkuratt sånn jumpsuit vi brukte i Milla! Gode gamle pussedressen

 15. woooow du er flott!!

 16. Kjempefin jumpsuit! Men jeg ville hatt en annen, mindre veske til, denne ble for stor og klumpete.

 17. supermarie

  Herlighet, for noen nydelige bilder av deg! DU ER SÅ FIN!

 18. Kristina Andersen

  supermarie: tusen takk gode og fine Marie <33

 19. Lisa Skram H.

  NYDELIG!! 🙂 🙂

 20. Kamilla Haaland

  Wow, Kristina! Den jumpsuiten var smashing på deg!!

 21. Karoline

  Wooow, for et fantastisk antrekk! Helt perfekt på deg 😀 Ble skikkelig inspirert

 22. Kristiane

  Fint antrekk. Det kledde deg veldig godt!

 23. Herregud hvor fin du var i den jumpsuiten! Den kledde du!! Perfekt til deg 🙂 Tror den hadde vært enda kulere med litt mer rocka sko 😉 Flott var du 🙂

 24. Anne Berit O

  Så vakker du er! Blir helt stum av disse bildene.

 25. Ingrid L.

  Hei!

  Kunne du skrevet et innlegg om hva du liker å bruke LV baggen til? For eksempel hvis du skal på hyttetur eller reise? Jeg har vurdert å kjøpe samme bag selv, men er usikker på hvilken størrelse jeg skal kjøpe meg og da ville det vært til stor hjelp 🙂

 26. Henrikke

  Her var du syyyyyyykt fin<3 Kim K;)

 27. Jeg ble helt blown away av disse bildene! Du er helt nydelig, og jeg ble helt frelst av den jumpsuiten, så mye at jeg faktisk måtte rett inn å bestille den! Håper jeg kler den like godt som deg 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *