rise and shine

good morning my friends 

God lørdagsmorgen til deg! Jeg våknet opp enda noen hakk lettere i formen i dag, så innen mandag er jeg helt sikker på at jeg er helt kvitt forkjølelsen 🙂 Jeg velger å tro det er en kinesisk te vi har her hjemme som inneholder 100% ingefær jeg kan takke for det, samt trikset Mofar alltid brukte, med å skvise ut saften av en hel sitron og bælme det ned!

Bare tanken på mandag får det til å krible i kroppen, det skal bli så digg å få trent litt igjen! Men først skal jeg nyte helgen, og kose meg med de jeg er glad i! Jeg tenkte å starte dagen med en rolig spasertur i sola, før jeg skal ta turen til Mommo for å se VM og skravle litt. Og i kveld blir det kino med Nina! Endelig skal jeg få se Fifty Shades Of Grey, jeg gleder meg som en gal, samtidig som jeg nesten gruer meg litt… Haha! Er den like klein som jeg tror? Jeg har jo lest bøkene, og ble seriøst så betatt av Mr Grey i denne perioden at det holdt på å rable for meg. Jeg kan likevel se for meg at bøkene er bedre enn filmen, er det ikke alltid sånn det er da? I tillegg mener jeg bestemt at Matt Bomer skulle hatt rollen som Grey, han hadde jo bare passet perfekt med de isblå øynene sine og det mest perfekte utseendet verden noen gang har sett. Hoho! Men, gøy blir det uansett! Tenker nok mange av dere har sett filmen allerede, så jeg må selvfølgelig spørre hva dere mener om den? 🙂

32 kommentarer

 1. Filmen er ikke så klein, ble egentlig skuffet over den! Bøkene er garantert mye bedre. Men er verdt å se den selvom

 2. Have a nice weekend, min vän!!

 3. Hey! Synes ikke 50 shades var like dårlig som anmeldelsene skulle tilsi, men synes fortsatt den Ikke var særlig bra. Den var veldig «flat» uten mye spenning og med få høydepunkter, så kjedet meg vel litt, selv om det var en helt ok film. Helt ening i at Matt Bomer har verdens beste utseende, og hadde passet perfekt som Christian grey! Og appropos Matt Bomer så MÅ du se den relativt nye filmen «normal hearth» som han er med i!!! Den er virkelig helt fantastisk!!! En av de beste filmene jeg har sett!! Og så er han så kjekk 😉 bare å Google watch normal hearth, så kommer den opp! Digger deg og bloggen din:D stå på!!

 4. Elizabeth

  Jeg satt som en liten unge og gliste med sommerfugler i magen gjennom hele filmen (åh, åh, nå skal de fly seilfly!! iiiihhh!!!) men ja, til tider litt kleint og klisje, men ikke fullt så kleint og klisje for oss som har lest bøkene tror jeg. Gleder meg til 2-en 🙂 Kos deg masse! 🙂

 5. Ingrid Marie J

  Åh, ja! Han hadde passet MYE bedre enn Jamie Dornan! 😮 Har selv lest bøkene, og må si jeg syns de er mange ganger bedre enn filmen, den var helt OK. Kos deg 🙂

 6. Elise Openshaw

  Sengen din ser himmelsk ut. Tror jeg må gå til innkjøp av nye puter, har bare to i min seng… så mye mer innbydende ut å legge seg med mange puter! Haha 🙂 Ha en fin dag Kristina! 🙂

 7. Kose deg på kino, fine <3

  Filmen er egentlig en dårlig film, men den blir jo 1000 hakk bedre med Mr. Grey! Så det er verdt det 😉

  Ha en fin fin helg og god bedring med forkjølelsen

 8. Cecilie

  Jeg begynte å lese bok 1 da de var så i vinden, men uansett hvor mange ganger jeg prøvde, klarte jeg ikke å komme meg igjennom den. Syntes den var dårlig skrevet og det var lite dybde i karakterene. Så da noen venninner tvang meg med på kinoen hadde jeg veldig lave forventninger. Men jeg må inrømme at jeg ble positivt overrasket. Det var enkelte kleine scener som virket veldig påtvunget, men alt i alt syns jeg det var en film man absolutt burde se. Gleder meg kanskje til og med litt, med strek under litt, til den neste kommer ut. 😉

 9. Jeg syns filmen var overraskende bra. Jeg er veldig glad i å lese, og har blant annet lest 50 shades to-tre ganger. Jeg liker historien, men serien er ikke skrevet veldig bra og er også en til dels tvilsom fremstilling av bdsm (jeg er selv sub og aktiv i bdsm-miljøet i byen jeg bor i). Jeg velger dog å ikke være bok-snobb og tar serie for det den der: en fin kjærlighetshistorie, uten å henge meg opp i det som kunne vært bedre.

  Men tilbake til filmen så syns jeg den fremstilte boken på en bra måte. Jeg vil faktisk si at jeg syns filmen var bedre enn boken. Det var litt kleint i starten, men den kom seg fort.

  Dakota Johnson, som jeg i utgangspunktet var skeptisk til i rollen som Ana, gjorde en utrolig bra jobb! Jamie Dornan var kanskje litt for søt for rollen som Christian, men spilte bra (jeg er enig med deg at Matt Bomer hadde vært perfekt). Når jeg leste bøkene så begynte jeg fort å skumlese sex-scenene, rett og slett fordi jeg syns de var litt kjedelig beskrevet og at de var ganske like. I filmen derimot er sex-scenene hotte! 😀 hehe Nå vet ikke jeg om det bare er fordi jeg selv liker bdsm, eller om dette er noe alle syns.

  Du kan glede deg til i kveld i hvert fall! 🙂

 10. Malin H

  Jeg har selv lest boken og jeg så filmen denne uken, og jeg ble nok litt skuffet. Selvom man naturligvis må kutte noen scener fra boken, så syns jeg det var altfor mye viktig som ble kuttet ut. I filmen virket det bare som om alt gikk veeeldig fort frem, og det var mye der som kanskje ikke ga mening for de som ikke har lest bøkene, siden det som skjedde før var kuttet ut. Men jeg syns ikke skuespillet var så dårlig som mange skulle ha det til, og jeg syns de hadde en god kjemi. Så filmen var helt grei, men jeg ble nok litt skuffet..

 11. Matt Bomer hadde vært perfekt.. bare at han spiller på feil lag desverre 🙂

 12. Elsket filmen! 🙂 *venter på neste*

 13. Kristina Andersen

  Anonym: I knoooow! Tidenes nedtur at han er på mostanderlaget 🙁

 14. Kristina Andersen

  H: Da gleder jeg meg!! 😀

 15. Kristina Andersen

  Elise Openshaw: Haha! Jo flere puter, jo bedre 😀 Mykt og godt, og neeesten som på hotell 😀 hihi! God helg, Elise <3

 16. Elise Openshaw

  Hahaha, ja, jeg skjønner jo det. Hvor får jeg tak i gode hotellputer? Måtte google og det var jo sååå mange å velge mellom! God helg til deg også 😉 <3

 17. Kristina Andersen

  Elise Openshaw: Jeg har kjøpt mine hos KID 😀

 18. Elise Openshaw

  Da får jeg gå innom der å se, tusen takk for svar og tips! 😀

 19. Et lite tips jeg har lært av bestemor for å unngå feks forkjølelse er å svelge en skje med hele pepperkorn med en gang du kjenner det begynner å krible litt i halsen 🙂 Men det må gjøres så fort du kjenner noe, ellers virker det ikke, hehe 😉

 20. Henriette

  Jeg syntes filmen var veldig bra 🙂 Men tror det avhenger litt av hvilke forventninger man har. jeg hadde selv ikke lest bøkene, men ble helt betatt av filmen! Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 21. I love your bed, where is it from?! It looks so comfy! 😀 Shades of Grey was great, although I didn’t like Jamie Dornan as Mr. Grey that much, but it was good anyways, so have fun!! 😉

 22. En familie En inntekt

  Så fint det var hos deg 🙂

 23. Jeg også skulle virkelig ønske at Matt Bomer fikk rollen som Christian Grey, jeg må si jeg ble litt skuffet når jeg så at han ikke fikk den! Han er en veldig god skuespiller, i tillegg til at han ser skremmende bra ut til å være snart 40.

 24. Er SÅ enig angående Matt Bomer!! Verdens fineste!

 25. Hei! Jeg lurer så fælt på hvilken strørrelse du har når det gjelder den flotte Givenchy vesken. Om du ikke syns det er for frekt at jeg spør husker du ca hva vesken ligger på i pris? Du har en flott blogg 🙂

 26. Kristina Andersen

  Marita: Jeg betalte rett over 15 000 for min 🙂

 27. Du hadde nok blitt like fort frisk uten den te-en, altså :p

 28. hei 🙂

  fine bilder 🙂

  hvilken kamera bruker du til å ta bilde? og hvor redigere du bildene?

 29. Simplelife

  Jeg må jo bare si at jeg er meeeget skeptisk til filmen- ettersom jeg har lest bøkene, og for å være ærlig så svarer ikke babyface Christian Grey til forventningene….tar jeg feil??:))Jeg deler tanker, ord og store spørsmål på sosupereasy.blogspot.com – kom gjerne en tur innom for å kickstarte synspunkter og ideer som kan hjelpe meg med livsendringen min!

  Når det er sagt- takk for mange inspirerende innlegg!

  X

 30. skjer med blogginga?

 31. Victoria

  Jeg så denne filmen allerede to ganger, bare fordi jeg likte den så mye ! Da jeg fant ut at det blir Jamie Dornan som skal spille Christian Grey, ble jeg litt skuffa. Men etter jeg har sett filmen, må jeg si at jeg kunne ikke framstille meg en bedre Christian enn Jamie. Han er en kjekk kar! Synd at han er gift haha.. Håper du likte filmen og gleder meg å få vite din mening om den 🙂

 32. Elisabeth

  Hvor er bilde du har i vindu fra? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *