Tacos and sleepover

I går var det tid for nok en sleepover med verdens skjønneste Torjus på besøk. Vi lagte den typiske fredagstacoen, så på Mitt Dansecrew og bare slappet helt av i sofaen. Så skulle vi legge oss da, og da kan dere tro det ble latterkramper på høytnivå på soverommet. Jeg, Hilde og Torjus i en dobbeltseng? Haha! Det er jo dømt til å bli hysteriske tilstander.. Vi fikk i hvert fall sove til slutt, trekløveren trykket sammen i senga mi. Og denne morgenen våknet jeg jammen meg til nybakte rundstykker og frokost på senga! Torjus og Hilde hadde stått opp før meg, og ga meg en hyggelig overraskelse. Snakk om å være heldig!

– sleepover, tacos and a lot of fun –

Jeg hadde egentlig planlagt nok en skitur i dag, men nå har det plutselig blitt storm – så jeg vet ikke helt hvor lurt det er å dra ut i løypene alene under disse forholdene. I hvert fall ikke med den uflaksen jeg vanligvis har, haha! Så nå skal jeg heller ta med meg Torjus på en lang og fin skogstur. Frisk luft er viktig, storm eller ei! Jeg takker høyere makter for at min Onkel har satt en såpass sprek friskus av en unge til verden, Torjus er bare så utrolig min type barn og jeg ønsker meg en av akkurat samme kaliber den dagen jeg skal ha kids! Hva er vel tv-spill og iPad, når man har natur og aktivitet? Ingenting! Så nå skal joggeskoene på og en skikkelig langtur venter oss! Kamera blir med, så jeg oppdaterer dere litt senere. Ha en super lørdag så lenge

15 kommentarer

 1. Hei, bare lurte på hvorfor Hilde bor hos deg?

 2. Koselig, men er det ikke litt rart å sove med en så stor fetter sammen med seg i senga?

 3. Anine Kristin

  Så koselig! Torjus er jo heldig som har en så kul og sprek kusine som deg også må jeg si… Kos dere på tur 😀

 4. Natascha

  Hej Kristina.

  Jeg elsker at følge din blog og indlæg. 🙂

  Hvor er dine hvide fyrfadsstager fra ? Dem med huller i ?

  Venlig hilsen

  Natascha..

 5. Cecilia Catharina

  Så utrolig fine og koselige bilder! 😀

  Ha en helt fantastisk lørdag og kos deg masse! 🙂

 6. hei! Så koselig det ser ut :)Ser så utrolig koselig ut å bo sammen med en venninne, får jeg spørre hvor lenge/hvorfor dere gjør det?

  God helg! 🙂

 7. Kristina Andersen

  lisa: Hilde venter på å få solgt huset sitt for å kunne kjøpe seg ny leilighet, så frem til det skjer har hun flyttet inn her hos meg 🙂 god helg Lisa!

 8. Kristina Andersen

  Natascha: Tusen takk for fine ord, Natascha! Lysestakene er fra Asa Design 🙂

 9. Kristina Andersen

  Anine Kristin: Du er vel skjønn, Anine! God helg fina <3

 10. alexandraaaa

  Ser koselig ut! Ha en herlig helg

 11. Katrine

  Hvor er avokadoen? Det er jo det beste til taco 😃😃

 12. Elise Killi

  åh nam, så deilig! Kos dere masse 🙂

 13. Elisabeth

  Det så jo bare digg ut 🙂

  God helg 🙂

  Flott blogg du har!

 14. Så gøy dere har det! Han koser seg vel litt han også, som Erik pleier å gjøre. Haha, jeg glemmer det ALDRI!

 15. Camilla

  Hvor er bordet fra eller hva heter det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *