Black and white

Endelig er det helg, og det er så digg! I dag lot jeg meg selv sove så lenge jeg ville, men likevel ble det ikke lengre enn til 08.00. Men uansett så var det så latterlig deilig, det er liksom noe med det å ikke våkne av en alarmklokke som uler verre enn en krigsalarm. Denne fredagen våknet jeg til skyfri himmel og lys ute, det er så digg at det begynner å gå mot lysere tider! Det gjør noe med humøret 🙂 Hva skal dere i helgen, fininger? Her er planene enda litt uvisst, eneste jeg vet er hva jeg skal i kveld. Torjus har kommet på besøk til meg og Hilde, så nå blir det tacofredag og sleepover. Vi skal kose oss en haug

jimmy choo solbriller – michael kors veske – dna sko – topshop genser og topp – bikbok jeans

15 kommentarer

 1. Cecilia Catharina

  Så utrolig fine bilder og herlig antrekk! 😀

  Ønsker deg en helt super fredag videre, kos deg masse 😀

 2. the future life

  ha en god helg 🙂

  Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing 🙂

  Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook

 3. Kom hjem fra en sporty drømmedag med det nye shapeup og Hmsport, hadde noen skikkelige trenings økter pluss god mat og litt foredrag. Var virkelig bra. Bra dag. Nå blir det Taco fredag resten av dagen, og litt «Broen «. Imorgen må det fikses gave til mamma på morsdagen og skal endelig hente slalåm skiene mine. Så får vi se om jeg ffår prøvd de i helge. God fredag. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

 4. Dette var et veldig pent og ikke minst kledelig antrekk! Elsker det! Synes ikke alltid det du går med er veldig flatterende, men noen ganger må man jo bare gå med det fordi det er flotte klær, til tross for at de kanskje ikke fremhever den flotte figuren. Men her var det i både pose og sekk!

 5. Har du alltid hatt så kraftige lår og legger? Det er fint da 🙂

 6. Tessa Terese Kvammen Bennett

  Ha en kjempefin helg! 🙂

 7. Hva gjør dere bloggere gjør for å ikke fryse om vinteren uten jakke og med åpne sko? Jeg vil og kunne gå sånn 😀 😀

 8. Åse Helen

  Det var et stilig antrekk som kledde deg veldig 🙂

 9. Hei:)

  Det jeg lurer på er hva du tror du dine lesere skal med disse antrekkenen dine:)? Du kler jo deg da HELT vanlig, det er ikke noe som helst spesielt med det du går i:)

  Hmmm. Svart jakke og svart bukse med en topp under og det har vi jo sett mange ganger før . Ha, og så bruker du ganske ofte sommersko når det egentlig er kaldt og glatt på isen og noe man ikke skal bruke når det er sånt vær som det er nå:)Aaaaaand?Hva vil du fram med det egentlig:)?

 10. Lise brevik

  Så fint antrekk og bilder:)

 11. Du er såå pen og inspirerende Kristina!!:-) Elsker å titte innom bloggen din, sitter alltid igjen med et smil om munnen!

 12. Kristina Andersen

  Maria: Kjempegøy å høre Maria! Tusen takk <3

 13. Så Kim Kardashian har klippet håret, betyr det at det er ditt neste steg òg? :p hihihi du er så søt<3

 14. kristin

  jeg blir så satt ut over hva folk får seg til å si gjemt bak tastaturet! er dette noe dere hadde sagt rett i ansiktet på en person?

  du ser så sporty og flott ut, kristina:-) jeg kommenterer sjelden blogger og synes helt ærlig det er litt kleint, men klarte bare ikke å la være.. ikke slutt å spre den gleden du gjør!:-)

 15. Cathrine Lyster

  Blir fortsatt satt ut av hvor pen du er! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *